Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιτέλους έσπασα το ρόδι πριν από λίγο στα CT και μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα και έκλεισα την Crystal. Το ραντεβού σε πολύ καλό ξενοδοχείο και με το που ανοίγει η πόρτα αντίκρισα ένα χαμογελαστό καυλάκι γύρω στο 1.65, σχεδόν όπως στις φωτογραφίες. Ευδιάθετη με καλά Αγγλικά αν και στην αρχή δυσκολευόμουν να καταλάβω τι έλεγε λόγω προφοράς. Στη πορεία βέβαια συνειδητοποίησα πως ό,τι και να πει το λέει με καυλωμένη φωνή γι’ αυτό και η περίεργη προφορά.



Μετά από τη σύντομη αναγνωριστική συζήτηση μπήκα για μπάνιο και με το που βγήκα με περίμενε στο κρεβάτι με τα λιγοστά ρούχα που είχε και πριν. Και κάπου εκεί η παρθενική μου εμπειρία ξεκίνησε:



Καταπληκτική αίσθηση επιδερμίδας, με υπέροχη μυρωδιά, πολύ καλό DFK, καλοφτιαγμένο στήθος με ρώγα που δεν χορταίνεις με τίποτα και μουνί που υγραίνεται αμέσως. Για να μην τα πολυλογώ (άλλωστε έχουν ήδη γραφτεί πολλά) με το που κατέβηκα διερευνητικά προς τα κάτω μου μαγκώνει το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της και δεν το άφηνε με τίποτα. Το τι τράβηγμα στο μαλλί μου έκανε δεν περιγράφεται. Συνεχόμενες κινήσεις στη λεκάνη ώστε να δίνει το ρυθμό, καυλιάρικες κραυγές και που και που δάγκωνε και το μαξιλάρι. Μετά από λίγο ποτάμι…



Ακολούθησε πίπα πολύ καλή χωρίς να το παρακάνει με την πίεση, με περιορισμένη χρήση χεριών και καλή χρήση της γλώσσας. Δεν μπορεί DT αλλά προσπαθεί αρκετά.



Στο σεξ τώρα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες αν την αφήσεις και γενικά συμμετέχει πολύ έντονα. Δεν σταματά να φιλά καθόλου και να βγάζει καυλιάρικους αναστεναγμούς. Σε μερικές στάσεις έχει τον τρόπο της να τυλίγει τα πόδια της γύρω σου και να μην σε αφήνει με τίποτα…



Το CIM προσπαθεί να το αποφύγει (νομίζω ότι το χρεώνει έξτρα) και δεν ήθελα να επιμείνω. Το μοναδικό παράπονο αυτό λοιπόν.



Μετά το τέλος κάθε γύρου δεν λέει να σε αφήσει σε ησυχία. Τυλίγεται και τρίβεται πάνω σου με τέτοιο τρόπο που και να μην θες …κολάζεσαι! Αν και στο τέλος μου κουράστηκε λίγο προσπαθεί να μην το δείχνει και σε κανένα σημείο δεν δυσανασχετεί. Γενικά δείχνει να το ζει έντονα και δεν σε αγχώνει με τον χρόνο.



Κλείνοντας θα έλεγα ότι πέρασα ένα απίστευτο δίωρο και είχα την ευκαιρία να τεστάρω τις αντοχές μου…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού