Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Μartina σε ξενοδοχείο του κέντρου, και από τη πρώτη στιγμή που σου ανοίγει τη πόρτα καταλαβαίνεις αυτό που λέω στο τίτλο. ΠΟΙΟΤΗΤΑ...είναι city tour έμπειρο, και ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Δε θα σχολιάσω σώμα και πρόσωπο, είναι όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά αυτό που σου μένει είναι ο τέλειος κώλος.Στον αγώνα, ξεχνάς την ήρεμη γυναίκα που σου άνοιξε τη πόρτα, και απλά γίνεται χαμός!Η πίπα της από τις καλύτερες, με πολύ σάλιο και περιποίηση των γύρω περιοχών.Δε θέλει να σε τελειώσει με στοματικό, αν και το κάνει πολλή ώρα, έχει το τρόπο της.Παίζει πολύ μόνη της κατά τη διάρκεια στοματικού και sex...Υγραίνεται αμέσως όταν τη γλύφεις, και σου ζητάει να τελειώσει, κάτι που δεν είναι δύσκολο.Στον αγώνα τώρα, κάνει τα πάντα, δέχεται τα πάντα..Δύο γύροι,στο πρώτο τελείωσα στο στήθος της, και στον δεύτερο με πολύ επίμονη πίπα, δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο.City tour δύσκολα επιλέγω, όχι μόνο λόγω οικονομικών ,αλλά οι πιό πολλές είναι μη και μη.Η Martina δεν είπε σε τίποτα μη,έχει σώμα από τα καλύτερα που παίζουν, είναι πολύ επικοινωνιακή, μιλάει πολύ καλά αγγλικά,και σε καλύπτει στο ζητούμενο...να φύγεις με χαμόγελο και με μία ξεχωριστή εμπειρία.Θα ξαναέρθει τον Ιούνιο μου είπε.
Να γαμάμε γιατί κάνει καλό...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 novas98, fouxter, doc_lin και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2014
Κεφάλι σε τοίχο! Φτάνει ρε, ΟΧΙ ΑΛΛΟ "ΣΠΡΩΞΙΜΟ", έλεος πια!
Μια γυναίκα που δούλευε με τα μισά πριν λίγα χρόνια, καταφέραμε να την κάνουμε "βασίλισσα" με τις...κριτικές μας. Μπράβο μαςΘυμός. 250 ευρώ εεεεεε; Αρχίδια θα πάρει! Λεβέντες, ε λεβέντες...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
29 Μαΐου, 2014
250 ευρώ μόνο;;;;;;;
Τζάμπα πράμα ... Μεγάλο χαμόγελο
BO
Bill OldKostas
29 Μαΐου, 2014
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...Σίγουρα εντυπωσιακή κοπέλα, με ατέλειωτα πόδια και σφιχτά και όμορφο πρόσωπο και μάτια. Από υπηρεσίες την πρώτη φορά που την πήρα ήταν τέλεια τη δεύτερη μου τα ψιλοχάλασε....τα λεφτά είναι πολλά για τη σημερινή εποχή...αν έκοβε ένα 50άρι ίσως ήταν καλύτερα....Σε ποιο ξενοδοχείο συναντηθήκατε τύπε?? η συνάντηση πότε έγινε?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3