Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχτές συνάντησα την Χάνα. Απωθημένο από την πρώτη στιγμή που τη είδα να δουλεύει με την Μίλα ( απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο δουλευει η γυναίκα το όλο πράγμα, τέλεια συννενόηση μαζί της). Τελικά μόλις είδα ότι έρχεται Ελλάδα κανόνισα να την δω. Με το που άνοιξε η πόρτα αντικρύζεις μια υπέροχη 40άρα, μα υπέροχη όμως με μαλλί ξανθό μέχρι την μέση, λαμπάδα πάνω στα τακούνια της, με φόρεμα εφαρμοστό πάνω της. Απλά Τέλεια!!!!

Παραγγείλαμε κρασί, και μετά απλά με απογείωσε... απίστευτο αισθισιακό φιλί, γλώσσα περιπαιχτική, ντροπαλή μα kinky εξάρσεις...ατελείωτα ποδια με κάλτσες και απλά για ώρα ένιωθα πρωταγωνιστής στο "40 και πρωτάρης".

Και μετά απλά λές και έκανα για πρώτη φορά αθλοπαιδιές, ήρεμα, μετά σφυροκόπημα...να χάνεσαι στις ματάρες τις και να σε κοιτά στα μάτια και να σου λέει "fuck me hard baby (όχι της είπα πως με λένε... εκεί αυτή...BABY...). απλά τελείωσα μεσα της έχοντας την στα όρθια πάνω στα τακούνια με το φόρεμα στην μέση της... τρελή σκηνή... απίστευτο pleasure...

χαλάρωμα, κρασί και βουρ για το 2δευτερο γύρω... βουτιά στα χαμηλά στο υπέροχο μοσχομυριστό λουλουδάκι... που άρχισε τις φωνούλες σαν 18χρονο... και τελειώνει με σπασμούς... βρύση κάτω... απίστευτο θέαμα, εγώ μούσκεμα από τα υγρά της... και αυτή να τρέμει σαν το ψάρι στην στεριά... απλά εμπειρία!!!! ( και με τα τακούνια κάλτσες ακόμα φορεμένα....)



όντας σε φάση δεύτερης απογείωσης, πιάνει το εργαλείο που δεν έλεγε να πέσει και λέει "Θέλω κι άλλο... και το θέλω hard..." εκεί να δείτε... άρχισε τα προστυχόλογα σαν λυσσάρα μαμα που την βρίσκει με τον φίλο του γιού της... Δεν μπορείτε να φανταστείτε... Ελιωσα... τρελό σφυροκόπημα, με δύναμη, να με κρατά κοντρα και να λέει συνέχεια "κι άλλο, κι άλλο... πιο δυνατά" Παρέδωσα... μέσα της με φωνές... διάσημος πρέπει να έχω γίνει εκεί! (Τακούνια πάντα ON...)

Να πω επίσης για τον απίστευτο τρόπο που κουνάει την μέση της όταν είναι πάνω σου... λές και είναι κάτι άλλο από το κορμί της... κάνει απίστευτες κινήσεις!

μάλλον την έβαλα μέσα στο τέλος πίνοντας ότι κρύο και υγρό απο το mini bar.

Εν κατακλείδι, μια απίστευτη εμπειρία με μια απίστευτη γυναίκα. Πιο πολύ σε GFE, με kinky εξάρσεις, hard στιγμές... και ένα άψογο 2ωρο για μένα, ελπίζω κι για αυτήν...

Την προτείνω για όσους θέλουν να περάσουν τέλεια με μια 40άρα όμορφη γυναικάρα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 23, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
15 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
4
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού