Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ψαχνωντας για ενα καλο Milf και διαβαζωντας τα σχολια του προηγουμενου συναγωνιστη ειπα να κλεισω σημερα το μεσιμερη ενα meeting με την Hannah.

Το λοιπων δεν εχω ξανα συναντηση τετοια συμετοχη σε meeting με cg ,το απολυτο τιποτα.

Μετα τις απαραιτητες συστασεις και το απαραιτητο ντουζακι γυριζοντας ηταν ξαπλωμενη στο κρεβατι γυμνη,εκατσα διπλα και αρχισα σιγα σιγα να προσπαθω να ζεστανω την ατμοσφαιρα,με χαδια και φιλια,με σταματα λεγωντας μου οτι θελει να μου κανει BJ μονο που δεν καταλαβαινα οτι το ειχε στο στομα της ,το ολο κρατησε 2 με 3 λεπτα και επιασε το προφυλακτικο απο το κομοδινο ,παει ο πρωτος γυρος(νομιζοντας οτι εχω παει με νεκροφυλη),παω για ντουζακι και αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια, γυρισα με την ευχη οτι θα εχουμε κατι καλυτερο την δευτερη φορα,μετα απο την κουβεντουλα αρχισα παλι τα καλυτερα ,για εχω οσο μπορουσα κκαλυτερα αποτελεσματα ,αλλα τιποτα,πρωσπαθησα να την γλειψω κατω, να την υγρανω και με χαδια και με λογια και με το στομα και με τα χερια ,τιποτα ,δεν ηθελε να την χαιδευω στο στηθος ειναι ευαισθητη μου ειπε,δεν φιλαγε γυρναγε την μουρη της ,το μονο που εκανε ηταν να μου προτεινη συνεχεια το προφυλακτικο.

Ε δεν ηθελα και πολυ 500 δωσαμε και ετοιμαστικα να φυγω ,με ρωτησε γιατι και τις τα ειπα χυμα ,οτι εχω συναντηση ολες τις κοπελες απο το γραφειο της και τετοιο χαλια σερβις δεν το εχει καμια κοπελα ,το αντιθετο,δεν εχεις ορεξη σημερα τις ειπα η δεν με γουσταρης δεν ξερω για ποιο λογο αλλα επρεπε να μου πεις απο την αρχη,οχι μου λεει δεν εχω προβλημα ,ναι αλλα δεν θελεις τιποτα ,το σερβις της λεω που προσφερης ειναι για 10 ευρο και οχι για 500,και δεν αξιζεις να εισαι στο γραφειο της Mila.

Ολα τα παραπανω τα εγραψα και σε mail στην Mila ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν θελει να καταλαβει μερικα πραγματα ,ψιλα γραμματα ,ισως ηταν μια ατυχη για cg μερα για μενα ,και οπως λεει και ενα φιλος : ελα μωρε...ποιος θα τα φαει τοσα σουβλακια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2008
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών