Λεπτομέρειες αξιολόγησης

1.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Δεν ξέρω γιατί βρισκεται στην πόλη μας,δεν ξέρω καν ΑΝ βρίσκεται στην πόλη μας,καθώς έχει Γερμανικό κινητό,ούτε τί βιολί βαράει.
Ατέλειωτα σμσ,ερωταπαντήσεις,παζάρια,τί θέλεις,πώς το θέλεις,από πού ,από μπρος,από πίσω,πώς,πόση ώρα,τί ΑΦΜ έχεις,πόσους πόντους κλπ και στο τέλος εξαφανίστηκε η ίδια!!!!
Δεν παίζεται η απατεώνισα,λέει δεν έχω δικό μου χώρο only outcall,στο τέλος μου λέει φοβάμαι να έρθω στον χώρο σου,δεν έρχεσαι εσύ καλύτερα?Κι όταν έπρεπε να πει το ξενοδοχείο της,απλά εξαφανίστηκε,μετά από ανταλλαγή 20 σμσ. Και δεν απάντησε ξανά.

Γενικά μια ηλίθια μαλακισμένη με ειρωνεία(όταν την έκανα παζάρι για τα έξτρα με είπε "πάνε στην τράπεζα και βγάλε λίγα ακόμα λεφτά για να έρθω") που πραγματικά δεν κατάλαβα για ποιον λόγο ήρθε εδώ,ούτε γιατί θα πάει Αθήνα.

Γενικά με μια λέξη,ΜΑΚΡΙΑ,θα σας τσαταλιάσει τα νεύρα.Απλά δεν πάει σε κανένα ραντεβού,μόνο ανταλάσσει σμσ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέγας
Εγγραφή:
18 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
140
Likes:
421
Πόντοι:
3.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2013
otan ακους αμα εκεινο και μην και οχι εδω καλυτερα να πας να τραβηξεις μαλακια ακομακια αν τις εχεις δωσει τα λεφτα και εχει μπει και στο χωρο σου!!απο το να χαλαστεις ψυχολογικα καλυταρε μονος με Μαλακία
προχτες και σε μενα μια απο πρακτορειο φιλιπουπολη με το που μπαινει μου αρχιζει τα οχι εδω τα αμα τα εξτρα και ενω ξερω τις υπηρεσιες απο το γαφειο της και την ε διωξα χωρις καν να μπει και αφου ειχα δωσει τα λεφτα απο την αρχη και το πρωτο βημα της μεσα στο δωματιο!!!!!αλλα το καζο ηταν μεγαλο και ο ντανας της με ξερει στη φωνη μου κια τα εστειλε πισω οπως ελπιζω να εστειλε και πισω στο χωριο της και το κοριτσακι!
παντως οταν απο το τηλ καποιες δεν ειναι συνεπεις τοτε ειναι σιγουρα μαπα το καρπουζι
επισης ειναι λαθος μας που πληρωνουμε τα εξτρα παραπανω!!!!!!εγκλημα θα το ελεγα
απο την στιγμη που παιρνω καποια για αγοραιο ερωτα ολα πρεπει να επιτρεπονται οπως 69 πιπα κωλο ισπανικο
σιγουρα καταλαβαινω οτι το ακαποτο και το φιλι με γλωσσα ειαι μια ιδιαιτερη περιπτωση και θα μπορουσε να ειναι στα εξτρα αλα τα αλλα
παντως καλα κανουν εδω και γραφουν τις αρνητικες εμπειριες γιατι μια αρνητικη εμεπιρια σωζει ανθρωπους ενω μια θετικη μπορει και να μην ηταν τπτ παραπανω απο συμπτωση διοτι οπως εχει πει και μια φιλη μου διασημη ντανα παλιοτερα
ενα καλο σεξ με μια ντανα μποει να ειναι χυμεια με τον αλλον αλλα ενα πολυ ακυρο σεξ με μια νυτανα σημαινει οτι απλα δεν το κατεχει η κοπελα και ουτε μπορει να το αποκτησει!!!!!!!!!!!!!
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
19 Μαρτίου, 2013
μπορει να δουλευει για εταιρια τηλεφωνιας ρε και να εκανε γερη μπαζα με 20 μηνυματα απο τον καθεναν
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2