Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από χρόνια απουσίας έκανα ένα δυναμικό comeback με κάτι που επιτέλους συναντούσε τις προτιμήσεις μου. Εδώ αξίζει να αναφέρω πως δεν είμαι πολύ απαιτητικός κατά τη διάρκεια του σεξ και πιο πολύ με ενδιαφέρει η επικοινωνία και το feeling που μου βγάζει μία κοπέλα. Η επικοινωνία έγινε με το πρακτορείο με μηνύματα.

Η Tara είναι ένα γλυκό κορίτσι (sweet girl όπως προτιμάει να την αποκαλούν) που με υποδέχτηκε μέσα στα ροζ (γι' αυτό και ο τίτλος Pinky!) με χαμόγελο. Δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας. Οι φωτό έχουν επεξεργαστεί αλλά το γενικό σύνολο είναι περίπου το ίδιο. Μεγάλο στήθος που είναι και το φετίχ μου. Σώμα καλό σφιχτό μπαμπάτσικο αλλά όχι χοντρό. Να σημειώσω ότι με τις χοντρές δεν θα πλήρωνα και θα είχα φύγει (αν και έχουμε μπαζώσει χιλιόμετρα με τις ελλεεινίδες). Αλλά αυτές είναι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Ήταν πολύ ευχάριστη καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσής μας. Μια φορά χτύπησε το κινητό και σηκώθηκε για να το κλείσει και ζήτησε συγνώμη. GFE κατάσταση γενικά όπως και την προτιμώ και απ' ότι έμαθα δεν κάνει παρόμοια δουλειά στη χώρα της και το σιτυτουριλίκι κι αυτό περιστασιακά. Φαίνεται και από τη μυρωδιά της και από τη γεύση της ότι είναι πολύ καθαρή δεν έχει δερματικά αφροδίσια νοσήματα γεγονός που το παρατηρώ όταν συνευρίσκομαι κυρίως και με κοπέλες που δεν έχουν σχέση με το επάγγελμα οι οποίες είναι μερικές φορές πιο επικίνδυνες από τις ιερόδουλες γιατί δεν προσέχουν και δεν ελέγχονται τακτικά. Με την Tara όλα καλά λοιπόν.

Πίπα καλή με προσπάθειες deepthroat και λίγο πίσω δόντι. Εναλλαγές στάσεων. Γενικά αν της φερθείς όμορφα έχει δυνατότητες να σου δώσει και το κάτι παραπάνω. Πολύ υπομονετική καθώς και λόγω της απουσίας μου γενικά από το σεξ μηνών δυσκολεύτηκα να το βρω λιγάκι στην αρχή αλλά δεν το έβαλε κάτω μέχρι να νιώσω έτοιμος. Άναλ δεν ζήτησα. Τελείωμα με titfuck χωρίς να τραβηχτεί καθόλου όπως τα συνηθισμένα σπαστικά που κάνουν μερικές ελλεεινίδες και μας ξενερώνουν. Η βαθμολογία είναι η μεγαλύτερη που μου επιτρέπει το σύστημα.

Ένα έχω να πω. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μες στην μαυρίλα της άχαρης ελληνικής περιόδου που διανύουμε! Μακάρι να είχα περισσότερα χρήματα και να είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας.

Thank you Tara. You were the best present for my birthday!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2012
Για να κάνουμε λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου γιατί 250/1h ενώ η τύπισσα ζητά 200/1h και σύμφωνα με τα δεδομένα σου ήταν incall σωστά;
22 Ιουλίου, 2012
επειδη την εχυσε στο στομα προφανως!
24 Ιουλίου, 2012
Οι βύζοι είν' "αληθινοί" η επεξεργασμένοι; Καλά θά 'ταν να το διευκρίνιζες, μια πού 'σαι ειδικός Χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3