Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 2 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Κατά τις 12.30 το πρωί προέκυψε ένα αναπάντεχο κενό στη δουλειά μου και είπα να ξεσκάσω λιγάκι. Βουρ στα τηλέφωνα και ενώ για αλλού ξεκίνησα, αλλού πέρασα και αλλού κατέληξα. Αυτά συμβαίνουν όταν αποφασίζει επιπόλαια το μικρό κεφάλι Κεφάλι σε τοίχο!

Η τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο άμεση και πάρα πολύ καλή, και συνάντηση εντός 20λέπτου στο γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο (όπου αρχικά έκλεισα για μια ώρα με την εν λόγω κορασίδα).

Στο διαταύτα, η κοπέλα απέχει αρκετά με τις αναρτημένες φωτό, ειδικά στο πρόσωπο. Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει το βάψιμο, το σωβάτισμα και το χτένισμα, αλλά εμένα με υποδέχτηκε εντελώς άβαφη, με έντονα σημάδια ακμής που ο καλοκαιρινός ήλιος τα είχε ερθίσει ακόμα περισσότερο, και μαλλιά κότσο (δικαιολογήθηκε πως μόλις είχε ανεβεί από την πισίνα). Αρκετά ψηλή (χωρίς τακούνια γύρω στο 1,75), στήθος τούμπανο (αλλά μόνο για ελαφριά χρήση), άκωλη, με ωραία πόδια και μαυρισμένο σώμα. Όσον αφορά τις υπηρεσίες της, κάναμε ένα αδιάφορο ντουζάκι μαζί, και βουρ στο κρεββάτι (δύο μονά ενωμένα, στο ένα φαίνεται πως κοιμάται, ενώ το άλλο είναι ο στίβος μάχης). Πίπα ρηχή (ζητάει έξτρα για κάτι βαθύτερο) που αν και σάλιωνε αρκετά, ήταν εντελώς αδιάφορη (η πίπα) και μηχανική (η κίνησή της). Απειροελάχιστη επισκεψιμότητα στη ευρύτερη περιοχή. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν δοκίμασα να κατεβώ στο νινί της (όπου με παρακάλεσε ευγενικά, "no fingers please"), και μου ήρθαν τα ντουμάνια: κάτι σε κρεμμυδοψαρίλα Κεφάλι σε τοίχο! Πέρασμα σκούφου, μετά ένα χέρι κρέμα και όχι τζελ (γιατί δεν της αρέσει) και στήσιμο στα 4, όπου η συμμετοχή της ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Τέλειωσα όπως όπως, πασαλειμένος με τις κρέμες της, προφασίστικα πως προέκυψε δουλειά και έφυγα στο μισάωρο, με επιστροφή τη διαφορά χρημάτων μισης - μίας ώρας (το ζήτησα εγώ και έγινε σε συνεννόηση με το πρακτορείο)

Εν κατακλείδι, εμφανισιακά η κοπέλα είναι απλά συμπαθής και απέχει αρκετά από τις αναρτημένες φωτό. Μπορεί να συμπεριφέρεται ευγενικά, αλλά πανω στον αγώνα είναι υποτονική (χωρίς να είναι αδιάφορη), οι κινήσεις της μηχανικές και με χάλασε η μυρωδιά της. Τα 160 Ευρώ είναι πάρα πολλά για αυτό που παρέχει, και - προσωπικκή μου άποψη - ΔΕΝ κάνει για CT. Από το πρακτορέιο δεν προέκυψε κανένα θέμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2014
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Smith Poulos
Μέλος