Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μιας και η υπόθεση ct έχει μια ποιοτική και ποσοτική κατάπτωση και αν συνυπολογισω τις φολες και μετριότητες που έχω φάει τελευταία λέω απο μέσα μου :δεν περνάω για μια επανάληψη με την Eva μιας κ έχω καιρό να τη δω;
Εύκολη συνεννόηση με το πρακτορείο και βούρ για το γνωστό χοτελ!
Λίγο εώς πολύ είναι γνωστά τα πράματα για την eva!Ψηλη 1.78 άνευ υποδημάτων ,μοντελε σώμα και δερμα απαλο κ περιποιημένο ,στο θέμα συσφιξης σε καλό επίπεδο,καλές αναλογίες με ψηλά πόδια και ωραία μέση!εχει και κάποια τατου διάσπαρτα να τη στολίζουν επίσης!Ωραια 4αρια στήθη ,όχι σκληρά με ωραίες ρωγες!
Πρόσωπο όμορφο με ωραία ζυγωματικα που την προδίδουν ως προς την καταγωγή,εκφραστικά κάστανα ματιά!
Γνωστρια και καλή χειριστρια της αγγλικής συνεπώς δεν είχα πρόβλημα είτε στο σοσιαλ είτε κατα τη διάρκεια του ματς!ευχαριστη και ευδιαθετη χαιρετηθηκαμε μ ένα fk !
Ντουζακι απο εμένα λίγο μπλα μπλα και βούρ για παιχνίδι και αρχή με προκαταρκτικα και ακρατη ανταλλαγή υγρών απο μέρους μας!παθιασμενα dfks και παιξιμο -γλυψιμο των βυζιων της,ελαφρά δαγκωματα στις ρωγες και άρχισε να φτιάχνεται !προτροπη για bj όπου εδώ να σημειώσω είδα μια εμφανή κ ανέλπιστη βελτίωση απο την Eva καθώς άγγιξε τα όρια του dt με ελάχιστες εκλάμψεις gagging χωρίς δυσανασχετηση αλλά μη φανταστείτε τίποτα το τρομερό !συνεχιζω λοιπόν στα του αγώνα με bj με φτυσιδια ,σφικτη με πολύ γλώσσα,κοπανηματα απο Μονή της βγάζοντας τη γλώσσα και να να με τρελαίνει κοιτάζοντας με και μουγγριζοντας,να της πιάνω το κεφάλι κ να με πιπωνει σε σπινταριστους ρυθμούς ,κάναμε αρκετά κόλπα και το ευχαριστηθηκε!επισης tea bagging κ γλυψιμο όλης της περιοχής αισθησιακα χωρίς ar!
Γύρισμα σε 69 απολαυστικό κ όσο καυλωνε κ υγραινονταν δυο πράματα έκανε:ανέβαζε στροφές στο bj ή σταματούσε κ μου τον κρατούσε σφικτα!full spitting κ deep my tongue inside at her pussy κ γλυψιμο κλειτοριδας απο μένα!
Καλό το ζέσταμα και αλλά μην το καψουμε !Ξεκινιμα με διαφορεs παραλλαγες στο doggie style ,με προτρέπει για cow που είδε αστρακια όταν βρήκα το σωστό σημείο θέσης να μπαινωβγαινω σαν πιστονι και ταυτόχρονα πιασιμο των βυζιων της καθώς και dfks!Συνεχεια πάλι με προτροπή της για όρθιο στους καθρέφτες που σε κάποια στιγμή ακουμπησε τα γόνατα στην καρέκλα κ συνεχίσαμε σε fast fuck με δόσεις spanking στα ωραία κωλομερια της και να σημειώσω τη δεύτερη έκπληξη στο ότι μ άφησε να την κωλοδαχτυλιασω!Ο γύρος έληξε σε spoon μέσα της !
Ο δεύτερος γύρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο με πρόσθεση reverse cow και ιεραποστολικο!Ηταν που ήταν υγρή μου χε βάλει κ Τζελ στο καυλι ,εσταζε και στο ματς και σε ορισμένες φάσεις έχανα την ωραία κατα τα αλλά αίσθηση απο το μουνακι της!
btw πριν χυσω την έβαλα στα γόνατα και μου έριξε μια ξεγυριστη πιπα και της τα έδωσα όλα μέσα που τα ρουφηξε όλα και μου τον στραγγιξε μέχρι τελευταία σταγόνα και συνέχισε να με πιπωνει και να παίζει με το σπερμα μου για λίγο ακόμα !
Μπανακι,λίγο κουβέντα ,λίγο περί ανέμων και υδάτων ,ξεχαστηκαμε κ αν δεν κοιτουσα το ρολόι θα ξεχνιομασταν!
Συνοπτικά να πω αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη η συνάντηση μου μαζί της καθώς ήταν ενεργητική με πρωτοβουλίες ,στην πιπα όπως προανέφερα καθώς κ ότι δεν ήταν με το χρονόμετρο !Καλο κορίτσι,ευγενικό και προφανώς προσπαθεί ο πελάτης να περάσει ευχάριστα !
A true gfe αν και αυτή τη φορά είδα κ ένιωσα και ψήγματα pse!
Για τους λάτρεις των μοντελοειδων αξίζει μια τουλάχιστον δοκιμή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
MORBID MARIO7
Μέλος
Εγγραφή:
30 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
11
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2013
Τα μαντήλακια τα έκοψε ;
23 Σεπτεμβρίου, 2013
΄Συμφωνώ μαζί σου.. Η κοπέλα έχει ανέβει και έχει πάντα ένα από τα καλύτερα κορμιά που κυκλοφορούν. Και υπηρεσίες άριστες!! Το πρόσωπό της, όμως, το χάλασε με κακές πλαστικές εδώ και κάτι χρόνια...ΚΡίμα!
23 Σεπτεμβρίου, 2013
οχι!δεν εχω πρόβλημα με τα μαντηλακια εφόσον το κανει στην αρχη!Εξαλλου ειναι δείγμα υγιεινής και αυτο επιζητούμε απο τις κοπέλες
23 Σεπτεμβρίου, 2013
Πραγματι οι πλαστικες δεν της πηγαν καθολου...ουτε τα βυζια της ταιριαζουν με το body...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4