Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 33 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τη Μόνι ήθελα πάντα να τη συναντήσω από την εποχή που δούλευε στο call us. Δεν τύχαινε ποτέ να ταιριάξω τις ώρες μου με τις δικές της. Χθες τα κατάφερα και πήρα ένα κορίτσι που αβίαστα παίρνει άριστα σχεδόν σε όλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη μου ερώτηση μόλις την αντίκρυσα στο δωμάτιο με το λευκό φόρεμα της (μαυρισμένη όπως ήταν καύλα μεγάλη) ήταν αν μπορούσαμε να κάνουμε 3ωρο το 2ωρο ραντεβού που έκλεισα. Μάλλον στην επόμενη βόλτα της θα κανονίσω ακόμα πιο μεγάλο ραντεβού αφού όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, πέρα από το καταπληκτικό σεξ, με τη γκόμενα αυτή μπορείς να μιλήσεις κιόλας και να πάρεις και GFE μετά από την ένταση που προηγείται.

Μοναδική διαφορά από τις προηγούμενες περιγραφές είναι το κάπως ρηχό φιλί της λόγω έκτακτου προβλήματος στο δόντι της γεγονός για το οποίο με προειδοποίησε κιόλας. Από κάτι τέτοια κρίνεις τον απόλυτο επαγγελματισμό της (πάντα με την καλή έννοια).

Στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να πω ότι κάνει πολύ καλή πίπα (αν και δεν τον χώραγε όλο) καθώς επίσης και μπαλάκια και όλη τη γύρω περιοχή. Πολύ γρήγορα καταλαβαίνει τι γουστάρεις και στο προσφέρει απλόχερα. Καταπληκτικό με πολλές παραλλαγές 69 και στη συνέχεια καβάλα.Φοβερή σε ένταση ιππασία στην οποία έδωσα την πρώτη κατάθεση μου.

Γρήγορο ντους και επιστροφή στον κορίτσαρο που μόλις πλησίασα με άρχισε σε ένα απαλό μασάζ (το κατέχει το σπορ) διάρκειας 10 λεπτών ίσα για να με χαλαρώσει και να πάρω δεύτερη εκκίνηση με 69 και πάλι. Καταπληκτικό στήσιμο στα τέσσερα και σφυροκόπημα μια αργό μια γρήγορο στο οποίο τα δώσαμε όλα. Και στους δύο γύρους το τελείωμα ήταν μέσα της αφού δεν ήθαλα να ξεκολήσω από πάνω της. Αν και στο τέλος του δεύτερου γύρου ήμουν μέσα στον ιδρώτα, το καρίτσι ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου.

Έμεινε κανένα 20λεπτο στο οποίο θεωρητικά χώραγε και τρίτος γύρος αλλά προτίμησα να αράξω δίπλα της και να το ρίξουμε στα χάδια και την κουβεντούλα. Θα την ξαναδώ σίγουρα εφόσον το επιτρέψουν οι χρόνοι μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού