Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα. Η κοπέλλα είναι επαγγελματίας με τα καλά και τα κακά που έχει αυτός ο χαρακτηρισμός. Την έχω συναντήσει 2 φορές, η πρώτη ήταν από σπόντα (κολλητή των slovak Nelly - Alex - Kiara) όπου είχαμε ένα πριβέ παρτάκι (κόλαση αλλά δεν είναι για να δημοσιευτεί) και η δεύτερη από επιλογή μου παρόλον ότι είναι hardcore fan των petite MONO!

Λοιπόν εμφανισιακά είναι καλύτερη από τις φωτό όπου βγάζει κάτι το άγριο. Δεν παίζει, είναι πολύ πιο γλυκιά στη πραγματικότητα. Από σώμα είναι μεγαλόσωμη (1.76 και 65κιλ) και σίγουρα πρέπει να χάσει πάνω από 5 κιλά για να έρθει κοντά σε αυτό που μου αρέσει. Τα αγγλικά της είναι καλά, έτσι η επικοινωνία μαζί της είναι εύκολη και ευχάριστη.

Από υπηρεσίες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα. Η πίπα καλή και βαθειά με τέλειωμα όπου θες, νομίζω το ισχυρό της σημείο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι φυσιολογικά χωρίς να βλέπεις αστέρια, χωρίς όμως και να κλαις τα λεφτά σου. Αν μάλιστα υπάρχει και χρόνος για ποτάκι και χαλαρώσει τότε όλα προσφέρονται και με φυσικότητα. Αν δεν υπάρχει τότε μάλλον πάει προς το επαγγελματικό (όπως εξάλλου και οι άλλες σλοβάκες που ανέφερα).

Συμπέρασμα: τίμια επιλογή, τα φράγκα τα δουλεύει χωρίς όμως να μπαίνει στη κατηγορία των τοπ. Νομίζω συνιστάται για 3ώρες και πάνω, μάλλον αποδίδει καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2007
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
2
Πόντοι:
3.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού