Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Νεα ομορφη ψηλη μελαχρινη Μογγολα ακριβως οπως την βλεπεται στις φωτογραφιες της με μονο μειων οτι δεν της αρεσει η πιπα και την κανει μονο καπελωμενη πραγμα που τελικα δεν μετρησε για μενα στα πλην απλα το γραφω γιατι πολλοι θα δψσουν βαση σε αυτο.

Να εισαι καλα ρε αδελφακι μου που εχεις τσακιρικο ματι και τα κοβεις απο μακρυα τα καλα κομματια.

Λοιπον το ειχα κοψει απο πριν ερθει το κοριτσι αλλα ειχα μπλεξη με το σταυριλεξο που λεγεται Lolita αυτες τις μερες και δεν ηξερα σε πια μερα να την χωσω.

Την Παρασκευη λοιπον με περνει το αδελφι μολις ειχε βγη απο μεσα και μου λεει ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ και βαλτην να σου κανει πιπα.

Ετσι και εγω χωρις καν να το σκεφτω χτυπαω τον Ροδολφο και την κλεινω για το πρωι του Σαββατου ( πρωηνιατικα ο αθεοφοβος ).

Σκαω στο κεντρο στο Τ........ με στελνουν σε λαθος οροφο και ψαχνοντας μετα απο λιγους μαθηματικους υπολογισμους βρισκω το σωστο δωμα οπου μου ανοιγει την πορτα το Μογγολικο θηριο.

Κοντοσταθηκα και την κοιταζα και λεω απο μεσα μου Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ γαμω τα Μογγολικα θηρια ( Too good to be true ) και ετριβα τα ματια μου για να μην πω οτι ετριβα κατι αλλο.

Μετα τα καθιερωμενα συνευρεθηκαμε και μετα απο βαθια φιλια και τετοια επεσε ο πρωτος και μοναδικος γυρος ο οποιος μας εφαγε ολη την προπληρωμενη ωρα γιατι ειχα και πολλα κεφια και με ειχε φτιαξει και το κοριτσι και το αδελφι με τα λεγομενα του.

Το δωμα μικρο και βοηθησε για να το κανουμε σε καθε γωνια του απο το κρεββατι μεχρι ορθιοι μπροστα στον καθρεφτη κρατοντας την καρεκλα και κοιτοντας τις φιγουρες μας μεσα να ιδρωνουν.

Μετα απο πολλες εναλλαγες και πολλα καπελακια το τελευταιο 10λεπτο μας βρηκε σε ιεραποστολικη σταση στο κρεββατι με το κεφαλι και τα χερια του κοριτσιου να κρεμμονται και να βογγαει ασταματητα και να εχει τρελλες συσπασεις της εν λογο περιοχης του καλοξυρισμενου αιδιου της.

Πλυμμηρισαμε για να μην τα πολυλογω και απο τις δυο μεριες.

Γαμω το προγραμμα μου που ειναι τοσο τιγκαρισμενο και δεν ξερω που να την ξαναβαλω γιατι αξιζει η Μογγολα και ας μην κανει OWO και CIM.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
12.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού