Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση σε κάποιο από τα πρώτα της tour, πριν μπούνε στο roster του γραφείου τα πιο δυνατά χαρτιά (Pamela, Lorena). Οι φωτο δεν με έψηναν πολύ, αλλά τελικά είπα να το παίξω μήπως και έβγαινε αστέρι στο service, μάλλον είχα επηρεαστεί από 2 απανωτές συναντήσεις με τη Μαριάννα του ίδιου γραφείου (super)!

Τόπος το γνωστό ξενοδοχείο, εντελώς Β κατά τη γνώμη μου, σε καμμία περίπτωση δε τιμά τα λεφτά που δίνουμε για city tour. Παρότι η συνάντηση ήταν νωρίς το μεσημέρι, και η κοπέλα δεν είχε προηγούμενο ραντεβού όπως μου είπε αργότερα, μου άνοιξε αρκετά απεριποίητη, φορώντας μόνο εσώρουχα. Πρώτη εντύπωση σώμα καλό, γύρω στο 1.70-, αδύνατη με μικρομεσαίο στήθος καλό, αρχές χαλάρωσης στους γοφούς. Πρόσωπο για εμένα αδιάφορο, παρότι δεν έχει άσχημα χαρακτηριστικά βλαχοφέρνει κάπως...το χειρότερο ήταν το μαλλί, τότε κόκκινο με κάτι απαίσια extensions που κάνανε μπαμ από μακριά....συνολική είκονα της σειράς, ούτε άσχημο αλλά ούτε τίποτα ιδιαίτερο.

Εκεί που με χάλασε ήταν ότι όταν αρχίσαμε να τα λέμε, να σπάσει ο πάγος δηλαδή τα γνωστά τετριμμένα, χασμουριότανε συνεχώς. Τη ρώτησα αν είχε δουλειά, αν ήταν κουρασμένη και μου απάντησε ότι έπαιζε όλη τη νύχτα ένα παιχνίδι στο τηλέφωνο και ξενύχτησε Κεφάλι σε τοίχο!
Τέλος πάντως, κάνω μπανάκι (εκείνη μου είπε ότι είχε κάνει), αρχίζει ο αγώνας, μια από τα ίδια.....της σειράς και σ'αυτό. Φιλί τυπικό, πίπα ρηχή, μικρή ποικιλία στις εναλλαγές στάσεων, ερασιτεχνικά στησίματα. Έχοντας γίνει και εγώ αδιάφορος, η όλη φάση εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία πηδήματος. Για να είμαι δίκαιος όταν κάποια στιγμή τη ζόρισα, δεν δυσανασχέτισε. Παρότι είχα χρόνο, δεν πήγα καν για δεύτερο γύρο.

Συμπερασματικά η όλη παρουσία και συνάντηση ήταν χλιαρή, από αυτές που ξεχνάς αμέσως....Το συγκεκριμένο γραφείο έχει σαφώς καλύτερες προτάσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ndivo
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
305
Πόντοι:
3.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού