Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ψηλη, μελαχρινη κοπελιτσα γυρω στα early 20's, ντημενη παρα πολυ προχειρα με πιτζαμες για το καλοσωρισμα, χωρις μεικαπ (δεν ειναι ασχημο αυτο συνηθως ομως εδω ηταν απλα δειγμα του 'βαριεμαι'), χωρις σεξι εσωρουχα. Κατευθειαν ξαπλωσε στο κρεβατι και κοιτουσε τηλεοραση απο την αρχη, οπως και οση ωρα δεν καναμε σεξ στην διαρκεια του ραντεβου. Της ρωτησα ευγενικα αρκετες φορες αν μολις ξυπνησε, αν ειναι οκ, να ξυπνησει λιγο κτλπ, εκανε πως δεν καταλαβαινει, ξυπνουσε λιγο απο τον λιθαργο, ομως ολα τα σημαδια εδειχναν φολα, εγω ομως ημουν σαν αλογο καροτσας, εβλεπα μονο μπροστα.
Γενικα ειναι οπως στην φωτο εκτος απο 2 σημαντικα κατ'εμε πραγματα. Πρωτον στο προσωπο ειναι πιο 'χωριατισα' με εντονο το βλεμμα της αγελαδας. Στο σωμα, εχει ενα πολυ ωραιο για τα κιλα της στηθος που ανταποκρινετε, και ωραια μακρια ποδια. Το πιο σημαντικο για μενα ομως οτι ο κωλος της δεν ειναι πεταχτος, ειναι πολυ μετριος με μια ελαφρια ταση καθηζησης, κατι που θα γινει σιγουρα πολυ αισθητο στα επομενα 5 χρονια. Για την ηλικια της και για τον χορο που υποτιθετε οτι ασχολειτε ειναι μαπα ο κωλος. Η φωτο στην οποια καθετε στον κωλο της ισως ειναι η μοναδικη οπτικη γωνια που τον κανει να φαινεται πολυ ωραιος και ο λογος που εκλεισα το ραντεβου.
Δεν περνει καμια πρωτοβουλια και γενικα δεν το εχει το θεμα του κρεβατιου. Στο στοματικο κανει τα βασικα, καποιες αναλαμπες ομως συνεχεια βαζει χερι και αποφευγει το deep throat. Στο κυριως πιατο στηνετε απλα και περιμενει σαν σακι με πατατες να αρχιζεις να ξεφλουδιζεις τον φλοιο της ανασφαλειας και του 'ειμαι μοντελο κανονικα και αυτη την δουλεια την κανω προσωρινα μεχρι να πιασω την καλη'. Οπως και στρατο ομως, οταν εβλεπες τονους απο πατατες σε επιανε απογοητευση. Αφου αλλαξαμε διαφορες στασεις προσπαθωντας να αναπαραστησω το θεαμα που ειδα στην φωτο κατεληξα οτι στα 4 δεν λεει, ο κωλος δεν δειχνει ωραιος, οπως και στα ορθια οπου καθοταν σαν να απλωνε τα ρουχα στο μπαλκονι, τελικα ξαπλωμενη μπρουμιτα κατι ελεγε. Την εβαλα τελικα απο πανω και παλι κουνιοτανε πολυ αγαρμπα, το μονο θετικο ηταν οτι σαν αλλη Ταιλανδη μαγισσα, εσφιγγε τον κολπο σε αυτη τη σταση για λιγο, τρικ που χα καιρο να δω/νιωσω.
Δεν λεει οχι σε τιποτα (δεν δοκιμασα και τπτ περιεργο), η τρυπουλα της ειναι αρκετα σφιχτη, ομως να την βλεπεις με αυτο το απλανες βλεμμα της αγελαδας πανω στο σεξ ειναι μεγαλο ξενερωμα. Φυλαει σαν να εδωσε το πρωτο φιλι πριν 1 μηνα, πεταχτα και με οσο λιγοτερη μπορει γλωσσα. Στο τελος τα ρουφαει ολα στο στομα αλλα τρεχει στην τουαλετα με τοση γρηγοραδα, που μου θυμισε απο τα ματς της προηγουμενης ημερας τον C.Ronaldo να φευγει στον αιφνιδιασμο με την Σουηδια.
Γενικα δεν ειναι αισθησιακη γκομενα, δεν μπορεις να πεις 2 κουβεντες γιατι δεν καταλαβαινει ουτε τα βασικα στα αγγλικα, γενικα απο υπηρεσιες ειναι τελειως αβγαλτη και φαινεται οτι δεν της αρεσει αυτο που κανει. Εχω γραψει σε παλαιοτερη κριτικη οτι προσωπικα το mind fuck ειναι αρκετα σημαντικο για τις κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια και ζητανε αυτα τα λεφτα. Η παντελης του αποχη ομως, ειναι για μενα απαγορευτικο. Αν δεν μπορεις να το νιωσεις η τουλαχιστον να το παιξεις τοτε κατσε σπιτι σου και πιασε δουλεια στο τοπικο μουσειο ως αγαλμα.
Ο μονος τροπος που θα ελεγε η ολη φαση ηταν αν ηταν ντημενη ως μαθητρια και λογο ηλικιας να επαιζε role play την αβγαλτη απουσιολογο, πραγμα που της βγαινει φυσικα. Κατα τ'αλλα θεωρω οτι και τα 150ε πηγαν αδικα καθως η τυπισα χρειαζετε μεγαλο upgrade λογισμικου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
suzuki
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
345
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2013
Ωραίος, και από εμένα +1 για την πολύ καλή κριτική σου.
Είναι λογικά όσα γράφεις, η κοπέλα φαινόταν από την αρχή ότι θα είχε δυσκολία να παραμείνει στο χώρο. Από την άλλη για να περάσεις καλά θέλει και από εμάς την κατάλληλη διάθεση και προσπάθεια (ανάλογα την περίπτωση). Φυσικά και δεν είναι εύκολο να κάνουμε εμείς τα πάντα για να πετύχει μια συνάντηση, ειδικά όταν από την πλευράς της η κοπέλα δεν προσπαθεί. Αλλά τελικά είναι κύρια θέμα αισθήσεων, διάθεσης, και φυσικά δυνάμεων του καθένα μας. Όπως συνηθίζουν να γράφουν κάποιοι φίλοι το να περάσει κάποιος πολύ καλά με κάποια κοπέλα δεν είναι εγγύηση για τους επόμενους, και το αντίστροφο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1