Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από τις πιο δύσκολες κριτικές που έχω βάλει. Και ο λόγος είναι, ότι δεν έχω καταλήξει στο μυαλό μου εάν τελικά την προτείνω ή όχι.

Ξεκινώντας από το θέμα εμφάνισης, θα έλεγα ότι είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρέπει να είναι ίσως η πιο ειλικρινής καταχώρηση φωτό που έχω δει μέχρι σήμερα. Σε ότι αφορά συνεννόηση με πρακτορείο, θα έλεγα ότι ήταν άψογη, αλλά για να είμαι δίκαιος, να αναφέρω ότι είχα καλά references. Σε ότι αφορά την συμπεριφορά της κοπέλας, εδώ δυσκολεύτηκα. Δεν το αναφέρω σαν αρνητικό απαραίτητα, αλλά δεν κατάφερα να σπάσω τον πάγο και με δεδομένο, ότι γενικά γουστάρω να παίζω λίγο πρώτα μαζί τους, αυτό δεν έγινε. Πολύ ευγενική, προσεχτική, ικανά αγγλικά για να τα πούμε κλπ, απλά δεν έγινε το κλικ.

Περνώντας στις υπηρεσίες, βρέθηκα προ έκπληξης. Κατά το BJ, έδειξε τόσο μα τόσο επιμέλεια και αφοσίωση, που δεν την σταμάτησα μάγκες. Δεν μπήκα στον κόπο να γαμήσω. Την καταχωρώ άνετα στην καλύτερη τριάδα από BJ performers, χαλαρά μάλιστα.... Δεν είναι απαραίτητα η τεχνική της που την κάνει εξπέρ, αλλά περισσότερο ο τρόπος που εκτελεί το έργο. Όχι ότι από τεχνική υστερεί, απεναντίας, τα deepthroat και τα handsfree τα δούλευε άψογα, απλά την πραγματική διαφορά την κάνει ο τρόπος με τον οποίο το ζει το BJ η συγκεκριμένη.

Όποιος λοιπόν γουστάρει πίπες, του την προτείνω, για τα υπόλοιπα, θα πρέπει να ξαναρίξω επίσκεψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
380
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Yorgos
Τιμημένος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
51
Πόντοι:
4.095
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού