Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 38 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από αρκετά αρνητικά σχόλια που διάβασα για τη Τζούλια με έφαγε η περιέργεια για το αν έχει σκαρτέψει όντως τόσο πολύ. Και παρ'όλο που τα οικονομικά είναι χάλια είπα να πάρω το ρίσκο. Δεν είμαι μαζοχιστής αλλά επειδή έχω περάσει καλά στο παρελθόν με είχε φάει η περιέργεια. Και δεν το μετάνιωσα ούτε έκλαψα τα λεφτά μου, απεναντίας ευχαριστήθηκα μέχρι και το τελευταίο σεντ. Παρ'όλο που της χούφτωνα τα βυζιά άγρια δεν στράβωσε, μου είπε όχι τόσο άγρια αλλά τίποτα άλλο. Παλιά έλεγε ότι ήταν πολύ ευαίσθητα και δεν άφηνε να ξαναπλησιάσεις. Ίσως βοηθάει ότι με θυμόταν κι έχουμε καλή χημεία. Τι να πω. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα άλλων που δεν είχαν καλή εμπειρία μαζί της, πλην ενός, εγώ συνάντησα την ίδια όπως παλιά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 23, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
122
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2013
Κάποιες κριτικές που γράφτηκαν ηταν νομίζω, πολυ άδικες. η κοπέλα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και δεν γουστάρει εξυπνάδες τύπου "πληρώνω και κάνω οτι θέλω" . Οποίος το καταλάβει περνάει καλα και οποίος όχι θα τύχει της τύχης του Παλερμο, ο οποίος έβγαλε "δηλητήριο" . Οι παλαιό ξέρουν οτι τιμά το μεροκάματο και ανταποδίδει το σεβασμό που της δείχνουν. Υπήρξα τακτικός πελάτης αλλα σταμάτησα καθώς δεν ήθελα να πληρώνω 200ρια. Ακομα και τα 170 τα θεωρω πολλά σήμερα. Δεν μπήκα στο πειρασμό να παζαρεψω καθώς το θεωρώ ασέβεια και και κάποια κορίτσια "τα χαλάει" και τους βγαίνει στο κρεβάτι.
Προσωπικα θεωρω το 100ρι και το 80ρι που έγραψε ο Παλερμο είναι "μουφα" γιατι απλα με αυτές τις τιμές incall θα ηταν fully booked 24 ωρες το 24ωρο.
09 Αυγούστου, 2013
Treat a whore like a queen and a queen like a whore. Enough said.
16 Αυγούστου, 2013
Μάλλον έπεσες στα μαλακά...δεν είμαι ούτε άγριος ούτε απαιτητικός,ούτε παζάρι έκανα Λύπη στράβωσε με το που μπήκα μέσα και ήταν με τη ρόμπα του μπάνιου...ΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3