Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ετεροχρονισμένη κριτική όπως αναφέρω και στον τίτλο, αλλά την χρώσταγα όπως και μερκές άλλες που θα γράψω, στον φίλο Panioan-ΦΑΚΙΡΗ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβρισκα το λόγο να γράψω για ένα κορίτσι που έχουν γραφτεί τόσα πολλά και έχουν καλύψει τις υπηρεσίες της. Δεν ξέρω αν ακόμη μία κριτική θα βοηθήσει κάποιον συναγωνιστή για το μέλλον.
Βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη για δουλειές και παρότι Αθηναίος δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν είχα συναντήσει την Juliet στην Αθήνα. Δεν πειράζει όμως γιατί αγαπώ τη Θεσσαλονίκη (έχω ζήσει κάποια χρόνια εκεί) και μια καλή ανάμνηση ενισχύει την αγάπη μου για την πόλη.
Η πρώτη μου συνάντηση με την Ιουλιέτα ήταν συναρπαστική και ομολογώ πως έκανα άλλες 2 στο καπάκι. Έτσι την γνώρισα αρκετά καλά. Είναι όμορφη σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και πολλών άλλων από ότι καταλαβαίνω, γι΄αυτό και είναι από τα στάνταρ των city tours. Σωματικά αδύνατη και αν είχε λίγο πιο πεταχτό κωλαράκι θα άγγιζε το τέλειο. Αυτό που κάνει όμως την Juliet ακαταμάχητη όπως προείπα είναι η συμμετοχή της στο sex, η προσπάθειά της να σε ικανοποιήσει και η συμπεριφορά της. Το χαμόγελό της σε όλη τη διάρκεια, που μεταβάλλεται σε πονηρό την ώρα του sex και μαζί με το πονηρό βλέμα από τα υπέροχα μάτια της, σε οδηγεί καταλαβαίνοντας από ένστικτο (ή εμπειρία) σε στάσεις και εναλλαγές που θα γευτείς κάθε σημείο του κορμιού της και θα φτάσεις στην κορύφωση.
Η πίπα της αρκετά καλή και βαθειά, τα γλωσσόφιλά της επίσης. Δεν ξέρω σε ποιά στάση είναι καλύτερη μάλλον σε όλες. Τις δοκίμασα σχεδόν όλες αλλά αυτές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μου είναι η κλασική ιεραποστολική, με την ανάσα της στο λαιμό μου και τα αληθοφανή (να είστε σίγουροι όχι αληθινά) βογγητά στο αυτί μου και όταν βρισκόταν από πάνω μου ανεβοκατεβαίνοντας με μαεστρία και μπορούσες ενώ κρατάς τα πλαστικά αλλά με τέλεια δουλειά βυζιά της να βλέπεις τις καυλωτικές εκφράσεις του προσώπου της και το ένα χέρι της μπροστά να παίζει την κλειτορίδα της ενώ με το άλλο μου έτριβε τα αρχίδια.
Κάτι άλλο που δεν θα ξεχάσω είναι στο δεύτερο γύρο το τελείωμα στα βυζιά της ενώ την έχω καβαλήσει στη μούρη να μου γλύφει τα μπαλάκια. Όσο για τα τελειώματα στο στόμα προσωπικά σε μένα πήγαινε διακριτικά στο μπάνιο και τα έφτυνε.
Όσον αφορά την υγιεινή της τώρα γιατί και εδώ έχουν γραφτεί πολλά, είναι σίγουρο ότι είναι μπανιαρισμένη στην αλλαγή πελάτη το έχω εξακριβώσει, επίσης φροντίζει τη στοματική της υγιεινή με listerine, αλλά έχετε δίκιο στο ενδιάμεσο με τον ίδιο πελάτη πλένεται μόνο τοπικά στο νιπτήρα εκτός αν την έχεις γεμίσει με σκάγια στο σώμα ή στο πρόσωπο.
Τέλος για να μην σας κουράζω άλλο το social της πολύ καλό και τα αγγλικά της ικανοποιητικά.
Σιγουρα από τα καλύτερα ct για μένα.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
NICK TRIVE
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
9.213
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2014
Μια χαρά συνάδελφε !!! συγνώμη όμως δεν είναι V.F.M και από χαρακτήρα άστα καλύτερα !!
19 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κάτι θα ξέρεις για να το λες. Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2