Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετα απο τα καλα λογια στο φορουμ περι σωματος μοντελε, αν και με ερωτηματικο στις υπηρεσιες ειπα να το δοκιμασω. Εκλεισα ραντεβου σε μιση ωρα και στελνω confirmation απλα η κοπελα να ειναι ευγενικη στην συμπεριφορα της (αφου διαβασα διαφορα εδω μεσα). Ακριβως στην ωρα που ειχαμε πει μου σκαει μηνυμα 'are you coming?', λεω μπραβο προγραμματισμος. Εξηγω οτι ειμαι ακριβως εξω απο το ξενοδοχειο στο φαναρι στην κινηση, σε 5 λεπτα παρκερνω και ειμαι εκει. Σε 5 ειμαι εξω απο το ξενοδοχειο και στελνω μηνυμα για το δωματιο. Περνανε 10 λεπτα απαντηση καμιαΘυμός. Αρχιζω και νιωθω αβολα γιατι και το μερος ειναι καπως....λεω αστο και αρχιζω και παω προς το αμαξι. Μετα απο 2-3 λεπτα σκαει μηνυμα οτι πανε στο ταδε δωματιο. Τους στελνω πισω παιδια ενα κατεβατο δεν ειναι σερβις αυτο για 200 ευρω. Ουτε συγνωμη, ουτε τπτ δεν ειναι σωστο να περιμενω 10+ λεπτα να μου στειλεις το δωματιο. Μου απανταει μετα απο αλλα 5 λεπτα απλα συγνωμη η κοπελα σε περιμενει αφου ηδη εχω ξεκινησει με το αμαξι. Σκεφτομαι (περισσοτερο με το κατω κεφαλι) μηπως ειμαι υπερβολικος?, γυρναω και παω ξανα.
Ανεβαινω, παω εξω απο το δωματιο, απο μεσα ακουγεται μουσικη. Χτυπαω τπτ, ξαναχτυπαω τπτ ενω ακουγονται βηματα. Χαμηλωνει η μουσικη, λεω οκ δεν ακουγε, ξαναχτυπαω τπτ. Αλλαζει τραγουδι, περιμενω λιγο ακομα....τπτ. Τα νευρα τσαταλια λεω δεν γαμιεστε μαλακες και την κανω. Στελνω μηνυμα και εξηγω οτι χτυπαω αλλα τπτ. Απαντηση μετα απο 3 λεπτα και αφου εχω παρει το ασανσερ και κατεβαινω 'συγνωμη ηταν στο μπανιο πανε θα σου ανοιξει τωρα'. Της απαντησα οχι χρυση μου, αρκετα ρεζιλι εγινα στο ξενοδοχειο αυτο, δεν ειναι discreet service αυτο και αφου την εχω ενημερωσει οτι μου κανανε το ιδιο ακριβως πριν κατι μηνες, με αναμονη πανω του μισαωρου. Απαντηση καμια, ουτε συγνωμη την επομενη φορα θα προσεξουμε, ουτε discount, ουτε μια λεξη. Παρεμπιπτοντως ολα μου τα μηνυματα ηταν ευγενικοτατα. Την κοπελα εν τελη δεν την ειδα, για αυτο και τα 5αρια στην βαθμολογια οπως και το ελαφρως επεξεργασμενες.
Για να κανω σουμα, πληρωνουμε 200 ευρω, οι κοπελες τις μισες φορες δεν εχουν καμια σχεση με τις φωτο. Ειναι σε γενικες γραμμες με στανταρ του Ανατολικου μπλοκ πολυ μετριες και οχι μουναρες οπως θα επρεπε. Ενας τελευταιος λογος που χρησημοποιουμε τα CT ειναι το discreet service. Ε οταν γαμιεται και αυτο και σαν μαλακας περιμενεις μια καθυστερημενη/ο να θυμηθει να σου απαντησει, ενω εισαι σαν μπαστακας μεσα η γυρω απο ενα ξενοδοχειο και σε εχουν καταλαβει ολοι γιατι χρησημοποιεις σαν γραφειο την ιδια τρογλη για χοτελ και το χει μαθει ολη η πολη, τοτε η δουλεια χαλαει. 40 λεπτα αφοτου ημουν εξω απο το ξενοδοχειο για το ραντεβου, ακομα δεν ειχα μπει στο δωματιο!! Ισως ειμαι υπερβολικος αλλα πρεπει να ειναι κανονας οτι ο πελατης δεν πρεπει να νιωθει αβολα. Πρεπει να ειναι κανονας να απαντανε αμεσως. Πρεπει να ειναι κανονας να ζητανε συγνωμη και οχι να σου στελνουν μονο instructions λες και εισαι ρομποτ με συνδρομο Asperger. Πρεπει να ειναι κανονας να προσφερουν discount οταν εχουν κανει μαλακια. Πρεπει η καθε τουπε χωριατισα να μαθει οτι το να μην ανοιγεις την πορτα σε καποιον ειναι προσβολη ειδικα οταν ακουγεσαι 2 δωματια πιο κατω να ανεβοκατεβαζεις την ενταση. Πολλα πρεπει....!
Πριν βιαστει καποιος, το λαθος ειναι σιγουρα και δικο μου που ξαναπηγα.

Rich get your act together, we are paying 200e per hour, this is not Kroshka-Kartoshka service, you'are supposedly offering a luxury product so act like it.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
suzuki
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
345
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2014
Τι σε πειραζει το ξενοδοχειο ρε συ? Και ΝΟΒΑ εχει το συγκεκριμενο και αν φας στησιμο θα δεις και κανα ματς πινοντας καφεδακι.
30 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η αληθεια είναι πως ειναι το πιο άβολο hotel. Δεν καταλαβαινω γιατι επιτελους δεν το αλλαζουν.
30 Μαΐου, 2014
χαχαχα, μονο αυτο? Εδω δεν πηρα υποψη μου την παραμετρο οτι ενας καφες εκει ειναι σαν μια ταξιωτικη εμπειρια στην Τριπολη.
26 Αυγούστου, 2014
και αφου αγανακτεις πως θα σκασεις 200 και η κοπελα να μην ειναι οπως στις φωτο γιατι δεν κανεις μια μπουρδλοτσαρκα να βρεις με τα ματια σου τι σου ταιριαζει και να το πηδηξεις με 30-40-50 ευρω?
B
bourdeliotis
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4