Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για να καταλάβετε την επηρέασή μου από προσωπικές βλέψεις θα αναφέρω ότι πάω σε συνοδούς από το 2011.
Στα της κριτικής:
Η κοπέλα είναι από σώμα, πλεον, για πριν δεν ξέρω μιας και είναι η πρώτη μου συνάντηση με αυτήν ότι βλέπετε στις νέες φωτογραφίες. Ωραίο τρυφερό, καθαρό δέρμα καλοσχηματισμένο σώμα και δάχτυλα τόσο χεριών όσο και ποδιών.
Το προσωπό της έχει πέσει μάλλον ένα φώτοσοπ μάλλον 10%, αλλά είναι πολύ όμορφο, ωραία σαρκώδη χείλη, μάλλον φυσικά. απίστευρα γαλανά μάτια. Καλλίγραμμα πόδια, βυξιά αυξημένα, η εγχείρηση επιτυχημένη με ωραίο σχήμα, νομίζεις ότι με αυτό το ευμορφο πλούσιο μπούστο θα μπορούσε να σου κάνει ισπανικό, το προσπαθήσαμε λίγο δεν γίνεται, μικρό το κακό, ρώγες μεσσαίου μεγέθους καλοσχηματισμένες που όταν καβλώσουν βγάζουν μάτι. Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το δωμάτιο όμορφο καθαρό περιποιημένο, κρεβάτι διπλό ευρύχωρο μπάνιο όμορφο και ευρύχωρο.
Στα της συνάντησης.
Η κοπέλα είναι ανεξάρτητη. με ένα μύνημα στο κινητό τηλέφωνο ξεκαθαρίστηκαν τα πάντα για την συνάντηση, μία ημέρα πριν. μετά από μικρή παραμονή στο λόμπι που έχει καφέ και στο διπλανό χώρο εστιατόριο-μπαρ έστειλα μύνημα για τον αριθμό του δωματίου.
αφού ανέβηκα και μπήκα στο δωμάτιο με συνάντησε με ένα ωραίο κόκκινο φόρεμα, μάυρα ψηλοτάκουνα, καλσόν και, όπως έμαθα αργότερα, μαύρα δαντελέ εσώρουχα, με κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες αν θυμαμαι καλλά.
με ρώτησε άμα ήθελα κάτι να πιω είπα ότι δεν ήθελα και έπειτα από μίκρη εισαγωγική κουβεντούλα έκανα ένα ντους.
δεν γδύθηκε γιατί της είπα να μην βγάλει τα ρούχα της. τηνέγδυσα αργά εγώ βγάζοντάς της αρχικά την μία γόβα. πριν, πάω για την άλλη το ποδαράκι της άρχισε να μου χαϊδεύει το πέος μου με το ένα πόδι ενώ έπειτα προσθέθηκε το δεύτερο, δίχως την γόβα, τα ποδαράκια ανοιχτά για να φανεί κάτω από το φόρεμα το κυλοτάκι της. Της έβγαλα τα καλσόν αργά το ένα μετά το άλλο και χάρηκα με την εξαιρετικά λεία επιδερμίδα των ποδιών της και τα μαλακά περιποιημένα πέλματά της. Τα νύχια των ποδιών, καλοσχηματισμένα και αυτά, βαμένα κόκκινα ξεκίνησα να της τα γλύφω το ένα πόδι πρότα μετά το δεύτερο.
Έπειτα από αυτό το αισθησιακό φούτντζομπ κατά τη δίαρκεια του οποίου έκανε κινήσεις και η ίδια για να καβλώσω περαιτέρω ξαπλώσαμε τα δυο μας έπεσαν μερικά φιλακια στα οποία δεν άφηνε γλώσσα, χαδάκια καθώς την έγδυνα και άρχισε να παίζει με το πέος με απαλές κινήσεις. στον οφαλό είχε ένα σκουλαρίκι. η φάση συνέχισε με θυλασμό στης θήλες της, ένα σύντομο γλυφομούνι από μεριάς μου, στο οποίο άφηνε δάχτυλα στο οποίο έκανε ότι τελείωσε μάλλον για να το επισπεύσει. Συνεχίοντας, ξεκίνησε μία πάρα πολύ καλλή πίπα στην οποία τον έπερνε σχεδό όλο με ρουφηγμένα μάγουλα και παίξιμο με τη γλώσσα μέσα στο στόμα της, το οποίο σταμάτησα γιατί θα τελείων στο πεντάλεπτο. πέρασμα προφυλακτικού και καβαλήκεμα, έπειτα, ιεραποστολικό, κουτάλια καβαλήκεμα και στην μισή ώρα κατάθεση σε ιεραποστολικό. κατά την διάρκεια καβλωτικά γλυψίματα, φιλιά και φωνούλες.
Μετά την κατάθεση σκουπίστηκε με ένα αντισυπτικό χαρτομάντηλο όπως και εγώ αφού μου έδωσε ένα. μιλήσαμε για λιγάκι άγγλικά άριστα με πολύ καλλή προφορά και έπειτα άρχισε ένα μασαζάκι σκέτη απόλαυση, χρησιμοποιώντας ένα αιθέριο έλαιο με πολύ ευχάριστη μυρωδιά.
Μετά από αυτό ήθελα να της καταθέσω στο προσωπάκι, δεν μπόρεσα. αφότου, τελείωσα την προσπάθεια καθώς ετοιμαζόμασταν, εγώ για να φύγω και αυτή για τις υποχρεώσεις της ημέρας μιλήσαμε λίγο και αποχαιρετιστήκαμε με ένα φιλάκι.
Την προσπερνάει κατ'εμέ μόνο η Στέλλα και αυτό γιατί η Μαρτίνα είναι διεκπεραιωτική, αλλά σε κάνει να νοιώσεις όμορφα, η ίδια ευχάριστη θα τη συνέστηνα γιατί αυτόν τον καιρό πολλές δεν αξίζουν ούτε τα διακόσια που ζητάνε. για σεξ έδειχνε να έχει όντως διάθεση όχι για κάτι άλλο όμως (προκαταρτικά προς εκείνην), απόδοση τιμής: καλλή για εμένα επειδή το δωμάτιο είναι καθαρό συγιρισμένο η ίδια καθαρή και φιλόξενη με άριστη, προς εμένα που δεν άργησα ούτε λεπτό, τουλάχιστον. θα ξαναπήγαινα άμα ξαναρχόταν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 28, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
nikostratos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
460
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 novas98, fouxter, doc_lin και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2013
Λιγο παραξενο που σταματησε να φιλαει!!παληα φιλουσε πολυ ομορφα και βαθιά!!!
28 Φεβρουαρίου, 2013
Ρε τη Βασιλιτσα.... πως και επανεμφανισθηκε αυτη ???? μεσουρανουσε το 2008-2009. αφου συννεχιζει να μαζευει τα 250αρια τετοιες εποχες, πολλα μπραβο !!!! Εγω παντως μεχρι 150 θα εδινα για φουλ πακετο. Συνεχιστε ετσι μαγκες...Μαλακία Λεφτα υπαρχουν Κεφάλι σε τοίχο!
28 Φεβρουαρίου, 2013
μπορεί να ακολουθεί τακτική, κάθε φορά και καλύτερα, να το φυλάει για την επόμενη φοράα, δεν ξέρω, θα δείξει, όταν ξανάρθει.
01 Μαρτίου, 2013
Πολύ κατατοπιστική η κριτική συναγωνιστή,αλλά έχω μία απορία...τι είναι η επηρέαση???
01 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εννοώ κάτι που μου έχει επηρεάσει τη γνώμη, πχ το ότι εγώ δεν πήγαινα σε συνοδούς πριν από το 2011 έχω ζήσει την μετέπειτα κατάσταση οπότε είμαι πιο ελαφρύς στην κριτική, γιατί δεν έζησα τις εποχές όπου αυτές είχανε ανταγωνισμό.
αυτό εννοώ.
01 Μαρτίου, 2013
η επηρέαση...

Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
02 Μαρτίου, 2013
Μάλλον η λέξη "επιρροή" είναι αυτή που ήθελες να γράψεις..εντελώς φιλικά!!!
02 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι όντως, ευχαριστώ θα το θυμάμαι.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8