Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μια αλλη αποψη από ένα μελος που παρακολουθει το φορουμ εδώ και λιγο καιρο αλλα δεν εχει ενεργη παρουσια και χωρις να θελω να ακυρωσω τον συμπολιτη που ενημερωνει πολύ συχνα.
Σε σχεση με τα στοιχεια που υπαρχουν στο σαιτ του γραφειο της ειναι πραγματι κοντα στο 1.80 και χωρις τακουνια μαλιστα αλλα ειναι και 10 χρονια πανω από τα 23 που γραφουν. Τα κιλα ειναι διγουρα πανω από 55 ενώ το προσωπο δεν εχει καμια σχεση με των φωτο. Μαλλον πλαστικο-χαλια θα το ελεγα μια και δειχνει να εχει αποτυχημενες παρεμβασεις. Πολλα παραπανω περιμενα και στο σωμα που δεν ειναι το καλλιγραμο που δειχνουν. Ο πισινος στημενος πριν το χωσω ηταν ότι πρεπει αλλα όταν την βλεπεις γυμνη από μακρια δεν σου καθεται αισθητικα ωραια, το δερμα ειναι χαλια με αρκετα σημαδια, χαλαρωση και ραγαδες. Μια συνολικη παρουσια που δεν φαινοταν να δικαιολογει τα 200 και συναντας ευκολα και στην περιοχη του Μυλου και το λουξ ξενοδοχειο δεν μπoρουσε να την διορθωσει. Τεσπα εμεινα αν και τα αγγλικα δεν βοηθουσαν για μια καλη επικοινωνια. Αποζημιωθηκα από ένα αρκετα καλο τσιμπουκι χωρις προφυλαξη ενώ στο σεξ εδειχνε να προτιμημα στασεις για να εχει την πρωτοβουλια. Δεν με χαλασε αυτό αν και θα ηθελα να μην υπαρχει τσιγγουνια στα φιλια! Στα 200 που εδωσα οι εκτονωσεις ηταν δυο αλλα για να τα παρει στο στομα ζητησε εξτρα που θεν ηθελα να δωσω. Για κωλο που προτιμουσα να πληρωσω εξτρα προσπαθουσε να το αποφυγει και με τα λιγα αγγλικα δεν καταλαβα τον λογο, μαλλον για αυτό εχουνε προειδοποιηση μεγεθους στο σαιτ. Τεσπα αυτά κατά την δικη μου γνωμη εμφανιση και υπηρεσιες πολύ μετρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 28, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2012
μετά από περίπου ένα χρόνο που έχει περάσει από τότε που έκανες εγγραφή στο site σήμερα βρήκες να γράψεις την πρώτη σου κριτική και για την olivia που γίνεται τόσος ντόρος Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
30 Αυγούστου, 2012
...Kαι πολύ καλά έκανε! Τhx, τύπε...Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2