Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 38 10
Citytours
65698
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Διάβασα για τζουλια διθυράμβους και πήγα και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια
φάτσα Γερμοσουηδέζας βλαχοτουρίστριας στα όρια της άσχημης,μέτριο ύψος,ύφος δασκαλίστικο με ατάκες του τύπου "αυτοί είναι οι κανόνες μου"(όταν ζήτησα να πιω ένα ποτό!ήταν αμετάπειστη και μάλιστα μου είπε αγενέστατα φύγε αν θες,πανε πιες κάτω στο μπαρ και ξαναέλα!!!!!!) και φυσικά κάργα αναδουλειές,μύγες βαράει αφού μου το άφησε στα εκατό Ευρώ για μία ώρα,αλλά και πάλι έφυγα.Και στα 80 ευρώ ναι θα έλεγε σίγουρος είμαι.
Οι φωτογραφίες στο πρόσωπο είναι πολύ επεξεργασμένες,δεν είναι καθόλου έτσι αφού όπως προανέφερα το πρόσωπο είναι αντιπαθητικό,ξινό και σχεδόν άσχημο.
Εντάξει έχει ένα αποδεκτό σώμα,μαυρισμένο και αδύνατο,αλλά ή όλη φάση είναι εντελώς ξενέρωτη.
Δεν είναι επιπέδου city tour γενικά,ενώ και σαν call girl γραφείου μέτρια πάλι θα ήταν.
Όσο για κάτι παλιές κριτικές,ήταν η εποχή φαίνεται,που μαζί με λεφτά,περίσσευε και ο....παππάς!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
τηλέφωνο και την ενημέρωσε για μένα,ποιος είμαι,
τί δουλειά κάνω,όνομα κλπ!!!
Επαγγελματίας και ακάποτα πρέπει να είναι τρελός κασκαντέρ. Η φίλη της ποια είναι;
Το θέμα του προσώπου είναι υποκειμενικό και προσωπικά εάν το σώμα και οι υπηρεσίες είναι ΑΑ, το κάνω γαργαρα.
και θες να πας να μπεκροπιείς στις πουτάνες τσάμπα από το mini bar αν κατάλαβα καλά
αντε ρε λιγούρη