Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Διαβάζοντας όλες αυτές τις διθυραμβικές κριτικές για την νεαρή Ρωσίδα περίμενα κάτι το καταπληκτικό. Δεν το βρήκα, όχι γιατί η κοπέλα δεν είναι όμορφη ή επικοινωνιακή. Κάθε άλλο μάλιστα. Απλά δεν ξετρελάθηκα, μπορώ όμως να καταλάβω ότι στις δύσκολες μέρες που περνάμε είναι από τα καλύτερα "πακέτα" που κυκλοφορούν. Value for Money που είπε και κάποιος συμπαίκτης? Το όλο πακέτο καθόλου. Εγω που δεν πάω για κώλο κλπ με τα 200 μπορώ να πω ότι είμαι οκ. Γιατί? Πήγα με μία όμορφη κοπέλα με σούπερ κωλάρα (μπετόν), ποδάρες, λεία κοιλιά, ματάρες και πολύ καλή συμπεριφορά - συμμετοχή στο σεξ. Επίσης, πίπα σεμιναριακή που σε κάνει να λατρέψεις τον Πούτιν!!Αρνητικά? Λίγα, όπως το πρόσωπο που δεν είναι του γούστου μου (μπορεί , όμως, κάποιον άλλον να τον ενθουσιάσει), ένα υπερβολικά επαγγελματικό που βγάζει και που μπορεί να σε κουράσει και μία αίσθηση ότι έχεις δει καλύτερες περιπτώσεις στο παρελθόν. Αυτό, φυσικά, δεν αναιρεί όσα παραδέχτηκα. Μία πολύ καλή παρουσία, με εξαιρετικές και πλήρως επαγγελματικές υπηρεσίeς και πολύ λίγα μείον. Οπότε? Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους όσους δεν έχουν υπερβολικές ή παράλογες προσδοκίες. Οι υπόλοιποι σίγουρα δεν θα χάσουν, αλλά ούτε και θα ενθουσιαστούν. Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
2.188
Πόντοι:
7.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2014
Πολύ καλή και τιμια πρόταση για όσους δεν ζητάνε πολλά - πολλά....? Τοτε γιατι να δωσω 200 ευρω για μια ωρα ?! Παιδες ηρεμηστε ! Που να ηταν και του γουστου σου δηλαδη!
15 Μαΐου, 2014
Σorry, Andy, αλλά κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα με τον τίτλο σου...
16 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει συναγωνιστές έχετε δίκιο.. Ο τίτλος ήταν άστοχος...Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι η κοπέλα αξίζει αναμφισβήτητα. Δεν είναι αυτό το κάτι άλλο, το μοναδικό που θα σε ξετρελάνει. Αλλά και ποια είναι σήμερα θα μου πείτε? Οπότε διαβάστε την κριτική και πηγαίνετε άφοβα στην κοπέλα.
16 Μαΐου, 2014
Θα ξαναπάω και θα σας πω αν στόμωσε... Αν ανέβει τελικά. Χμμμ;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4