Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ανοίγει την πόρτα και βλέπω 1 πανέμορφο μελαχροινό πλάσμα με λευκό φόρεμα ,ψιλοτάκουνα παπούτσια και κάτι ματάρες που προς στιγμήν χάζεψα.Σώμα λαμπάδα περίπου 1.74 με σχετικά μικρό βυζάκι και κώλος ποιήμα για σφαλιάρες και γλύψιμο!!

Είναι δροσερη είναι μόλις 20 χρονών. Φιλάει υπέροχα και το διαπίστωσα με το που συστηθήκαμε ,μάλιστα αυτο μου το είπε για την ακρίβεια εκείνη πρωτη (οτι φιλάω υπέροχα) -ρε μπας και να γράψουν καμία κριτική τα κορίτσια για μας ??- λέω αν είναι τόσο παθιάρα στο φιλί μια χαρά θα περάσουμε με το μικρό!!

Ξεκινάω το γδύσιμο της, ξεντύνομαι και γω και την αρχιζω στα φιλιά και στα γλυψίματα σε όλο της το σώμα. Οταν κατέβηκα χαμηλα έμεινα και άρχισα να χαιδεύω το μοσχομυριστό ξυρισμένο μουνάκι της. Αφού την περιποιηθηκα μέχρι δικού της τελειώματος μου ξεκίνησε την πίπα λέγοντας μου σειρα μου τώρα. Πίπα πολύ καλή με χρήση χερίών αλλά και χωρίς χέρια και γλύψιμο που οταν δεν τον κοιτάει και κοιτάει εσένα στα μάτια νομίζεις οτι θα της τα δώσεις όλα!!Κορυφαία στιγμή στην πίπα το deep throat-gaggin που μου έκανε και ήταν το καλύτερο που μου έχουν κάνει!!! Και το λέω γιατί στον εξαφανίζει!!! Το επανέλαβε αρκετές φορές και μου έκανε εντυπωση οτι παρόλο που τον εξαφάνιζε δεν πνιγόταν σαν κάποιες άλλες συναδέλφισες της!!

Βάζοντας το σκουφί ανεβαίνω απο πάνω οπου είχα την ευκαιρία να παίξω με το σχετικά μικρό βυζάκι της,να παίρνω τα γλωσσόφιλα μου και να δίνω ρυθμό. Στην συνέχεια την γύρισα στα 4 οπου έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ και έφτασε ως το τέλος τολμώ να πω ταυτόχρονα με μένα!

Μπανάκι εκείνη ,μπανάκι και εγώ λίγο κουβεντούλα και δεύτερος γύρος πάλι με αυτή την πίπα μέχρι την ρίζα του πουλιού μου.Της λέω να ανέβει απο πάνω οπου και διαπίστωσα οτι το έχει και αυτό μια χαρά.Ελα που όμως ήθελα να βλεπω και αυτή την υπέροχη κωλάρα της !Την ξαναγυρνάω στα 4 λοιπόν και μετά απο δυνατό σφυροκόπημα επήλθε το τέλος και απο τους 2.

Το κορίτσια είναι πάρα πολύ ευγενικό ρωτάει συνέχεια αν θες να πιεις κάτι , μιλάει μια χαρά τα Αγγλικά της ,έχει σωματάρα και προσωπάρα με τα μάτια της πραγματικά να σε ταξιδεύουν!!! Αρκετές φορές μέσα στο ραντεβού χάθηκα κοιτώντας τα μάτια της και ρώταγε και απορούσε αν είναι όλα εντάξει νομίζοντας οτι θέλω κάτι.Την επόμενη φορά που θα την δω θα της πώ να αφήσει τα μαλιά της ελεύθερα.

To 9 στο σώμα το έβαλα γιατί έχει 2αρι βυζι (για τους απαιτητικούς-προσωπικά και άσσος να ήταν δεν θα είχα πρόβλημα!!) κατά τα άλλα το υπόλοιπο σωμα είναι αγαλμα!! Αλλιώς είναι για 10!!Το έβαλα το 9αρι και για 1 λόγο ακόμα ,για να μην μου σπάσουν ορισμένοι τα αρχιδια!!!!

Το 9 στο σχέση απόδοσης τιμής το έβαλα γιατί είναι 200 ενω μπορούσε και 180 με τις νέες τιμολογιακές τιμές του πρακτορείου.

Προς το πρακτορειο: Οι φώτογραφίες που της έχετε βάλει την αδικούν πολύ!!Αλλάξτε τις!!!

Πιο κοντά σε αυτό που θα δείτε είναι η φώτο με τα κόκκινα εσωρουχα στον τοίχο που κρατάει το σουτιέν στο ΕΝ και εδώ 1 πρώτη φώτο με τα άσπρα εσώρουχα και η φώτο με τα ασπρα ρούχα!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
giorgosgiorgos23
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
68
Likes:
21
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2013
ερωτοχτυπημενο σε κοβω!Έρωτας

22 Μαΐου, 2013
στο τελος οταν εφευγες απο το δωματιο επαιζε αυτο το τραγουδι : http://www.youtube.com/watch?v=MOJJPbbNy_o

Έρωτας Έρωτας
22 Μαΐου, 2013
Δεν εισαι fan του CIM η του CIF;
22 Μαΐου, 2013
μ έχεις βαλει σε τρομερό πειρασμό παρότι ειναι βουλγαρα και δεν κανει cim-cif η κανει!;no dirty service τι θέλει να πει το πρακτορείο;δηλ οι αλλες ειναι βρωμιαρες;Θυμός
22 Μαΐου, 2013
"Αφού την περιποιηθηκα μέχρι δικού της τελειώματος..."
"...έφτασε ως το τέλος τολμώ να πω ταυτόχρονα με μένα!"
"...μετά απο δυνατό σφυροκόπημα επήλθε το τέλος και απο τους 2"

Δηλαδή η πουτάνα τελείωσε 3 φορές; Δεν θέλω να το αμφισβητήσω βέβαια, αλλά αν το κάνει με όλους, μάλλον πρόκειται για πολυοργασμική.
23 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ετσι Μεγάλο χαμόγελο
23 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν κάνει cim cif αλλα σε καλύπτει η εμφάνιση Μεγάλο χαμόγελο
23 Μαΐου, 2013
Για τους 2 πρώτους απαντώ οτι δεν ερωτεύομαι τόσο ευκολα Γερο-μύστης αλλα επειδη πέρασα πολύ καλά σας φαίνεται οτι ερωτεύτηκα . Σπασίκλας
23 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εξαρταται. Ποσες φορες μετα την εξοδο θυμηθηκες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=6inwzOooXRU ;
11 Ιουλίου, 2013
Gagging χωρίς να πνίγεται; Χμμμ; γερνάω & μαθαίνω ακόμα Γερο-μύστης
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2