Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Xθες συναντησα την εν λογω που τοσα εχουν γραφτει κ οχι αδικα!!!!Ηκοπελα ειναι επαγγελματιας κ τιμα κ ιδρωνει για τα λεφτα που παιρνει.Να αναφερω πως στα πρωτα μνμ μας καταλαβε αλλα απο οτι της ειπα κ ενω κανονιστηκε το ραντεβου,μου το ακυρωσε.Αρπαχτηκαμε την "εβρισα" ομως αυτη ευγενικοτατη.Τεσπα μετα απο ωρες καταλαβε τη μαλακια της κ μου εστειλε μονη της μνμ ζητωντας συγνωμη,κατι που το εκτιμησα.Ηκοπελα εχει επιπεδο κ ειναι ευγενικοτατη.Εαν της φερθεις ομορφα θα περασεις πολυ ομορφα!!!!
Τωρα απο εμφανιση οτι βλεπετε στις φωτο,ακριβως αυτο θα αντικρησετε.Ομορφο προσωπο,ματαρες,χειλαρες.ουτε 1% photoshop.
Aπο σωμα,ωραιο κορμι,μοντελε θα το ελεγα.Αλλα το gym της το χρειαζεται στα σιγουρα,ειναι χαλαρη.Εχει υπεροχα στηθη,εκανε καλη δουλεια ο πλαστικος μπορω να πω.Ηρθε στην ωρα της,εκανε το ντουζ της κ βουρ στον αγωνα.
Στην πεοπεριποιηση+ τα μπαλακια παιρνει 11.Στο κανει τουρμπο κ δεν σταματαει μεχρι να το στραγγιξει ως την τελευταια σταγονα.Κ το καλυτερο ενω εχει τον λουτσο στο στομα ,σε κοιταει με τις υπεροχες ματαρες της.Της αρεσει να δαχτυλιαζετε μονη ενω ασχολειτε μαζι σου.Φωνες,αχ βαχ σε λογικα πλαισια.Το 69 το αποφευγει οπως κ να την γλειψεις για ωρα.Στο σεξ εχει καλη συμετοχη,τα δινει για να σε ικανοποιησει ομως δεν παιρνει πρωτοβουλιες βαζεις εσυ το τραινο στις ραγες.
Στο social ειναι πολυ καλη καθως ξερει πολυ καλα αγγλικα κ δεν κοιταει να σου φαει το χρονο,σου μιλαει σε χαιδευει συγχρονως σαν να σου λεει¨... αντε θα πηδηχτουμε?Ειναι κοπελα για GFE κατασταση,θα περασεις ομορφα,δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου,πεντακαθαρη,προσχαρη οχι χαζοbimbo.
Eνα αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως δεν χρεωσε κ ανεφερε καν χρεωση για ταξι ενω σε ολες που εγω εχω συναντησει εχω δωσει κατι extra για το ταξι.
Αυτα τα ωραια.Γενικα περνας πολυ καλα κ αξιζει κατ εμε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
23
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 novas98, fouxter, doc_lin

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2013
Αν οι φωτο ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα, η κοπελα ειναι πανεμορφη!!! Έρωτας
29 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όμορφη είναι η κοπέλα και μορφωμένη. Βέβαια δε είναι και ακριβώς σαν τις φωτός, διότι το σαγόνι δείχνει λίγο "γιγαντισμό" (στη τρίτη φωτό φαίνεται).
Για να την βγάλεις βόλτα να κάνεις εντύπωση λέει!
Επίσης λέει για όσους τελειώνουν στο τρίλεπτο, άντε πεντάλεπτο διότι μετά αρχίζει να δυσφορεί.

Γενικώς πρόκειται περί κορυφαίας ευρωκυνηγού που έχει στο μυαλό της ένα αυτόματο σύστημα μέτρησης ευρώ ανά αριθμό διεισδύσεων (μπες βγες). Αν το πηλίκον είναι διφήφιο (κάτω από 25 εμβολισμούς) σε ερωτεύεται! Αν πέσει κάτω από τη μονάδα (πάνω από 250 μπες-βγες) σε μίσησε!Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2