Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είπα να γράψω και δεύτερη κριτική για την κοπέλα μιας και το αξίζει.
Λοίπον, αφότου έκλεισα την προηγούμενη μέρα με την ίδια, μιας και είναι ανεξάρτητη, με ένα μύνημα στο κινητό, και αφότου τελείωσα το μάθημα της ρωσσικής, ήρθα σε τετράστερο ξενοδοχείο της Αθήνας όπου επρόκοιτο να συναντίσω την κοπέλα, έχοντας ξαναπάει περίμενα ότι θα περάσω καλλά - διαψεύστικα: πέρασα ακόμη καλύτερα.

Είναι η κοπέλα των φωτογραφειών, και χωρίς το μακιγιάζ με το οποίο είχε παστωθεί την προηγούμενη φορά το μουτράκι της ήταν ακόμη ωραιότερο, πιο κοντά είναι οι νέες φωτογραφίες στο προφίλ της στο έσκορτνιουζ αυτές που είναι με το μαύρο το εσώρουχο, εκείνη που είναι γυμνούλα Κουλ και αυτή που έχει τραβήξει από τον υπολογιστή. Όμορφη δηλαδή, με σαρκώδη χείλη, ζυγωματικά, καθαρά ρώσσικη ομορφιά, ξανθούλα Έρωτας. Το σώμα της είναι ωραίο γυμνασμένο έχει δυο ουλές μία στο σκωληκοειδή και μία στο ένα μπούτι, δεν πολυφαίνονται. Έχει ταττουάζ τον κονδυλοφόρο στο δεξί, αν θυμάμαι καλλά, μάγουλο του πισινού της. Λόγω ότι έχει περάσει κάποιος καιρός από το σολάριουμ έχει γίνει πιο λευκή, πράγμα που μου αρέσει παραπάνω αν και παραμένει μαυρισμένη σχετικά. Στήθος μικρό στητό σκληρό λόγω γυμναστικής, φυσικό. Κόλπος καθαρός καλοσχηματισμένος. Κώλος καλοσμιλελευμένος, ωραία η θέα του στα τέσσερα, τα πόδια ομορφούλικα αν και λόγω γυμναστικής μάλλον δεν είναι αρκετά λεπτά πολύ ωραία όμως. Η επιδερμίδα της μαλακή, διατρεχόμενη από ελαφρό χνούδι, το οποίο απλά θέλεις να γλύψεις Γλώσσα.

Στα του αγώνα τώρα: Αφότου μπήκα στο δωμάτιο καλημεριστίκαμε, και αρχίσαμε αμέσως τα φιλάκια, ένα μικρό διάλειμα να γδυθώ Ντροπή , ξεκίνησα να τη γδύνω, φορούσε μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και ένα μικρό δαντελωτό μπλουζάκι Χμμμ; αυτό που είναι στο σάιτ στη φωτο από τον υπολογιστή, ξεκίνησα να τη γλύφω όλόκληρη καθώς θόπευα το στήθος της και τσιμπούσα τις ρογίτσες, με τα φιλιά και τη γλώσσα να πηγαίνουν όλο και πιο κάτω πρως την βουβωνική χώρα, στο αιδοίο της. Της άνοιξα, έπειτα, τα πόδια και άρχισα με μικρές ελαφρές δαγκωνίτσες γλειψίματα και φιλάκια να πηγούνω κούτσου-κούτσου στα καλοσχηματισμένα ποδαράκια της και να γλείφω τα όμορφα δαχτυλάκια της καθώς αυτή χάϊδευε το στήθος της και δάγκωνε το χείλος της. Μετά, από το ένα ποδαράκι πήγα στο άλλο και αφότου το περιποιήθηκα με δαγκωματάκια, φιλάκια και γλειψήματα πήγα αργά-αργά προ τον κόλπο που και άρχισα να τον γλείφω, άρχισε αυτή της φωνούλες και το σώμα της συσπούνταν.
Μετά, από αυτήν την περιποίηση είπα να ανοίξω δρόμο με τα δάκτυλά μου, τα έβαλα να μέσα να την αυνανίσω λίγο ακόμα, φωνούλε δαγκωματάκια και γλωσσόφιλα ήταν αυτά που κέρδισα. Έπειτα, από αυτήν την περιποίηση που της προσέφερα ξεκίνησε να με περιποιείται και αυτή. Άρχισε να φιλά το πέος μου και τους όρχεις μου, γλύφωντας τους και ψιλορουφώντας τους με υγρά φιλάκια σιγά σιγά ανέβαινε προς την κεφαλή όπου την άφησε και ξαναέγλειψε από κάτω μέχρι πάνω και τον έβαλε στο στόμα της. Με τρεις προσπάθειες μπόρεσε να τον εξαφανίσει όλο μέσα της και μετά εμφανιζόταν λίγο και μετά ξανεξαφανιζόταν: σαν υποβρύχιο σε ναυμαχία του πρώτου παγκοσμίου πολέμου (χρησιμοποιούσαν πιο πολύ το κανόνι, οι τορπιλες ακόμα ήταν δύσχρηστες και λόγω του τρόπου προώθησής τους, με αέρια, πρόδιδαν τη θέση του υποβρυχίου με αποτέλεσμα να το βομβαρδίζουν στις κανονιές) με κανά δυο διαλειματάκια για να γλείψει τους όρχεις Μεγάλο χαμόγελο και τα να φιλήσει την γύρω περιοχή: τα μπούτια και τη βουβωνική χώρα για την ακρίβεια, καθώς έγλειφε κουνούσε αισθησιακά όλο της το σώμα πολύ παιχνιδιάρικα, σε μία φάση σήκωσε και το ποδαράκι Γλώσσα.
Στη συνέχεια, πήρα προφυλακτικό να βάλω και αφότου το τοποθέτησα σωστά το έσπρωξε κάτω με τα χείλη της λυπαίνοντάς το με το σάλιο της, η μόνη λύπανση που χρησιμοποίησε. Την έστησα, λοιπόν, στα τέσσερα να θαυμάσω αυτό το θαύμα της φύσης, τα οπίσθιά της και ξεκινώντας αργά αργά και έπειτα όλο και πιο γρήγορα ξεκίνησα να τηνε πηδώ. Έπειτα, έβαλα το κεφάλη της κάτω και τα πόδια της ίσιωσα, άρπαξα το λαιμό της και κλείνοντας τα πόδια της με τα πόδια μου συνέχισα να την πηδώ μες το πάθος, είπαμε και κανά ρώσσικο ανάβοντάς την ακόμα παραπάνω, σε αυτή τη στάση κολλημένη ως ήτανε στο κρεβάτι έβαλα το ένα μου χέρι κάτω και άρχιζα να θωπεύω το στήθος της ενώ με το άλλο χέρι το λαιμό της, μετά και με τα δύο το λαιμό, έπειτα, σηκώθηκα λίγο και την έπιασα και από τα δύο χέρια μπαίνοντας μέσα της όλο και πιο δυνατά ενώ καθόλη τη διάρκεια φιλιόμασταν με πάθος. Μετά από αυτό το γαμήσι τη σήκωσα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου πάνω στον πράσινο καναπέ δίπλα από το μπαλκόνι, όπου η κουρτίνα στη μέση άφηνε ακάλυπτο λίγο από το παράθυρο, ώστε έβλεπα μέρος της βεράντας έξω, όταν κάθησε πάνω μου άρχιζε να χοροπηδά σα σούστα ελεγχόμενα δε ρυθμούς ιδανικούς, όπως οι σούστες του αμαξιου σε κακοτράχαλο δρόμο ώστε να προσφέρουν άνετο ταξίδι στους επιβαίνοντες, έτσι και αυτή μου προσέφερε μία άνετη ωραία διαδρομη από πάνω καθώς της χαστούκιζα τις ρωγίτσες, της φίλαγα το στήθος, έδινα φιλάκια στα υπέροχα χείλη της και ανταλάσωντας υπέροχα γλωσσόφιλα. Έπειτα την έβαλα εγώ κάτω στον καναπέ να κάτσει και συνέχισα να κάνω έρωτα μαζί της για λίγο καθώς ήθελα να τελειώσω στο όμορφο αυτό προσωπάκι, την έβαλα να γονατίσει της έδωσα, ως τζέντλμαν, και ένα μαξιλαράκι, να μην της πονέσουν τα γονατά της, αν και το πάτωμα είχε μοκέτα η οποία έμοιαζε με γρασσίδι, λίγο από το στόμα της λίγο από το χέρι μου τελείωσα στο μουτράκι της και λίγο στο στοματάκι της μέσα, πασάλειψα το σπόρο στο ωραίο τούτο πρόσωπο, μπανάκι και μετά της ζήτησα να καπνίσω το πούρο μου (την είχα ενημερώσει από πριν με μύνημα στο τηλέφωνο την προηγουμένη) έφερε δύο ρόμπες μία για εκείνην και μία για εμένα, έκανε δύο καφέδες στην αυτόματη καφετέρια, βγήκαμε έξω με στο μπαλκόνι με θέα το πάρκο και το Λυκαβυτό νομίζω Χμμμ; , τους εσπρέσσο μας και το πούρο κάπνιζα και έπινα και μιλούσαμε για διάφορα, μπορεί μια χαρά να επικοινώνησει στα αγγλικά και την ενδιαφέρουν αρκετά, άμα της αρέσει η κουβέντα μπορεί και να σας κρατήσει παραπάνω (εμένα με κράτησε ένα τέταρτο της ώρας παραπάνω Μεγάλο χαμόγελο ). Δυστυχώς άρχισε να βρέχει και μπήκαμε μέσα με ανοιχτό παράθυρο τελείωσα σχεδόν του πούρο μου καθώς μιλάγαμε. Τέλος, πέρασε η ώρα είπαμε εις το επανιδείν (до свиданья) καιέφυγα ξαλαφρωμένος από διακόσια ευρώ αλλά με την καρδιά ελαφριάν και εμένα πλήρως ευχαριστημένο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
nikostratos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
460
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού