Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
H συνάντηση έγινε πριν κάποιο καιρό Η ημερομηνία, ενδεικτική.

Κατ' αρχήν αυτή είναι η πρώτη μου κριτική. Και αφορά τη τρίτη φορά που έκλεισα με CT.

Έχοντας στο μυαλό μου την πορνοστάρ που έχω δει σε τόσα βίντεο και σε συνδυασμό με κάποιες κριτικές για το "απίστευτο DUO" της με την Clauda, αποφάσισα να μειώσω το περιεχόμενο του πορτοφολιού μου κατά 300 γιουρια.

Αφού μου σπάσανε τα νεύρα με τα μηνύματα πηγαινέλα για να καταφέρουμε να κλείσουμε ένα ραντεβού, κατέφτασα στο διαμέρισμα τους καμαρωτός, καμαρωτός και με τις πάστες (εντάξει όχι με πάστες άλλα από ότι είδα με τη πρώτη ματιά τα κορίτσα μια χαρά θα τις εκτιμούσαν).

Ωραίο το διαμέρισμα, το σαλόνι, το μπάνιο κτλ, αλλά οι κοπέλες ολίγον πιο χοντρές από ότι φανταζόμουν. Θολωμένος με την προοπτική του πρώτου μου duo δεν δίνω και πολύ σημασία και με μεγάλη άνεση μπαίνω στο δωμάτιο όπου θα γινόταν το σκηνικό.

Άντε λίγο μπουρου μπούρου, άντε λίγο χουφτωματακι παίρνουν μπροστά οι γκόμενες, με γδύνουν, γδύνονται κι αυτές... πάρε τις κοιλιές έξω... εγώ στο θόλωμα ακόμα. Είχα ήδη ένα βυζί στο στόμα και δυο κωλομέρια στα δυο μου χέρια και συνέχιζα ακάθεκτος.

Με ξαπλώνει η Lisa ανάσκελα και τονε παίρνει στο στομα-χερι-στομα-χέρι, καυλωτικά δε λέω Η Claudia είχε αράξει δίπλα από το κεφάλι μου. Έριχνα κανα γλείψιμο στο πλάι της μπουτάρας, έπιανα κανα βυζί, δυσκολευόμουν ρε παιδάκι μου από αυτή τη θέση. Την παίρνει χαμπάρι την φάση η Lisa και την φωνάζει να κατέβει χαμηλά. Λέω τώρα θα γίνει του μουνιού. Νασου οι εικόνες να περνάνε από το μυαλό μου. Πίπα η μία, ρούφηγμα παπαριών η άλλη και τούμπαλιν. Αμ δε. Πίπα η Lisa χάιδεμα παπαριών η άλλη. "Suck my balls baby" να λέω στην Claudia , αρχίδια χάιδεμα αυτή. Κάποια φάση της πιάνω το κεφάλι τύπου καυλωτίκ και το σπρώχνω προς τα αρχίδια μου. Με κοντράρει. Βάζω δύναμη. Πιο πολύ κόντρα η άλλη. Ε, οποίος την έχει δει καταλαβαίνει. Δύσκολα κερδάς σε αυτό το μπραντεφέρ. Τα παρατάω.

Αλλάζει το σεταπ με Claudia να πιπώνει (ψιλοκαλά, να το πούμε αυτό) και Lisa να μου έχει κολλήσει τις βυζάρες στο πρόσωπο. Εγώ ακόμα καλά αν και έχω ψιλο-ξεθολώσει από το μπραντεφέρ. Λέω θα ρεφάρει το Lisaki. Παπάρια. Κι αυτή, δεν κατέβαινε. Έμεινα με τις εικόνες στο μυαλό. Ψιλομαλακία αν σκεφτείς ότι από ένα duo αυτό είναι κάτι που φαντασιώνεσαι και κάνεις την υπέρβαση και τα χώνεις.

Καλή καρδιά, λέω, ρίχνω μια ξυλιά στη κωλάρα της Lisa και ξαπλώνει ανάσκελα, μου πέρνα το προφυλακτικό και αρχίζουμε το γαμήσι Και εδώ ξενερα η Claudia. Είχε αράξει δίπλα μου και μου χάιδευε το στήθος, της έπιανα εγώ κωλους-βυζια (φίλια δεν πολύ ήθελε από ότι κατάλαβα). Ακούνητη. Βράχος, λέμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα σουβλάκια την έχουν κάνει την δουλειά τους και στις δυο). Κάποια φάση ξαπλώνει και η Claudia δίπλα στη Lisa. Γέμισε το κρεβάτι κοιλιές, βυζιά και μπούτια. Περιμένω μπας και παίξουν λίγο μεταξύ τους... τίποτα

Αλλάζει βάρδια από κάτω, μαζί με προφυλακτικό. Στα του γαμησιού ούτε κρύο ούτε ζέστη και οι 2. Προφανώς είχα εγώ στο μυαλό μου άλλα πράγματα να ζήσω από αυτή την ακριβή συνάντηση άλλα ούτε η Lisa ασχολήθηκε με κάτι άλλο πάνω μου όσο γαμούσα την Claudia πέραν από να μου φέρνει τα βυζιά στο στόμα. Ε, αυτό καθυστέρησε λίγο την διαδικασία ξεθολώματος. Μ' αυτά και μ' αυτά αφού γύρισε και η Claudia στα τέσσερα, έχυσα μέσα στην καπότα και πήγα για μπάνιο.

Στη συνέχεια προσπαθούσα να τις κάνω να σταματήσουν να μου μιλάνε για την Αθήνα, τα νησιά τα σουβλάκια και να αρχίσουν κανα πίπωμα και τελικά τα κατάφερα μετά από κανα 20λεπτο.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια από τα ίδια (πιπα-χαιδευε-πιπα-χαιδευε) ώσπου να καταλήξουμε όλοι στο πιο ξενερωτικό φινάλε που θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Περνούσε η ώρα, είχαμε κουραστεί όλοι από το πολύ τρομπάρισμα όπου κάποια στιγμή αυτές έκαναν ότι τέλειωσα, εγώ έκανα ότι τέλειωσα, φιληθήκαμε, ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο και το πούλο.

Άκυρο στο duo άλλα και στη κάθε μια ξεχωριστά

Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά πόσα πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις την φαντασίωσή σου πραγματικότητα;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2013
Ωραία περιγραφή ρε φίλε, μπράβο.
Μη πτοείσαι απο το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, συνέχισε και αλλού και δίνε μας τέτοιες ιστορίες.
09 Αυγούστου, 2013
Το ντούο για μένα είναι η καλύτερη εμπειρία στο σέξ αλλά πρέπει να γουστάρονται οι κοπέλες μεταξύ τους και να γουστάρουν να κάνουν ντούο. Το καλύτερο ντούο που έκανα ποτέ ήταν με Εύα και Μαρλέν.Τώρα για τις συγκεκριμένες πρόσφατα τις είχα κλείσει όταν ανέβηκαν επάνω αλλά όταν είδα κάποιες φωτο της Capri και όταν διάβασα ότι δεν φιλάει ευτυχώς το ακύρωσα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2