Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 13 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πριν τρεις μερες επρεπε να διακοψω τις ωραιες διακοπες μου σε ενα νησι της ομορφης Κυκλαδας για να γυρισω στην Αθηνα και να παραλαβω ενα ( ΠΑΚΕΤΟ ).

Επι την ευκαιρια ειπα να κλεισω και ενα μικρο Date με την Ana μιας και της εχω μεγαλη αδυναμια και μιας και το ΠΑΚΕΤΟ θα αργουσε 24 ωρες να καταφθασει.

Ετσι και εγινε λοιπον μετα απο μια πολυ γρηγορη συνενοηση με την Mila απο το αεροδρομιο που βρισκομουνα εκλεισα ενα δυωρο με προοπτικη να γινει 5αωρο , που εαν και ποσο εγινε ποτε δεν θα το μαθετε για ευνοητους λογους .

Αυτο το Date λοιπον ηταν το Crush Test για να δουμε εαν αξιζει στα αληθεια τελικα ο κοριτσαρος η ειναι σαν ολες τις αλλες που μετα απο 1 - 2 ραντεβου δεν εχουν τιποτα παραπανω να δωσουν και ψιλοβαριουνται , ας μην δωσω παραδειγματα καλυτερα.

Εμενα ποτε ξανα δεν με εχει υποδεχθει ετσι κοριτσι οπως με υποδεχθηκε το κοριτσι μου η Αna.

Με το που ανοιξε λοιπον η πορτα και ειδε οτι ημουν εγω πηδηξε πανω μου κουλουριαζοντας τα ποδια της στην μεση μου και με πλακωσε στα φιλια μην νοιαζοντας του οτι η πορτα ηταν ανοιχτη και κατι καθαριστριες με καροτσακια περναγαν.

Οπως καταλαβενεται μετα απο τετοια υποδοχη το τι εγινε στην συνεχια ειναι περιτο να το γραψω γιατι δεν θα βρω τις καταληλες λεξεις να το περιγραψω και μπορει να σας χαλασω αυτο που εχεται φτιαξει στο μυαλο σας.

Το θεμα ειναι οτι η τυπισα εμενα με εχει κερδισει με το παραπανω και αυτο δεν ξερω εαν ειναι καλο η κακο και που θα οδηγηση γιατι μετα απο τοσες κοπελες που εχω συναντηση αυτο δεν το εχω ξανασυναντηση.

Η τυπισα ειναι οτι καλυτερο εχει η Mila γιατι δεν εχει Finish παντα κατι καινουριο σου βγαζει το οποιο σε κανει να θελεις ξανα και ξανα να την συναντησεις.

Γενικα εμενα με κανει να νοιοθω οτι ειμαι με την γκομενα που εχω καμακωση και το ζω χωρις να υπαρχει τελος , βεβαια δεν σημαινει τιποτα αυτο γιατι δεν ξερω εαν θα ειναι το ιδιο και με αλλους εκτος εαν ειναι τοσο μαγκισα και το πουλαει τοσο καλα σε ολους το ιδιο.

Ειληκρινα δεν μου καιγεται καρφι αρκει που εμενα με κανει και νοιοθω ετσι τοσο καλα που ξεχαστηκα τοσο και παραλιγο να ξεχασω το ΠΑΚΕΤΟ που γυρισα να παραλαβω και να συνοδευσω στην ομορφη Κυκλαδα.

Αυτα για την ομορφη , γλυκια , αγρια ,χαλαρη ,μοναδικη Ana.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
12.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού