Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Αποφαση για τεσταρισμα του καινουριου μοντελου του γραφειου παρθηκε προχτες. Ραντεβού για σήμερα μέσημερι μετά από ακύρωση του χθεσινού, σε δικό της χωρο πίσω από το Hilton. Συνεννόηση με Mila εύκολη παρά την αρχική αναβολή... Ανοίγοντας την πόρτα αντικριζεις την κοπέλα των φοτος με τo απαραίτητο photoshop 10 %, που αφορά κυρίως την μύτη ( δεν είναι η γαλλική των φωτογραφιων αλλά η κλασική ελληνική χωρίς να είναι άσχημη) και το πρόσωπο το οποίο είναι με λιγότερες γωνίες και πιο στρογγυλό. Σώμα για 9 , σφιχτό , με τατοο πισω και κονιτσα στο στηθος και τα χειλη (πολυ καλη δουλεια) τελεια ποδια και πισω συστημα και φοβερό μαύρισμα. Πιο αντιπροσωπευτικές είναι οι φοτος με το κόκκινο εσώρουχο και κυρίως η πρώτη.
Τα συναισθήματα ανάμεικτα μετά τις πρώτες συστάσεις. Με το που την αντικριζεις πάνω στα τακουνια ,στο 1,85 με αυτό το βλέμμα και περιποιημένη από την κορυφή εώς τα νύχια στην τρίχα λες θα φάμε καλά απόψε Γλώσσα και βαρας το κεφάλι σου που εκλεισες μισάωρο.Κεφάλι σε τοίχο! φοβούμενος μην σκάσει μύτη κανένα ζονκ πίσω από την κουρτίνα 3.
Καθε Προσπάθεια για επιμήκυνση του ραντεβού επιτόπου απέβη άκαρπη ενώ όσο προχωρουσαμε προς τα ενδοτερα άρχισαν κάποιες περίεργες αναθυμιασεις χλωρινης ;; Και χημικών να ερεθίζουν τον βλενογοννο της
μύτης μου. Η κοπέλα και το πρακτορείο ήταν από την αρχή εως το τελος απολογητικοι καθώς όπως μου είπαν δεν γνώριζαν για τη κατάσταση του διαμερίσματος και μόλις το είδαν και αυτοί σήμερα φρικαραν ... Ετσι όσοι πιστοί από αύριο κατα μιχαλακοπουλου μεριά.
Βέβαιως καμία οσμή δεν γίνεται να υπέρ νικήσει ποτέ την καυλα της στιγμης και έτσι προχωραμε στο παρά σύνθημα με τεντα παράθυρα και μπαλκόνοπορτες. :-))
Στον αγώνα φιλί με γλώσσα χωρίς φόβο και με παθος , ελεύθερη δακτυλοσκοπηση μπρος πίσω , άκαποτη για τους fun, και ικανοποιητική πρωτοβουλία σε cow και reverse cow. Βεβαίως το πραγματικό τεστ για μένα είναι όταν πάρω εγώ τα ηνία...και εκεί της βγάζω το καπελο! Φοβερά ανοίγματα και στήσιματα , χωρίς χρήση τζελ , και ανήλεες σφυροκοπημα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου χωρίς να μασάει πουθενά. Το τέλος ήρθε στο στόματακι αφού με παρακάλεσε να μην της χάλασω το make upΜεγάλο χαμόγελο . Ολα αυτά πάντα με τα ανάλογα ηχητικά εφέ ..
Στο λίγο socializing που είχαμε μιλούσε ικανοποιητικά την αγγλική και πολωνικη και από ότι μου είπε είναι απόφοιτος του οικονομικού (όπως οι μισές άλλωστε Χαμόγελο ).
Συνοψίζοντας , θα ήταν vfm στα 150 το μισάωρο και 200 ώρα, αλλά από ότι βλέπω δεν παίζουν τέτοιες τιμές στο συγκεκριμένο πρακτορείο...Λύπη . Εγώ πάντως θα την ξανάσυναντουσα σε δίωρο ή τρίωρο (ανάλογα τα κουράγια μου) όπου τελικά σου έρχεται 200-220 η ώρα και αισθάνεσαι λιγο λιγότερο μακακας...

Ps. Η τιμή των 150 που έδωσα μάλλον ισχύει λόγω διαμερίσματος και από ότι βλέπω άλλαξε σε 180 μετά την αποφαση για μετακίνηση σε ξενοδοχείο.Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2013
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2013
ως προς την περιγραφή εχω καποιες ενστάσεις!στα της συμμετοχής σχεδον συμφωνω αλλα ρε φιλε να μη πάρεις κωλο;έχασες!Κουλ
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Α.ποιο ειναι το κόκκινο εσώρουχο των φωτογραφιών;Χμμμ;
Β.150 ευρω το ΜΙΣΑΩΡΟ;;;;;;;;και μετα μας φταίει η Τροϊκα...
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

180 τωρα το μισαωρο nickpie .Μεγάλο χαμόγελο
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν πας στο escortnews.eu θα το δεις.
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενστάσεις σε ποιο κομμάτι;;
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το σημείωσα στο τέλος κορκοδιλε.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6