Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Λοιπόν δεν ήξερα αν πρέπει να γράψω κριτική για το κορίτσι γιατί το κορίτσι δεν το πήρα αλλά τελικά γράφω για να το αξιολογήσω από όσα είδα τουλάχιστο.

Καταρχήν μιλάω για ραντεβού της τελευταίας στιγμής αλλά αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο με μένα. Το πρώτο ραντεβού της μέρας της γιατί μόλις είχε φτάσει. Εγώ ήμουν στο παρά πέντε έξω από το μετριότατο ξενοδοχείο της και περίμενα να μάθω αριθμό δωματίου. Έρχεται μήνυμα και πριν το διαβάσω έρχεται κι άλλο που ζητούσε επιτακτικά να πω αν θα ανέβω. Επιβεβαιώνω κι ανεβαίνω.

Ανοίγει την πόρτα μια μετριότατη κοπέλα της παραδιπλανής πόρτας που και νάξερα ότι γαμιέται τσάμπα δεν θα της χτύπαγα ποτέ. Μέτρια φάτσα με μεγαλούτσικη μύτη και άσχημο στόμα. Στήθος μάλλον πεσμένο και αρκετά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια που με χαλάνε.

Μόλις ακουμπάω τα τσιγάρα μου στο κομοδίνο μου λέει τα λεφτά κι αρχίζω να στραβώνω. Γιατί της λέω δεν έχεις εμπιστοσύνη ότι θα τα πάρεις; Όχι απαντάει είναι πολιτική του πρακτορείου. Έχοντας κλείσει δίωρο και μη γουστάροντας τη γκόμενα λέω (κακώς κι αυτό) ΟΚ πάρε τα χρήματα για την πρώτη ώρα και βλέπουμε. ΟΚ λέει η γκόμενα αρχικά και πιάνει το κινητό να στείλει μήνυμα στο πρακτορείο. Εγώ της λέω την κάνω για ντους.

Από την αρχική αγκαλιά για ματς μουτς διαπίστωσα ότι είναι ψιλοιδρωμένη οπότε της λέω δεν έρχεσαι κι εσύ να ρίξεις ένα; Όχι μου λέει ο Μυνχάουζεν μόλις έκανα.

Βγαίνω από την ντουζιέρα και τη βλέπω όπως την άφησα με το φορεματάκι της να κρατάει το κινητό στο χέρι. Μου λέει ότι την ειδοποίησαν από το πρακτορείο πως αν θέλω το δίωρο πρέπει να πληρώσω όλο το ποσό μπροστά. Με όλο μου το χουλιγκάνικο αίμα να βράζει της λέω πως δεν τη θέλω τη δεύτερη ώρα και μου απαντά ότι τότε πρέπει να ακυρωθεί όλο το ραντεβού γιατί αλλιώς θα χάσει μια ώρα που τη ζητάνε άλλοι.

Δεν ξέρω αν όλο αυτό ήταν παραμύθι αλλά ελπίζω οι συμπολεμιστές που ακολούθησαν να γάμησαν καλά γιατί από εμφάνιση τα έγραψα αλλά για σέρβις δεν ξέρω αν όντως είναι καλό αν και δεν με ενδιαφέρει.

Φεύγοντας δροσερός-δροσερός από το ντουζάκι μου και την ώρα που έλεγα μέσα μου ότι μάλλον σε καλό μου βγήκε το ξενέρωμα, μου λέει η...γκόμενα: λυπάμαι δεν φταίω εγώ. Απαντώ κι εγώ ότι έχω χώρο στη μαύρη λίστα μου κι ένα πρακτορείο ακόμα θα χωρέσει άνετα.

Η συνέχεια της μέρας μου μιας και βρέθηκα στην ευρύτερη περιοχή δόθηκε σε στούντιο μασάζ αλλά αυτά θα σας τα διηγηθώ σε άλλο thread.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2008
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού