Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η αληθεια ειναι οτι με εψησαν οι φωτο.Μου φανηκε αρκετα ομορφη και ετσι πηγα.
Δεν ειναι η πρωτη εντυπωση τοσο καλη οσο αυτη που ειχα απο τις φωτο.Βεβαια δεν ειναι και παραπλανητικες..μην ξεχναμε οτι οι φωτο στο σαιτ ειναι επαγγελματικες.
Εχει σιδερακια(μου εβγαλε μια γκαυλα αυτο)εχει ωραιο καλοσχηματισμενο στομα και αρκετα καλο σωμα..εχει πολυ ωραια ποδια και επειδη δινω ιδιαιτερη προσοχη σε αυτο,ειναι το πρωτο που μου αρεσε.Γενικα εχει καλο σωμα με 2 αρι στηθος.
Οτι θα περασω καλα το καταλαβα κατ αρχην απο το γεγονος οτι ηταν χαμογελαστη και φιλικη αλλα και οταν την πληρωσα με ρωτησε αν θελω εξτρα..με μεγαλη γκαμα...ειπα θα δουμε στην πορεια και πηγα για μπανιο.
Στο σεξ....πιπα καλη με ιδιαιτερα ωραια ρουφηγμα..το ιδιο και στα @@.Πολυ καθαρη και δεν υπηρχε η παραμικρη μυρωδια απο κατω..αφησε δαχτυλο και στις 2 τρυπες της και μαλιστα τελειωσε οταν επεμενα να εχω τα δαχτυλα και στις 2 τρυπες....Με το που τελειωσε ορμηξε κανονικα!!! Λες και ηταν γκομενα μου...πιπα ξαπλα-ορθια-καθισμενος στην καρεκλα και αυτη γονατιστη στο πατωμα.Μετα την εστησα στα 4 στην καρεκλα και τελειωσα ετσι.
Στον δευτερο γυρο ξεκινησαμε με φιλια(κανονικα οχι αυτα με κλειστα στοματα που δινουν μερικες)και μετα ηρθε απο πανω μου και με ρωτησε που να τον βαλει........επειδη δεν απαντησα γρηγορα γυρισε πλατη και με ξαναρωτησε...ειπα in the ass μου ειπε 100e more της ειπα 50...και πριν προλαβω να τελειωσω το παζαρι τον ειχε βαλει μεσα...οκ..ωραιος κωλος και κυριως η τρυπα χωρις ναναι ξεχειλωμενη η μαυρισμενη κτλπ.
Επειδη ηταν η δευτερη φορα ειχα δυσκολια να τελειωσω ακομη και αν εβλεπα αυτο το ωραιο θεαμα..ετσι τον εβγαλε και αρχισε μια δυνατη πιπα κοιτοντας με στα ματια...καταλαβε οτι θα τελειωνα και δεν εκανε την παραμικρη κινηση να τραβιχτει..ολα μεσα στο στομα!!!και χωρις χρεωση.Ειχε περασει η ωρα κατα 20' και εφυγα με ικανοποιηση γεγονος που ειναι αρκετα σπανιο σε CT και ειχε καιρο να μου σημβει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2014
Καλά ρε τύπε πως την κατάφερες και σου έκανε τέτοιες εκπτώσεις? Τόσο καλά την πήδηξες? Respect, είσαι μεγάλος.
04 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ολα εχουν σχεση με το ποση δουλεια εχει.Δεν ειναι η πρωτη φορα που τα 100 στο αναλ γινονται 50.Οσο για το cim δεν ξερω πως της ηρθε και το εκανε.Ειναι το πρωτο της τουρ και ισως ηθελε να κανει πελατεια για το μελλον(νομιζω Γεναρη ξαναρχεται)βασικα ουτε που με νοιαζει ο λογος..το αποτελεσμα μετραει.Πιθανον στο επομενο τουρ ναναι ανγωριστη....δεν θαναι και η πρωτη φορα που θα συμβει αυτο.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 10728
06 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχεις δίκιο, μάστορα...Οι τιμές έχουν, κατά κύριο λόγο, να κάνουν με το πόση δουλειά έχει η κοπέλα εκείνο τον καιρό. Οκ, για μερικές (όχι όλες...) μετράει και το πόσο συχνά τις παίρνεις...πόσες ώρες τη φορά...και ίιιισως με το αν τους φέρεσαι πολύ καλά ή τους κάνεις sex άνω του μέσου όρου, έστω (= τέλειο sex, για κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας). Αυτά βέβαια, όταν δεν υπάρχει νταβατζής στη μέση - εκεί αλλάζει το πράγμα. Εσύ, όντως, είναι λίγο περίεργο πως τα κατάφερες...
Πάντως, από την κριτική σου, φαίνεται ότι πέρασες πολύ καλά μαζί της! Στο πρόσωπο, μου φαίνεται άσχημη, προσωπικά, αλλά έχει πολύ καλό σώμα - όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τουλάχιστον. Αλλά και με τόσο καλές υπηρεσίες...οκ. Καλά ξηγήθηκες!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3