Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γυρισα Σάββατο χαράματα προς Κυριακή από επαγγελματικό ταξίδι προκειμένου να προλάβω την Juliet.

Την έκλεισα νωρίς το μεσημέρι για το βράδυ με άψογη συμπεριφορά του πρακτορείου.

Βρέθηκα μαζί της λίγο νωρίτερα γιατί όπως φάνηκε δεν είχε και πολύ δουλειά εκείνη την Κυριακή.
Ανοιξε την πόρτα με ένα υπέροχο φόρεμα και φοβερή εμφάνιση (ψιλοτάκουνα, μαλιά, βάψιμο) λες και θα βγαίναμε ραντεβού.

Κάθισα στην καρέκλα και μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι ήταν οργανωμένη με ποτό και πάγο!

Τσιγάρο, 2 γουλιές και βρέθηκα σε 5 λεπτά με ανοιχτό το φερμουάρ και μία υπέροχη ξανθιά να ρουφάει ασταμάτητα. Μετά από γρήγορη αφάιρεση των περιττών ρούχων προχώρησα πολύ επιθετικά γευόμενος κάθε σημείο της δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα χείλια (πάνω και κάτω).

Η εμφάνιση - κυρίως - αλλά και η συμμετοχή της με οδήγησαν σε γρήγορες ενναλαγές γιατί ήθελα να χορτάσω κάθε στάση μαζί της. Στο μισάωρο σταθεροποιήθηκα και επέλεξα για την υπόλοιποη διάρκεια να την έχω στα 4 δοκιμάζοντας και την πίσω πόρτα πολλές φορές όπου και τελικώς εκεί κατέθεσα και τις 2 φορές.

Το κορίτσι είναι θεά με συμμετοχή GFE που όταν φτθάσει στο όριο της καύλας της αφήνετε να την οδηγήσεις, κάτι που με αρέσει πολλές φορές.

Είναι περίπτωση που αν έρθει ξανά θα την "τιμήσω" ενώ δεν συνηθίζω τις επαναλήψεις.

* Το πρόσωπό της είναι ομορφότερο στην πραγματικότητα από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2012
Διάρκεια συνάντησης
2μισι ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
NikitasI
Ανώτερος
111
Πόντοι:
5.676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2012
γιατί της την χρωστούσες την καλή κριτική?Χμμμ;Χμμμ;
26 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το αξίζει πραγματικά και μου χάρισε την σουφρίτσα της ευχάριστα και χωρίς 2η κουβέντα.
Αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν τo δίνει. Δεν το αναφέρει και στο profile της.

26 Απριλίου, 2012
η κοπέλα είναι ότι καλύτερο πήρα σε επαγγελματία αξίζει τα 200.
26 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλα ρε πουστη μου... ολοι γαματε κωλους κι εγω τιποτα....
τι στο καλο...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4