Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθεσινή επίσκεψη. Κλείσιμο ραντεβού εύκολο με δυο μηνύματα. Είχα ξητήσει outfit γραμματέως και με υποδέχτηκε με ένα ωραίο φόρεμα και μαύρες γόβες. Περιποιημένα κι ωραία άκρα κόκκινα ποδιών και γαλλικό χέρια. Πολύ πιο ωραία και γλυκιά από τις επαγγελματικές φωτογραφίες. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που συναντάς κάτι καλύτερο από το προφίλ.
Ωραίο γυμνασμένο σώμα, βυζί Β με ωραία (όπως λέω εγώ λατίνικη) ρώγα ιδανική για πιπίλισμα, ποδάρες χυτές, με γλουτούς γυμνασμένους, ωραίο χαμόγελο και καθόλου άγρια όπως φαινόταν στις φωτογραφίες.Επίσης πολύ ωραίο κλειστό μ***ί με μια γραμμή από πάνω. Το προτιμώ σε σχέση με το εντελώς γουλί.Μαύρο ίσιο μαλλί.Μελαχροινή λόγω Ισπανικής καταγωγής.
Έξυπνη αρκετά όταν μιλούσαμε, άλλοτε γαλλικά (μένει στο Παρίσι) άλλοτε Ισπανικά αφού είναι Ισπανίδα κι αγγλικά.Σπουδάζει μόδα στο Παρίσι.Έχει ξανάρθει Ελλάδα.Δεν χρονοτριβεί κι εντύπωση μου έκανε πως άφησε το ρολόι και δεν κοιτούσε καν τι ώρα είναι. Μετά το ντους με περίμενε στο κρεββάτι με τις γόβες μαύρα εσώρουχα και stockings.Έχει δύο τατουάζ ένα με τη Θεα Καλι.
Πολύ καλή πίπα,πολλά φιλιά με γλώσσα, αγκαλίτσες ακόμη και στην ανάπαυλα.Συμμετέχει ενεργά και παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες και γενικά όταν ξεκινά το ισπανικό μέσα της δεν σε αφήνει.Υγραίνεται πολύ.Πάρα πολύ ωραίο μουνί ιδανικό για 69 και ωραία αίσθηση.Στα 4 πολύ ωραία θέα με το τατουαζ,στα πλάγια ιεραποστολικό, στο νιπτήρα όπου γενικά μπορούσα να φανταστώ και να φανταστεί.Να με κοιτάζει καβλωτικά από τον καθρέπτη Χωρίς ψεύτικα αχ βαχ. Ψηλή κοπέλα.Βλέποντας τα δαχτυλάκια τελείωσα εκεί την πρώτη φορά. Το είχα βίτσιο σε κοπέλα με ωραία άκρα.Αν και τελείωνε ο χρόνος κι ήθελα και δεύτερο γύρο δεν μου είπε το συνηθισμένο ξέρεις δεν θα προλάβεις κλπ. Έπιασε δουλειά σαν εργάτης καλός.Γενικά δεν αισάνεσαι καθόλου να θέλει να σε ξεπετάξει και δεν κάνει αγγαρεία.
Εχω βάλει επεξεργασμένες φώτος γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες αλλά καλύτερη, αν υπήρχε η επιλογή αυτή θα επέλεγα αυτήν.Γενικό συμπέρασμα πέρασα πολύ καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
15 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2013
Πίπα με ή χωρίς προφυλακτικό; Διαφημίζει με
06 Μαρτίου, 2013
Εγω ζήτησα με προφυλακτικό, δεν γνωρίζω
06 Μαρτίου, 2013
πιο πολύ Μαρόκο μου κάνει παρα Ισπανία αλλα τεσπα ωραίο γκομένιΈρωτας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3