Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά την ειδοποίηση για την άφιξη των Ρομποκόριτσων περίμενα το εκπτωτικό κουπόνι το οποίο έφτασε χθες. Αν και αρχικά δεν υπήρχε χρόνος που να ταιριάζει στο δικό μου κωλοπρόγραμμα, μια ακύρωση με έστειλε για ένα διωράκι στην αγκαλιά της εξασκούμενης παιδιάτρου.

Όμορφη γυναίκα με τα υπέροχα μάτια της να είναι όλα τα λεφτά. Πάνω από 1.70 με σώμα που είναι όμορφο αλλά δείχνει και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει. Φορούσε το μαύρο νεγκλιζέ και στριγκάκι.

Σύντομες συστάσεις και βουρ για ντουζάκι. Στον αγωνιστικό χώρο τώρα, δε μπορώ να πω ότι φιλούσε παθιασμένα στο στόμα. Προχωρώντας πιο κάτω έδειξε ιδαίτερη επιμέλεια στις ρόγες. Συμβουλή: ξεπεράστε το αρχικό γαργάλημα και αφήστε τη να δουλέψει. Πίπες με πολύ καλή τεχνική όχι όμως deepthroat αν και δεν δυσανασχέτησε στα χωσίματα που της έκανα. Γενικά πάντως σε αφήνει να δώσεις το ρυθμό που της τον χώνεις στο στόμα ανεξάρτητα από το αν της αρέσει.

Συνεχίσαμε με καβάλημα όπου αν και δεν είναι και το πιο στενό μουνί του κόσμου, έβαλε μπόλικη κρέμα η οποία με χάλασε. Επίσης με χάλασε ότι από την αρχή και χωρίς να την έχω φτιάξει ιδιαίτερα έβγαζε κάποιους αναστεναγμούς πολύ παραμυθένιους. Όταν σκλήρηνα το παιχνίδι η όλη εικόνα βελτιώθηκε καθώς ψιλοέχασε τον έλεγχο, κοκκίνησαν τα μαγουλάκια της και η όλη συμμετοχή ψιλοβελτιώθηκε. Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτή τη στάση με την καβαλάρισσα αναψοκοκκινισμένη.

Ντουζάκι κι επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο όπου μετά από ένα τσιγάρο διαπίστωσε ότι από τη μια μεριά την κοίταζα λοξά χωρίς να είμαι ο Γίλος - Αυλωνίτης αλλά εξαιτίας ενός πιασίματος στο λαιμό λόγω air condition. Μου λέει να σε τρίψω να σε σιάξω; Τη ρωτάω αν ξέρει και μου λέει έχω όλη την ανατομία στο μυαλό μου. Στρώνομαι λοιπόν και έγινε το θαύμα μάγκες. Μετά από μερικές πιέσεις σε σημεία δίπλα στην σπονδυλική στήλη το σβερκάκι μου ίσιωσε. Της λέω λοιπόν για συνέχισε με την ανατομία της πούτσας και της τον δίνω όρθιος στο στόμα. Εκεί αφιέρωσα πιο πολύ χρόνο σε διάφορες ταχύτητες. Γυρίσαμε σε διάφορες άλλες στάσεις (ιεραποστολικό με πόδια ανοιχτά, ιεραποστολικό με πόδια κλειστά, στα πλάγια κλπ) όπου η συμμετοχή ήταν ίδια με πριν. Στα βαθιά χωσίματα μου προσπαθούσε πάντως να παίξει άμυνα (ψιλοέκλεινε τα πόδια) αν και δεν έδειχνε να ενοχλείται αλλά να γουστάρει. Τέλειωσα πετώντας το σκουφάκι και χώνοντας τον στο στόμα της όπου πραγματικά με στράγγιξε με ιδιαίτερη επιμέλεια όπως αναφέρουν και οι άλλοι συναγωνιστές πιο κάτω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού