Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
"Είμαι η Πίπη η φακιδομύτη και έχω μια μύτη σαν το νεροχύτη ,όταν την πιάνω παίζω πιάνο και όταν την αφήνω παίζω μαντολίνο."

Και κάπως έτσι καταστρέφεις μια κριτική Μεγάλο χαμόγελο

Στο δια ταύτα η Erika έχει μια πολύ κομψή μύτη σε αντίθεση με το τραγουδάκι που λέγαμε μικροί Γλώσσα
Το πρόσωπό της είναι γεμάτο φακίδες κάτι που προσωπικά με φτιάχνει απίστευτα καθώς είναι που είναι μικρή σε ηλικία αυτό την κάνει να δείχνει ακόμα πιο νεαρή.Μάτια με λίγο πράσινο χρώμα μέσα αν και στο escortnews αναγράφει καστανά(κυρίως).

Κορμί λεπτό,μαυρισμένο,ξανθό χνούδι σχεδόν παντού Έρωτας . Piercing με φεγγαράκι και αστεράκι να κρέμεται στον αφαλό.
Το στήθος της όταν το πρωτοδείς μες στο σουτιέν είναι χάρμα οφθαλμού αλλά έτσι και το βγάλει αποκαλύπτεται πως είναι πεσμένα και σχηματίζουν /\ Λύπη
Τη πρώτη φορά το φορούσε καθ'όλη τη διάρκεια της πράξης και για να καταλάβετε μάλιστα τη δεύτερη επειδή είχε γυρίσει από το μπάνιο και το είχε βγάλει είχαμε ξεκινήσει και μετά από δυο λεπτά της ζήτησα να το ξαναφορέσει γιατί δε με καύλωνε εξίσου Εμμμμ

Πήγα πάρα πολύ αργά τη νύχτα ενώ είχε ταξιδέψει ξημερώματα(είδα και το απόκομμα εισιτηρίου) και είχε αρκετή δουλειά όλη τη μέρα αλλά ίσως και πάλι να μην ήτανε περισσότερο ζωντανή.
Όταν τη ρωτούσα τι έχει μου έλεγε πως ήτανε άυπνη και νηστική όλη μέρα Money Mouth Δεδομένου της κατάστασης έκανε ότι περισσότερο μπορούσε.
Ευτυχώς που με έφτιαχνε πάρα πολύ η εμφάνιση της και τέλειωσα σχετικά γρήγορα με cif,το οποίο είναι έξτρα +50.Τουλάχιστον τα πήρε όλα μα όλα στο πρόσωπο δίχως δυσαρέσκεια. Cim δεν κάνει όπως μου είπε.

Μπαίνουμε για ντουζ εναλλάξ και μετά ξαπλώνουμε στο κρεβάτι πάλι.Για περίπου 5-10 λεπτά social time καθώς την χάιδευα όπου μου πετάει την ατάκα
"So,we fuck?" ήθελα να σκάσω στα γέλια μιας και έτσι ξερά δεν το'χα ξανακούσει ποτέ μου Μεγάλο χαμόγελο "Because we have 20 more minutes" μου λέει. Φυσικά,της απαντώ και ξεκινά την πίπα για ανόρθωση και μία από τα ίδια,τίποτα το ιδιαίτερο, με cif στο τέλος και πάλι όπου δεν το περίμενα να το δεχτεί.Ειδικά τόσο αργά πολλές και μόνο που σκέφτονται την ταλαιπωρία να καθαρίζουν τα μούτρα τους στο μπάνιο μετέπειτα, δεν το συζητούν.

Από εμφάνιση έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά αυτά είναι γούστα,στο σέρβις ίσως να μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο άν ήταν πιο ξεκούραστη.
Λόγω πολύ ευγενικής και ταπεινής συμπεριφοράς(μάλλον εξαιτίας της κούρασης) αν δεν είχα δει τα βιντεάκια της ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει γυρίσει και ταινίες. Ένα όμορφο κοριτσάκι που έλεγε συνεχώς ευχαριστώ-παρακαλώ και δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
11 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
228
Likes:
18.770
Πόντοι:
35.668
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John.Greek, topscorer, callahan και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2014
Μπορείς να ανεβάσεις λινκ από κανα βίντεο της?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1