Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Συνάντηση με τη Lauryn στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο δωμάτιο με την Melinda, αυτό μου φάνηκε ένας καλός οιωνός μια και οι συναντήσεις μου με την Melinda εκεί μου έχουν μείνει αξέχαστες.

Μόλις άνοιξε η πόρτα αντίκρισα ένα πρόσωπο που έχει πειραχτεί με βοήθεια γιατρού και έχει κάποια διαφορά από τις φωτογραφίες όσο για το σώμα πάρα πολύ καλό.

Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε από την συμπεριφορά της ήταν μία ψυχρότητα και μια ξινίλα. Τα λεφτά τα ζήτησε αμέσως στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα οπότε της σκάω 280 ευρώ (ήθελα και πρωκτικό τρομάρα μου.

Το βλέμμα της αγελαδίσιο και απόμακρο καμία σχέση με πορνοστάρ.

Με το που βγαίνω από το μπάνιο αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα. Το έχω διαβάσει και σε άλλη κριτική για την Lauryn ότι φιλάει πιεστικά κατευθείαν βαθιά με γλώσσα και πολύ μηχανικά. Στύση είχαμε άμεση και μετά μου έκανε ένα τσιμπούκι μέτριο με φτυσίματα.

Δεν έχασα ούτε το φως μου ούτε τίποτα άλλο όπως λένε άλλοι συναθλητές.

Πάω να της πιάσω το στήθος και μόλις της το ακούμπησα με μαλώνει σαν χρυσαυγίτης. Είναι καινούρια (τα βυζιά)μην τα πιάνεις, λέω χέστην τόσα λεφτά πληρώνω ας μη δώσω σημασία. Αν είναι καινούρια τα βυζιά περίμενε λίγο καιρό να σιτέψουν και μη δουλεύεις.

Τρώω ένα ξενέρωμα από το στρατιωτικό παράγγελμα συν το μέτριο μηχανικό τσιμπούκι πάει η στύση χάθηκε αδύνατον να ξανασηκωθεί.

Μου λέει θέλεις ένα μασάζ να χαλαρώσεις, λέω κάνε μου μήπως φταίω εγώ ας χαλαρώσω.

Το μασάζ της άθλιο σαν να τρίβει τα σανίδια με λούστρο, μετά από δύο λεπτά σταματάει λέγοντας μου ότι όλοι οι πελάτες χθες της ζήτησαν μασάζ και είναι κουρασμένη.

Της λέω τότε άστο δουλειά δεν γίνεται να σε πληρώσω για μισή ώρα και να φύγω, εδώ δεν μπορώ να πω δέχτηκε αμέσως να μου δώσει τα λεφτά πίσω(κράτησε τα 150) και μπαίνω για μπάνιο γιατί με είχε γεμίσει την πλάτη λούστρο, συγνώμη λάδι για μασάζ.

Σε κάποια φάση της ανέφερα ότι δεν θα γράψω κριτική ας την ξεχάσουμε την συνάντηση και μου απαντάει με αλαζονεία γράψε δεν με νοιάζει έχω τόσες καλές κριτικές δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψεις και αν θα γράψεις. Και ειλικρινά δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά με προκάλεσε με την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Το κορυφαίο, όταν ήμουν μέσα στο ντους μου χτυπάει την πόρτα να βγω γιατί είχε περάσει το μισάωρο άκουσον άκουσον, την ενοχλούσα και μέσα στο μπάνιο. Απίστευτη ξινίλα και κακία αφού την είχα κλείσει για μία ώρα γιατί βιαζόταν να με διώξει αφού ο επόμενος θα ερχόταν μετά από μισή ώρα τουλάχιστον.

Σκεφτόμουνα μήπως φταίω εγώ για την αποτυχημένη συνάντηση,αλλά μετά από δέκα λεπτά που έφυγα από εκεί στεναχωρημένος για το άδοξο της συνάντησης πήγα στο Έρως στη Νατάσσα όπου κάναμε ένα απίστευτο σεξ,άρα η ευθύνη ήταν όλη δικιά της για την αποτυχία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2012
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
baby-cool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
287
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2012
Μαύρο!!!Θυμός σε τέτοιες εποχές να δίνεις ενα σκασμό λεφτά για να έχεις τέτοια αντιμετώπιση και συμπεριφορά απο το κάθε πορνίδιο που την είδε ξαφνικά ντίβα???
W
whois
24 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κι αν δεν θέλει να κάνει άλλο αυτή τη δουλειά ας τα παρατήσει όχι να είναι ξινισμένη
24 Οκτωβρίου, 2012
Αν δεις απο τις αλλες κριτικες, σιγουρα μιλαμε για αστερι. Απλα ησουν ατυχος. Ποιος ξερει τι θα ειχε προηγηθει. Οχι οτι δικαιολογειτε, αλλα λεμε τωρα.
Την ειχα παρει προ καιρου για μισαωρο και παρ'ολο το σφυροκοπημα σε ολες τις τρυπες, ουτε και γω τελειωσα. Ειχε οντως κατι το μηχανικο... αλλα δεν εδωσα σημασια.
Για τα γουστα μου κακως πειραξε προσωπο και στηθη. Μια χαρα ηταν εμφανισιακα. Δεν καταλαβαινω τι τις πιανει με τις πλαστικες.
24 Οκτωβρίου, 2012
ΑΠΑΡΑΔΧΤΗ Η ΚΥΡΑLAURYN Θυμός
24 Οκτωβρίου, 2012
Μην δίνετε λεφτά,σε τέτοια ζώα ρε παίδες....................Money Mouth
24 Οκτωβρίου, 2012
χαχαχα... δηλαδή σόρρυ κιόλας αλλά σου ξυνω την πληγή βέβαια...αλλά βρε αδερφέ...
έδωσες 280 για να την έχεις μία ώρα ΚΑΙ με πρωκτικό... και για μισή ώρα που ΔΕΝ γάμησες καν αιδοίο έδωσες 150 και ΔΕΝ θα έγραφες και κριτική;;;;;;;;;;;;;;

δηλαδή έδωσες 150 γιούργια για να σου φτύσουνε τον πούτσο και να σε φιλήσουνε στο στόμα;
ε, όχι...βρίσκουνε και τα κάνουνε αδέρφια...σόρρυ κιόλας.
25 Οκτωβρίου, 2012
έχει γίνει πολύ σιλικονάτη η δεσποινίς, μάλλον και στους τρόπους της...
25 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κρίμα... γιατί είναι πολύ του γούστου μου τούτο το μουνάκι....
Αναμένω... ΚουλΚουλΚουλΚουλ
25 Οκτωβρίου, 2012
Έπαρση και ξινισμένο στυλάκι αποκτοκτούν όλες μετά από τέτοια δουλειά! Φυσικά εμείς φταίμε τις περισσότερες φορές που ενθουσιαζόμαστε λες και δεν έχουμε ξαναπηξήξει μουνάρα στο παρελθόν.Χμμμ; Όσο κρατούσε τα χαλινάρια ο πρόεδρος σεβόταν την αγορά! Τέτοιες συμπεριφορές ούτε για μαμήσι δεν αξίζει. Μαύρο!!
25 Οκτωβρίου, 2012
πραγματικα ξενερωνω ασχημα οταν βλεπω τετοια σπαταλη χρηματων για το τιποτα... ΜΑΥΡΟ στην παλιοπουτανα που νομιζει οτι επειδη εχει καποιους να της γραφουν κατι παπαριες οτι δεν θα κοιταξουμε μια τετοια κριτικη...Εγω μονο με αυτην την κριτικη σχηματιζω αποψη οι υπολοιπες ειναι περιττες..
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10