Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρχικα ειχε κλεισει ραντεβου για τις 4 του μηνα..και ενω ειχα ξεκινησει μουρθε σμσ οτι ειχε προβλημα με το ξενοδοχειο αρα η συναντηση ακυρη!!!Στην αντιπροταση να γινει outcall αρνηθηκε..ετσι συμπερανα οτι ειχε προκυψει ραντεβου μεγαλυτερης διαρκειας και δεν θελανε να το χασουν..
Την επομενη μερα ειπα να κανω μια ακομη προσπαθεια διαβαζοντας και καποια σχολια.Ετσι κλειστηκε ραντεβου ευκολα αυτη την φορα με 2 μονο σμσ...(αρα οντως προτιμηθηκε αλλο μεγαλυτερης διαρκειας το προηγουμενο βραδυ).
Παω λοιπον..χτυπαω και ανοιγει η πορτα...η πρωτη εντυπωση ηταν "ωραια ειναι"ειχα καποιες αμφφιβολιες καθως οι φωτο στο προφιλ της ηταν πολυ "γυαλιστερες"δλδ ειχε πεσει προγραμματακια.Τελικα η διαφορα απο τις φωτο ειναι οτι την δειχνανε μια 3ετια-4ετια μικροτερη..
Ομορφο προσωπο με ωραια ματια και στοματαρα...λιγη κουβεντα σε αποσταση αναπνοης και που να αντισταθεις να μην ορμηξεις(φορουσε κοκκινο κορμακι).Γλωσοφιλα σουπερ..με γλωσσες να παιζουν και με το χερι της να βγαζει στην φορα το μεγαλο στηθος...αυτο ηταν.Συνεχεια στα φιλια και μετα αρχισε την πιπα που ηταν παρα πολυ καλη.Παιχνιδι με την γλωσσα και συνεχεια να τον βαζει μεσα ολο και παραλληλα να παιζει με την γλωσσα.Την εβαλα στα 4 να συνεχισει ενω εγω την εβλεπα απο τον καθρεφτη....βασικα την κολαρα εβλεπα και χαιδευα την τρυπουλα με το δαχτυλο μου(δεν το εβαλα μεσα καθως δεν υπηρχε στο service.Εγω ορθιος εξω απο το κρεβατι και μετα στα 4 παντα κοιτοντας στον καθρεφτη και αυτη να εχει ξαπλωσει ολο το σωμα στο κρεβατι στα 4 και μονο ο κολος ψηλα..Δεν ηθελα να χαλασω την θεα που ειχα στον καθρεφτη γι αυτο δεν της αλλαξα σταση...μονο οταν καταλαβα οτι παμε για το φιναλε..την γυρισα με το προσωπο σε μενα καθισμενη στην ακρη του κρεβατιου οπου και τελειωσα στο μεγαλο στηθος της αν και την πηραν τα σκαγια στο προσωπο χωρις παντως να στραβωσει η αν με ξενερωσει.
Απο τα καλυτερα εσκορτ,ευχαριστη χαμογελαστη και μαλιστα δεν κοιταξε να μου φαει καθολου χρονο.
Αξιζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2013
καλησπέρα φίλε μου, μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί!

τα στήθη της είναι όπως στις φωτό; γιατί από τα άλλα προφίλ που έχει δε φαίνονται τόσο μεγάλα. εκτός αν έχει βάλει σιλικόνη ή είναι photoshop.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1