Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
που ΤΟΣΟ καλα παιδιά όπως η Μαριαννά κάνουν αυτή τη δουλεία.Η κοπέλα είναι να την πιάσεις απ το χέρι και να την πας βόλτα βράδυ να περπατήσετε κοιτώντας αγκαλιά τα αστέρια.Εύθυμη,επικουνωνιακή,χαμογελαστή και γλυκιά.

Τώρα στο ψητό.Έβαλα τις μέγιστες βαθμολογίες που μπορούσα,δε ξέρω γιατί δε μ αφήνει να βάλω 10.Στην πραγματικότητα η κοπέλα είναι ένα 10αρι σε ΟΛΑ.

1.78 ύψος,κορμί λαμπάδα και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με όλη την σημασία της λέξης.Δεν δυσανασχετεί και δεν σου χαλάει χατήρι ακόμα κι αν κάτι δε το απολαμβάνει πολύ.
Η πίπα της εξαιρετική,στο σεξ συμμετέχει και δεν είναι παθητική,γενικά ο πελάτης πάνω απ όλα.

Στο αν θα ξανασυναντούσα την κοπέλα έβαλα όχι,γιατί είναι τόσο υπέροχο πλάσμα που μετά απ αυτή την συνάντηση δεν μπορώ να την δω σαν μια επαγγελματία πόρνη.Μου ξυπνάει άλλα ένστιστα,πιο ρομαντικά,και όχι ζωώδη καθαρά σεξουαλικά.

Τώρα για όσους σκέφτονται να την επισκεφτούν,δεν είναι απλά value for money,αλλά κάτι περισσότερο.Η επιτομή της απόλαυσης στο επι πληρωμής σεξ.

Ι just love Marianna,δε περιγράφω άλλο.

Η επικοινωνία με το γραφείο άριστη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2012
Σταμάτα,θα βάλω τα κλάμματα..
15 Δεκεμβρίου, 2012
Ρε παιδιά κάπως πάρα πολλά δεν είναι τα 250 για ένα πήδημα; Υπήρξαν κάποιες έξτρα υπηρεσίες ή δίωρη διάρκεια; Money Mouth
15 Δεκεμβρίου, 2012
ρε φιλε παντρεψου το κοριτσι.
15 Δεκεμβρίου, 2012
η θα γραφεις κανονικη κριτικη η χεσε μας.γραφτηκες για να πεις "Ι just love Marianna,δε περιγράφω άλλο." τουλαχιστον στο γαμο να στειλετε προσκληση..ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
16 Δεκεμβρίου, 2012
Έγραψα αυτό που μου βγήκε daskaloss,σ όποιον δεν αρέσει αλέ.

Έδωσα μια γενική εικόνα για το κορίτσι αυτό καθ' αυτό και τις υπηρεσίες τις επίσης και νομίζω λέω ξεκάθαρα την γνώμη μου για το αν αξίζει ή όχι.
Αν γουστάρεις να την Μαλακία με περιγραφές,τράβα διάβασε καμιά σεξοιστορία απ αυτές που κυκλοφορούν στο νετ.
16 Δεκεμβρίου, 2012
Άλλη μια απόδειξη, για ποιό λόγο δεν πρέπει να λαμβάνουμε τόσο σοβαρά τις κριτικές..Είναι αυτή εμφάνιση για 10 ,που ήθελε να βάλει? Είναι το πρόσωπο αυτής της γυναίκας για 10? Ήμαρτον..
16 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε taurus1 την έχεις δει τη Μαριάννα; Εγώ πάλι που την έχω δει, από σώμα τουλάχιστον είναι για 8 το λιγότερο και ναι, είναι στανταράκι απ' τα λίγα. Γερο-μύστης Ο παίχτης μπορεί να είναι λίγο περισσότερο "συναισθηματικός" και όχι τόσο λεπτομερής (αν και αναφέρει κάποια ελάχιστα), αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχει άδικο, πίστεψέ με. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Σπασίκλας
(Updated: 16 Δεκεμβρίου, 2012) 16 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

υψηλοτατε εκλαμπροτατε κλπ αντισθενη την κριτικη την γραφουμε για υπηρεσιες και να ξερουμε τι παιζει.δεν ειναι κακο λιγο λεπτομερεια Γερο-μύστης
16 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μην στραβωνεις και δεν εχεις δικιο.κανε μια καλη και πληρη κριτικη να σου πουμε μπραβο που περασε καλα ο συναγωνιστης να ξερουμε και τι παιζει. αντε καλο βραδυ γιορτες ερχονται μην αρπαζομαστε και μεταξυ μας. οκ?Σπασίκλας
16 Δεκεμβρίου, 2012
Δεν αρπαζόμαστε φίλε daskaloss,απλά όταν γράφω ότι ο "πελάτης πάνω απ όλα" και "επαγγελματίας" με κεφαλαία γράμματα,το βρίσκω ολίγον τί περιττό να μπω σε πολλες λεπτομέρειες.
Το κορίτσι ανταποκρίνεται πλήρως σύμφωνα πάντα με τις υπηρεσίες που διαβάζεις γι αυτήν στο site τους.Ευχαρίστως θα γινόμουν πιο αναλυτικός,αν δεν τις έγραφαν εκεί,αλλά όσα λένε εκεί σε συνδιασμό με μια γενική εικόνα που έδωσα για χαρακτήρα+προθυμία-συμμετοχή,νομίζω είναι αρκετά για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα.

Γνώμη μου.Σπασίκλας
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2