Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απο το γραφειο αυτο ειχα ξαναπαρει μια κοπελα αλλα η εμπειρια δεν ηταν καλη. Αυτο με φοφισε λιγο γιατι δεν ηταν καλη επειδη οι φωτογραφιες ηταν καραφτιαγμενες και ξεγελουσαν παρα πολυ. Πηρα το ρισκο γιατι μπορουσε και εδω να ειχε γινει ιδια δουλεια με τις φωτογραφιες. Και δεν ηξερα οτι ειχε ξαναερθει παλια και ουτε ειχα διαβασει τις κριτικες πηγα στα τυφλα.

μπορω να πω ομως οτι αυτη τη φορα το ρισκο αξιζε τον κοπο! Η γκομενα ειναι πραγματικα οπως στις φωτογραφιες. Ομορφη και με γκριζοπρασινα ματια και ψηλη και κορμι λαμπαδα και βυζια σιλικονατα μεν αλλα με πεταχτες καυλωμενες ρογες καγκελο τα παντα ολα. Το δερμα της λιγο μαυρισμνεο σαν απο σολαριουμ. οχι υπερβολικα μπορει να ειναι απο φυσικου του ετσι.

στο γαμησι πυραυλος! χαρακτηριστικα της μερικα πραγματα: φιλια βαθια με γλωσσα, πολυ ενεργεια ,ξυρισμενο τελειως μουνι, τσιμπούκι αγριο που τον επαιρνε ολον μεσα χυφτωνονταε γερα αρχιδια και οτι κουναγε τη μεση της συνεχεια για να ενισχυσει το γαμησι. Οποτε αν καποιος κουραστει κανει διαλειμματακι και συνεχιζει μονη της αυτη.Μεγάλο χαμόγελο

αρνητικα ειναι η κρεμα που βαζει και η αισθση δεν ειναι και η πιο φυσικη. Αλλο οτι ειναι ακριβη. Και ηθελα παρα πολυ να παρω και τον κωλο της δηλαδη αλλα αυτο μου ειπε ειναι 70ευρω εξτρα δηλαδη μιλαμε για ενα 300ρι για μια ωρα. Οχι οτι τα 230 ειναι λιγα!

συμπερασμα εγω περασα σουπερ και θα ηθελα και παραπανω ωρα και κωλο! ενα πολυ ωραιο γαμησι με μια ομορφη γκομενα και σε πολυ ωραιο και χλιδατο ξενοδοχειο στο κεντρο. Οποιος στεκει καλα οικονομικα και αντεχει να σφυροκοπαει βουρ! δεν ξερω τι αλλα αρνητικα μπορει να βρει καποιος αλλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
84
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού