Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη συγκεκριμένη πορνοσταρ ήθελα από καιρό να τιμήσω. Μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα να την επισκεφτώ. Μπορώ να πω ότι είχα μέσα μου μία προκατάληψη, ότι δεν θα μείνω ικανοποιημένος. Για το λόγο ότι οι πορνοσταρς φημίζονται (πολλές απο αυτές) για την "μύτη πάνω" που έχουν. Η επικοινωνία μαζί της ήταν εύκολη. Ο χώρος είναι δικός της στην Αθήνα, κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας. Έτσι λοιπόν, φτάνω στην είσοδο της οικίας της και... Συναντώ μία πολύ όμορφη, γελαστή, ευγενική και κυρίως ζεστή κοπέλα. Εκείνη την ώρα βρέθηκα σε αμηχανία. Αποβλήθηκαν όλες οι προκαταλήψεις που είχα, αναθεώρησα και άρχισα να παίρνω θάρρος. Μιλήσαμε λίγο περί ανέμων και υδάτων αλλά μπορώ να παραδεχτώ ότι τα Αγγλικά της είναι καλύτερα απο τα δικά μου. Γδυθήκαμε παρέα και εκείνη την ώρα αισθάνθηκα σαν τον Θανάση Βέγγο που είδε γυμνή την Γκιζέλα Ντάλι στην ταινία "Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης". Δηλαδή είχα τάσεις λιποθυμίας. Το στήθος της φυσικότατο. Μεγάλο και χορταστικό. Τα κωλομάγουλα της? Γερμανικό κράνος. Οι καμπύλες της μοναδικές. Εννοείται ότι είναι ψηλή κοπέλα. Το μόνο που μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, είναι κάποια περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα, τα οποία εμένα με τρελάναν! Τα χαρακτηριστικά της είναι σε γενικές γραμμές Ελληνικά. Καστανά μάτια και μαλλιά, σταρένιο δέρμα και πολύ όμορφη έκφραση προσώπου.
Αρχίζει το ματς. Πολύ γλυκά φιλιά και κατόπιν δικής μου προτροπής ξεκινά η ακάποτη πίπα. Παιδιά τι να σας πω. Δεν κρατήθηκα. Της ζήτησα να κάνουμε έρωτα κι εκείνη ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία. Ολοκλήρωσα σε πισωκολλητό πολύ γρήγορα γιατί δεν κρατιόμουν. Στη συνέχεια μου έκανε μασάζ για το οποίο δεν μπορώ να σας δώσω κριτική, για το λόγο ότι επιθυμούσα μία από τα ίδια. Ο δεύτερος γύρος αποτελεί την τιτλοφόρηση της κριτικής μου. THE TIME OF MY LIFE δηλαδή η στιγμή της ζωής μου! Σήμερα κατάλαβα ότι ο εχθρός του καλού δεν είναι το κακό. Είναι το καλύτερο!
Τέλος, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στους τιμοκαταλόγους των στούντιο. Ζητάνε για ένα πολύ απλό (φτωχό) πρόγραμμα 50 ευρώ και στη συνέχεια το φέρνουν με τα έξτρα στα 100 ευρώ. Δηλαδή αν κάποιος θέλει και δεύτερη συνεύρεση θα πληρώσει 200 ευρώ. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου ζήτησε 180 ευρώ τα οποία (πιστέψτε με) μου φάνηκαν πολύ ικανοποιητικά για μία ώρα και φυσικά τα έξτρα της ήταν πολύ ανώτερα απο αυτά των στούντιο. Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
294
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2013
Γραμμένος πριν από ένα μήνα με μηδέν ποστς και μια ακόμα κριτική για την Άμπερ2, στην οποία επίσης είχες βάλει το μέγιστο επιτρεπόμενο (7,3), όταν οι άλλοι τρεις αξιολογητές της είχαν βάλει Μ.Ο 4.0!!

Ή που έχεις πολύ "ειδικό" γούστο, ή τώρα ξεκίνησες το σπορ και ενθουσιάζεσαι εύκολα, ή κάτι άλλο συμβαίνει!

Εν τάξει 7 στην συμμετοχή και την επικοινωνία, αλλά 8 σε σώμα και πρόσωπο; Εμμμμ
16 Ιανουαρίου, 2013
Gianevan καλα τα γραφει. Κι εγω γαματα ειχα περασει μαζι της. Αυτα γουστα ειναι αυτα. Μεγάλο χαμόγελο Για οσους γουσταρουν ψηλες γκομενες με πιασιματα και τα ρεστα η τυπισα ειναι must. Και το κυριοτερο ολων ειναι οτι δεν ειναι ψωνιο. Οχι σαν τα δικα μας μπαζα της sirina που κανουν μια τσοντα και μετα αρχιζουν τις βιζιτες ζητωντας τον ουρανο με τ αστρα.
Δες και τις βαθμολογιες των υπολοιπων. Κανεις δεν εκλαψε τα λεφτα του με την τυπισα. Δεν ειναι τυχαιο Χαμόγελο
16 Ιανουαρίου, 2013
μακάρι να μας ερχόταν και Θεσσαλονίκη η πάρτον Λίζα και κάντον κορνίζα θα γινόταν χαμός με τέτοια ξηρασία που έχουμε εδώ πάνω.
16 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου έχεις κάποιο δίκιο για αυτήν την ένσταση σου. Ήταν παράλειψη μου να σας ενημερώσω ότι οι βαθμολογίες μου και στις 2 αυτές κριτικές μου ηταν οι ανώτερες επιτρεπτές. Στην άμοιρη Άμπερ πάντως έγραψα τις ιδιαιτερότητες του σωματότυπου της και παρακίνησα τους λάτρεις αυτού του τύπου. Για τους λάτρεις "οδοντογλυφίδας" έγραψα να μην πάνε καθόλου. Σεβαστά δεν πρέπει να είναι όλα τα γούστα?
Για την προικισμένη (απο τον Θεό) Λίζα δεν χειάζεται να σου την ξεχωρίσω σε γούστα. Η κοπέλα είναι καθολικής αποδοχής. Και το κυριότερο είναι πως διατίθεται στην καλύτερη τιμή αγοράς. Απάντησαν άλλωστε κι άλλοι για μένα. Χαμόγελο
16 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου με κάλυψες υποδειγματικάΧαμόγελο
16 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου,έδωσες την πλέον δυνατή ερμηνεία της κριτικής μου σε λίγες μόνο γραμμές. Σε συγχαίρω για την ευστροφία που διαθέτςις.Χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6