Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 13 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τα σχόλια των προηγουμένων συναγωνιστών είναι όλα ακριβή.

Η συνάντηση με το πρακτορείο mila έκλεισε πολύ εύκολα το μεσημέρι της Τετάρτης με SMS για το βράδυ της ίδιας ημέρας. Έτσι την ώρα που όλοι πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εγώ πάρκαρα έξω από ξενοδοχείο του κέντρου.

Ακριβώς στη ώρα μου βρισκόμουν στο δωμάτιο. Μου άνοιξε πρόσχαρη και λίγο αγχωμένη γιατί κάποιος από το προσωπικό της είχε πιάσει την κουβέντα (αθάνατο καμάκι) και νόμιζε ότι δεν θα προλάβει.

Μετά από τα 10 πρώτα χαμένα λεπτά (ΑΣΜΠΕΤΕ & ντουζάκι) πάμε στο κυρίως πιάτο.

Η κοπέλα ξέρει τι θέλει και πως θα το αποκτήσει. Ίσως η καλύτερη ακάπωτη πίπα που μου έχουν πάρει ever! Βαθιά, υγρή, παιχνίδι και γλείψιμο στα @@. To deep throat είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Εάν μάλιστα το μέγεθός σας είναι πάνω του μετρίου θα σας φύγει η μαγκιά !!!!!

Ότι της ζητούσα το έκανε άμεσα και πάντα λίγο παραπάνω. Το στοιχείο ότι ξεκινούσε, επιτάχυνε και μετά για κάποιο λόγο έκοβε ταχύτητα είναι τρομερό ατού και δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι pro.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το στόμα και η γλώσσα της μπορεί να σας κάνει να τελειώσετε τα πρώτα 10λεπτα! Απιστευτα πράγματα και φοβερή διάθεση. Πεντακάθαρη , ευγενική και ελκυστική. Δεν είναι το μοντέλο. Επίσης οι πολύ παρατηρητικοί θα προσέξουν τις μικρές τομές κάτω από το στήθος για ενίσχυση. Άπταιστη επικοινωνία (αγγλικά και body language).Η κοπέλα παίζει από το ένα άκρο του GFE και soft sex μέχρι το άλλο hard core καταστάσεις.Ζητήστε ότι γουστάρετε άφοβα (εκτός από κουλούρι αυστηρά). Το σκληρό το γουστάρει κιόλας αλλά με μέτρο. Στο sex έχετε δύο επιλογές . Η αφήνεστε να σας κάνει ότι γουστάρει (άντε να αντέξετε 15λ με το ζόρι) ή βάζετε εσείς τους ρόλους και τις ταχύτητες (20-25λ. max και πολύ λέω!!)

Γουστάρει τους Έλληνες κυρίως λογω νοοτροπίας και επειδή «you people are mush more male than the Dutch» όπως είπε.

Η μία ώρα δεν κρίνεται αρκετή εκτός εάν μπορείτε να σκοράρετε 2 φορές.

Εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα το πρόγραμμα των 2 ωρών διότι έκανα το λάθος να υπερεκτιμήσω τις δυνατότητες μου και μετά φρίκαρα με το λίγο χρόνο που είχε απομείνει.

Έτσι ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πάλι με deep throat και 69 αλλά ποτέ δεν τελείωσε δυστυχώς λογω έλλειψης χρόνου.

Δεν συστήνεται για άντρες που γουστάρουν να κάθονται εντελώς αμέτοχοι και να απολαμβάνουν.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα για «ώριμους» σε εμπειρίες άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Θα το βρουν σίγουρα και ίσως και κάτι παραπάνω από αυτό που έψαχναν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
85
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού