Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συναντηση στην αρχη αυτου του τουρ, ισως να μουν και ο πρωτος που περασε το κατωφλι της. Ντημενη με κομψο φορεμα που εκλεινε ασφυκτικα τα βυζια της. Χαμογελαστη απο την πρωτη στιγμη ξεκινησε απευθειας τα φιλια. Εβαλα οτι ειναι παραπλανητικες οι φωτο γιατι ενω το προσωπο ενω ειναι ετσι (+4-5 χρονια) το σωμα ειναι πιο πλαδαρο. Εχει λιγο κοιλιτσα (οχι αντιαισθητικη) αλλα δεν ειναι το λεπτο σωμα που φαινεται στις φωτο. Ο κωλος ειναι λιγο απογοητευση γιατι ειναι πεσμενος και οχι πεταχτος, δεν μοιαζει με αυτον στις φωτο. Φυσικα δεν περιμενα να δω εναν κωλο τυπου Rebecca Linares σε αυτη τη συναντηση, παρολα αυτα ο καιμος για τετοιου τυπου πατο παραμενει. Στα 4 η Ταμαρα ξερει να τον στηνει και φαινεται μια καλη κωλαρα. Το ατου της ειναι τα βυζια της, που ειναι αρκετα μεγαλα και στητα, αν και η ρογα κοιταει παραπανω προς τα κατω απο οτι χρειαζεται. Στην αφη ειναι πολυ ωραια, εχουν φυσικη αισθηση και σε αφηνει να τα ζουλας. Αλλο ενα καλο σημειο της ειναι τα χειλη, τα οποια ειναι μεγαλα και στην πιπα βεντουζαρει καλα.
Στα πρακτικα, εχει καλη τεχνικη στην πιπα, ασχολειτε λιγο με την γυρω περιοχη αλλα δεν κανει και πολυ DP. Χρησημοποιει χερι αρκετα, με καλη τεχνικη και το αποτελεσμα ειναι αρκετα απολαυστικο. Δεν νομιζω οτι ειναι για gagging και αλλου ειδους καφριλες (μπορει να κανω και λαθος γιατι εδειξε μικρες τασεις PS στο τελος). Στο σεξ παιρνει καποιες πρωτοβουλιες και ακολουθει με ευχαριστηση. Παιρνει ωραιες εκφρασεις και βαζει τα χερια εκει που πρεπει. Φιλαει καλα κατα την πραξη χωρις πολυ χρηση γλωσσας. Δεν θα ελεγα οτι το σεξ μαζι της ειναι μια εμπειρια που μενει αξεχαστη, δεν ειναι και παραλληλα κακο. Δεν ειναι οτι κανει κατι λαθος, ειδικα στο GFE που κατεληξε η συναντηση. Ισως λογω του σωματοτυπου που εμενα δεν μ'αρεσει πολυ και δεν ειμαι και τεραστιος φαν των βυζιων, να κανει την συναντηση μια που θα ξεχασω γρηγορα.
Στο σοσιαλ ειναι πολυ καλη, μιλαει καλα αγγλικα και εχει μυαλο να πεις 2 κουβεντες παραπανω. Ειναι πολυταξιδεμενη και η συμπεριφορα της στο δωματιο μπορω να πω οτι ειναι αψογη. Σε κανει να νιωθεις πολυ ανετα αν και τρωει λιγο την ωρα με το μπλα μπλα.
Για βυζολαγνους και για αυτους που αρεσκονται σε πιο γεματουλες (δεν ειναι χοντρη ομως δεν ειναι και το μοντελισιο κορμι), την προτεινω γιατι εχει καλουτσικο GFE σερβις και αριστη συμπεριφορα. Αλλο ενα θετικο το καλο ξενοδοχειο με ανετο δωματιο, που δεν ειναι ενα απο τα 2 γνωστα του Βαρδαριου. Εγω προσωπικα δεν θα την ξανασυναντουσα γιατι σαν συνολο μου φανηκε μια μετρια γκομενα, δεν κλαιω ομως και τα λεφτα μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
suzuki
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
345
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού