Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καθότι φαν των ιδιαίτερα αδύνατων (skinny) κορασίδων, η Erika εξ Ουκρανίας απέσπασε την προσοχή μου. Ο κυριότερος λόγος που έκλεισα ραντεβού μαζί της ήταν το ότι έδινε και κουλουράκι, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις skinny κοπέλες. Η επικοινωνία με το γραφείο της ήταν εύκολη και γρήγορη. Όταν η Erika μου άνοιξε την πόρτα, αντίκρυσα μία κοπέλα που ήταν ανώτερη των φωτογραφιών, πολύ ευχάριστη και ακριβώς αυτό που έψαχνα ως προς τα σωματικά της προσόντα.

Όταν προχωρήσαμε στο κυρίως πιάτο, τη ρώτησα αν δίνει κουλουράκι για επιβεβαίωση. Δυστυχώς μου απάντησε ότι δεν δίνει και έχει ζητήσει πολλές φορές από το γραφείο να το σβήσουν από τις υπηρεσίες. Απογοητεύτηκα γιατί είχα ρωτήσει επισταμένα το γραφείο της και μου είχαν επιβεβαιώσει ότι είναι κανονικά στις υπηρεσίες της. Παρότι ήταν το μόνο που είχα στο μυαλό μου να κάνω μαζί της, είπα να συνεχίσω το ραντέβου, διότι η κοπέλα έβγαζε κάτι πολύ θετικό με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Και όντως μπορώ να πω ότι έφυγα άκρως ικανοποιημένος, με μια εξαίρεση στην πίπα της που είναι αρκετά μέτρια (μάλλον θέμα απειρίας).

Κατά τα λεγόμενά της, δουλεύει μόλις 3 εβδομάδες στο χώρο. Σίγουρα, πάντως, το μουνάκι της είναι αρκετά σφιχτό, ενώ ένα χαρακτηριστικό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν έχει καν κάποιο τζελ μαζί της. Ό,τι ύγρανση χρειαστεί (αν χρειαστεί), την κάνει μόνο με το σάλιο της! Επίσης, μαθαίνει ελληνικά, οπότε μάλλον θα μας μείνει καιρό....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2013
τα περισσοτερα πρακτορεια μας δουλευουν κανονικα..
12 Οκτωβρίου, 2013
πολλα χρηματα για τις υπηρεσιες που γραφεις..
12 Οκτωβρίου, 2013
Κουλουράκι δε δίνει,πίπα μέτρια.Χμμμ; τα 200 τι τα παίρνει επειδή απλά μας ανοίγει τα πόδια? Μαλακία
12 Οκτωβρίου, 2013
Ρε αδερφια εσεις δεν ξερω τι λετε αλλα εγω ξερω ενα! Εχει πεντακαθαρο καλοσχηματισμενο μουνακι και ειναι τοσο σφιχτο σαν να γαμας παρθενα σοβαρα τωρα πολυ σπανια περιπτωση! Μετα απο αυτο δεν μου λειπει η σουφρα της καθολου ασε που πιανει πουλια στον αερα σε διαβαζει στο λεπτο συμμετειχε σε οτι θεμα αγγιξα και εχει ενα χαμογελο το κοριτσι που δεν ηθελα να φυγω. αν ειπα κατι που δεν ισχυει κραξτε με ελευθερα!
13 Οκτωβρίου, 2013
Για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει το anal, είναι εξαιρετική περίπτωση. Ακόμη και εγώ που είμαι κολλημένος με anal, έφυγα (σχετικά) ικανοποιημένος. Το σχόλιο του geopoint είναι επίσης ακριβές για την κοπέλα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5