Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνεχιζωντας απο εκει που το αφησε ο Nitro μαλλον οσα της εκανε της αφησαν σοβαρα κουσουρια αλλιως δεν μπορω να εξηγησω το φαινομενο Αννα,

καλα το VIP ειναι το ποιο αστειο, και καλα ειναι και τοπ class .

Να ξεκαθαρισω αρχικα οτι περασα μια χαρα γιατι ειμαι φυση θετικος ανθρωπος και βγαζω απο τη μυγα ξυγκι Που σημαινει στη 1 ωρα συναντησης(αρχικα ειχα 2 ωρες αλλα το συμαζεψα για να μετριασω την οικονομικη χασουρα) τελειωσα 2 φορες αλλα επρεπε να γυρισω πολλα χρονια πισω και να σκαρφιστω κινκι πραγματα που καναμε και δοκιμαζαμε με κοπελες μας στη εφηβεια, που εκεινες ντροπαλες δε γνωριζαν τιποτα και εμεις το εκμεταλευομασταν και της βαζαμε να κανουν διαφορα περιεργα που τα καναν για να μην τα χαλασουμε μαζι τους (ειμουν παλιοχαρακτηρας μικρος).

Το κοριτσι δεν μιλαει γρι αγγλικα δεν ξερω πως ειπε ''hi i am anna'' στον συντροφο Nitro αλλα φανταζομαι ειναι ποιητικη αδεια για να γινει ποιο ενδιαφερουσα η ιστορια , η κοπελα ουτε 1 λεξη δεν μιλαει αγγλικα (χωρις πλακα) αν ομως γνωριζετε την ιταλικη ειστε αρχοντοπουλα εγω μιλαω κατι λιγα και το σωσαμε...γενικα γνεφαμε ο ενας στον αλλο ηταν πολυ γλυκια η στιγμη οταν εδειξε το προσωπο μου και ειπε '' bellisimo' για κοπλιμεντο το καταλαβα. ααα ολα και ολα γλυκο κοριτσι προσπαθουσε να ειναι χαμογελαστο αλλα καμια σχεση με το αθλημα, φοβισμενο, ντροπαλο μια στεναχωρια να το πω ειχε . 3 πακετα τσιγαρα μου εγνεψε (ειπαμε δεν μιλαει) οτι κανει την ημερα τοσο χαλια η κοπελα. Προσωπακι πολυ ομορφο , σωμα μετριοτατο, πλαδαρο και σκληρο , κακοξυρισμενη , τα ακρα της ψιλοπικρα αν σας απασχολει η εμφανιση τους , ομολογω οτι κανει μια πολυ γλυκια πιπα αργουλη και υγρη αλλα δε φτανει.



to make the long story short ναι μεν το διασκεδασα λογο ιδιοσυγκρασιας και φαντασιας που εβαλα μεσα μπολικης . Αλλα αντικειμενικα ο μεσος πελατης θα ελεγε οτι καμια σχεση με ct για κανενα στουντιακη καλουλα ειναι.



* Οποια συγκριση Ana's (shi) me Anna- vip ειναι αστεια κατι σαν να παιζει ο Ολυμπιακος - Ταλαιπωριακος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού