Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα αποφύγει να γράψω κριτική όταν είχα συναντήσει τις κοπέλες κάποια Δευτέρα του Οκτώβρη, μπορει να ήταν και Νοέμβρης, δεν θυμάμαι καλα, γιατι οι τόσες καλές κριτικές που έχουν λάβει είναι αρκετές. Συναντησα της κοπέλες, υστερα απο αρκετές αναβολές απο μέρους μου. Τελικά όμως έγινε και σε αυτο το πρακτορείο ήταν πολύ εξυπηρετικό μιας και ακύρωσαν τελευταίο στιγμή, και μετά απο λίγες ώρες άλλαξα γνώμη. Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ήταν πολύ εύκολο και ίσως να καταληγε η όλη φάση σε απογοήτευση , η συνέχεια όμως, ήταν τόσο αναπάντεχη που ακόμα σκέφτομαι τα εκείνα το γαμησι και ανατριχιαζω.

Έφτασα στο γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο του κέντρου 15 νωρίτερα και αγωνιουσα να τις γνωρίσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα χρειαζόταν να περιμένω 10 λεπτά επιπλεον που μου κόστισε ένα τσιγάρο παραπάνω και έναν εσπρεσσο σε κοντινό καφενεδακι. Οι θαμώνες θα νόμιζαν ότι ετοιμαζομουν να σκότωσω άνθρωπο μιας και τα χέρια μου έτρεμαν και το δέρμα μου είχε κοκκινησει απο την προσμονή . Τελικά έλαβα το μήνυμα με τον αριθμό του δωματίου και έφυγα τρεχωντας σχεδόν. Κλασσικά σε τέτοιες καταστάσεις περνάω την είσοδο σαν Σηφουνας και δεν κοιτάζω κάν αν η ρεσεψιόν ελέγχει , αλλα φαντάζομαι ότι καταλαβαίνουν καλα τον λόγο της επίσκεψης.

Φτάνω στο δωμάτιο και μου ανοιγει την πόρτα , σε λίγο και τα πόδια της, η daisy με βλέπει, μου ρίχνει ένα χαμόγελο και τα φεύγει προς τα μέσα αφήνοντας με να κλείσω την πόρτα. Κοκκινομαλα, λεπτό καμωμένο κορμί με μακριά λεπτά πόδια, γκετες, και ένα στενό φόρεμα απο όπου φεγγιζε η γραμμή απο το στρινγκ. Ξαφνικά η αγωνία μου έγινε διέγερση και είχα άρχισει ήδη να νιώθω το αίμα να φεύγει απο το κεφάλι μου. Προχώρησα στον μικρό διάδρομο του ξενοδοχείου και έφτασα στο κρεβάτι, όπου είδα ξαπλωμένη να ασχολείται με το ipad την Karina. Φοράνε ένα ημιδιαφανο στενό μαύρο φόρεμα και είχε παρόμοιο σώματοτυπο με την daisy αλλα με ελαφρώς μεγαλύτερη λεκάνη που τόνιζε περισσότερο την θυληκοτητα της. Επίσης μιλούσε καλύτερα αγγλικά και απο ότι φαίνεται έδινε της εντολές. Με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε και αφού τις περιεγραψα τις προτιμήσεις μου, άπλωσαν τα χρήματα στο κρεβάτι και έφυγα για μπάνιο σύμφωνα με τις εντολές τις. Βγαίνοντας απο το μπάνιο, πρόσεξαν λίγο το μέτριο δωμάτιο , σίγουρα έχω βρεθεί σε πιο λουσατα ξενοδοχεία και κάποιες ατέλειες μου χτυπούν στο μάτι. Μέχρι εκεί όμως ήταν οι ατέλειες για το υπόλοιπο της βραδιάς. Βλέπω την daisy να έρχεται πάνω μου να μου σκάει ένα φιλί με γλώσσα στα γρήγορα και να μου λέει πως παει για μπάνιο. Στην επόμενη στιγμή κάθεται δίπλα μου karina και αρχίζει να μου δείχνει τις φωτογραφίες τους. Της χουφτωνω το απίστευτα σφιχτό και όλοστρογγυλό κωλο και τις λέω ότι με νοιάζει περισσότερο αυτο που έχω μπροστά μου. Οπότε αφήνει το ρημάζει στο πλάι, μου βγάζει την πετσέτα και με καβαλαει. Ενώ προσπαθώ να τις βγάλω τα ρούχα έρχεται το άλλο πουτανάκι όλογυμνή, καβαλαει πίσω απο την φίλη της και της τραβάει τα ρούχα. Εγώ με το που την βλέπω άρρωσταινω, θέλω να την σκάσω και η άλλη δεν με αφήνει. Μου πετάει το φαλακρο ροζακι μουνί της στη μούρη και η άλλη αρχίζει να με παίρνει στο στόμα της μέχρι μέσα στο λαρυγγι. Μετά απο δεν ξέρω πόσο γλυψιμο και μερικές εναλλαγές θέσεων ανάμεσα στα κορίτσια αποφασίζω να βγω απο πάνω. Οπότε πιάνω την daisy και την γυρίζω με το κεφάλι στην γωνία του κρεβατιου. Η άλλη καβλωμένη της ανοιγει τα πόδια, της βάζει απότομα δυο δάχτυλα, και η daisy βγάζει μια απότομη ελαφρά πνιγμένη κραυγή , λίγο πριν της κλείσω το στόμα με όλο μου το πέος, που το πήρε για αρκετή ώρα σχεδον μέχρι πνίγμου και χωρίς παράπονο.

Τελειώνουν τα προκαταρτικά και την άρπαζω να την γαμίσω , μου στήνεται στα τέσσερα και τουρλωνει κώλο . Εγώ την ήθελα όμως ερωτικά και την γυρνώντας ανάσκελα. Μου ανοιγει τα πόδια διάπλατα και τέρμα πάνω να δώ το στενο σφιχτό μουνάκι και βγάζει τα δάχτυλα απο το στόμα για να τα ανοίξει το μουνί της. Κάπου εκεί εμφανίζεται το άλλο πουτανάκι βάζει την πουτσα στο στόμα της και πλασάρει το μουνί της στην daisy που ξεκινάει να το γλυφει σαν τρελή. Κάποια στιγμή η karina αποφασίζει να το βγάλει απο το στόμα της , να μου φορέσει καποτα και να κάτσει στο πλάι να παίξει το μουνί της ενώ με βλέπει να κάνω τα όσα στην φίλη της. Δεν μπορώ να πω ότι κράτησα για πολύ.

Κάνουμε διάλειμμα για τσιγάρο, με κερνουν ποτό, και βάζουν μουσική. Όσο η μια κάνει μπάνιο η άλλη περνάει την ώρα της γλυφοντας το πέος μου. Κουβεντουλα με την karina για το πόσο καλα γαμιεται η φίλη της και παίρνει τον δόνητη και τον βάζει στον κωλο της daisy που είχε απορροφηθεί με το γλυφιτζουρι. Έτσι αρχίζει ο δεύτερος γύρος όπου η πουτσα μου έκανε γύρους μουνί , μουνί, στόμα, κωλός, μουνί και ένας δονήτης τελείωνε την μπαταρία του πάντα μέσα σε μια απο τις υγρες και καυλωμενες τρύπες των ξαναμμενων κορμιων της daisy και της karina. Κάπου η daisy καβαλαει την φίλη της και αρπάξει το πέος μου και τον δόνητη, βάζει το ένα στο μουνί το άλλο στον κωλο, και πιάνει να γλυφει το μουνί της karina, ενώ η φίλη της μια γλυφει το μουνί της φίλης της, μια τα αρχιδια μου, μια την κωλοτρυπιδα μου. Κάπου εκει φαντάζομαι ότι καβλωμένη αποφάσισε να με βάλει κάτω να μου φορέσει καπότα και να αρχίσει να χωροπηδα πάνω μου με την συμπαράσταση της daisy που την υποβασταζε εισάγοντας τον μεσαίο και τον δείκτη στην κωλοτρυπιδα της. Τα τέλεια στήθια πηγαινοέρχονταν, οι ανάσες εκαιγαν, τα κορμι ιδρωναν και εγώ εχυνα πάλι.

Τα γνωστά, καποτα οφ , τσιγάρο κουβέντα για λίγο και σε κάποια στιγμή η daisy εμφανίζεται δίπλα μου με τα καλοσχηματισμενα καπουλια της σε απόσταση βολής. Της βάζω δάχτυλο, αρχίζω να την γλυφω και ξεκινάμε τρίτο γύρο...πέφτουν πουτσες, γλυψιμο, υγρες πιπες, σκιζω το μουνί της μιας και της άλλης εναλλάξ, αλλα σε κάποια φάση ρωτάω... Το πέος μαλακωνει, μα τα κορίτσια δε που ξέρουν και τους αρέσει δεν σκιάζονται, τον παίρνουν στο στόμα εναλλάξ. Προς το τέλος και αφού έχουμε βγει εκτός χρόνου, η daisy τον έχει στο στόμα , και η karina μου δίνει μια το γλυκό μουνάκι της να γλυφω, μια το τέλειο γαλλικό στήθος της και μια τα βαθιά υγρά γλωσσόφιλα με μια δυνατή γεμάτη αίσθησης γυναίκας που το απολαμβάνει. Τελείωνω στο στόμα της daisy και απο την ζαλάδα δεν ξέρω που πάτω. Κάποια στιγμη ξυπνάει και πρέπει να φύγω.

Ευχαριστώ της κοπέλες για την δουλεια τους, και βλέπω την daisy να φοράει ένα φόρεμα χωρίς εσώρουχα και να μου ανοιγει τα πόδια, δείχνοντας μου για τελευταία φορά το μουνί που καίει το κορμι της και τρελαίνει τα ανδρικά μυαλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2011
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
1100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
kourtakis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
248
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2012
γλαφυροτατη περιγραφη.εσκισες τυπε!!!
19 Απριλίου, 2012
ελπίζω να άξιζαν τα 1.100€ Money Mouth
19 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σιγά να μην άξιζαν! Όσο αξίζει να πετάξεις λουλούδια 1.100 ευρώ στα μπουζούκια για να σου χαμογελάει η τραγουδιάρα και να σου λέει καλησπέρα ο αοιδός.

1.100 ευρώ για μια παρτούζα! Το έχω ξαναπεί, αλλά δεν με ακούνε!
"Την κάνετε που το κάνετε (την μαλ.), τουλάχιστον ΜΗΝ το λέτε παραέξω διότι όσο πετάμε τα λεφτά μας έτσι και καμαρώνουμε κι όλας τόσο η πούτσα που θα μας βάζουν, σαν χώρα, οι δανειστές μας να θα είναι πιο άγρια!" Και δεν θα έχουν και άδικο δηλαδή.

Παρεπιπτόντως την ίδια την κάνω με την Βίκυ και την Ζέτα με 200 ευρώ. Που είναι Ελληνίδες και έχουν συνολικά 35 πόντους περισσότερο ύψος από τα κοντοπούτανα Ρωσσίδια, έτσι να γεμίζει το κρεβάτι...
19 Απριλίου, 2012
Μεγάλο χαμόγελο Ἔκτακτος! Ἀναδιανομὴ πλούτου! Μεγάλο χαμόγελο
B
bakalhs
19 Απριλίου, 2012
Μου αρέσει που υπάρχουν πολιτικές προεκτάσεις σε μια σεξουαλικου περιεχομένου ανάρτηση. Όμως πραγματικά άξιζε η φάση. Για μερικούς αξίζει και να πετάς στα μπουζούκια τα γαρύφαλλο. Σε άλλους να αγοράζουν ποδήλατο για να πηγαίνουν τη βόλτα τους στα βουνά και σε κάποιους να αγοράζουν Γερμανικά αυτοκίνητα. Όπως αγαπάει ο καθένας...

Όσο για τους δανειστές δεν μπορούν να σου πάρουν απο τα φαγωμένα και ο αγοραίος έρωτας είναι και αφορολογητος.
20 Απριλίου, 2012
Έχει γίνει ένα λάθος, ότι στα προσυμφωνηθεντα δεν είχε περιληφθεί πρωκτικό , αλλα πάνω στην κάψα μπήκε σε όλες της τρύπες...τα κορίτσια δεν νοιαστηκαν πολύ για αυτο.
20 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ σίγουρα " 'Οπως αγαπάει ο καθένας " καί " με τον παρά μου γαμώ καί την κυρά μου !" αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι καί 1.100 € για μια τρίωρη παρτούζα είναι σίγουρα κάτι παραπάνω απο προκλητικό ειδικά αυτόν τον καιρό !
20 Απριλίου, 2012
Δεν έχεις εντελώς άδικο, όμως η πράξη είναι ούτως ή άλλως προκλητική. Μερικά χρόνια πριν κάποιοι σκορπουσαν τα χρήματα τους σαν τραπουλοχαρτα σε Γερμανικά αυτοκίνητα και ιταλικά λουσα ... Εγώ τουλάχιστον τα σκορπώντας τώρα που τα έχω σε φτωχές λετονες, βουλγαρες, και αλλα κορίτσια του πρώην ανατολικού μπλοκ ( FEBG ) Σπασίκλας προωθώντας με αυτο τον τροπο την αναδιανομή του πλούτου σε φτωχότερες οικονομίες...

Πέρα απο την πλάκα νομίζω ότι είναι υποκρισία η κριτική αυτού του τύπου, εξάλλου σε πόσους μπορείς να εξηγήσεις τα λεφτά που δίνεις για τον ηδονισμό σου και να κατανοήσουν; Ασε λοιπόν την ψεύτικη ηθική και κανε αυτο που μπορείς.
20 Απριλίου, 2012
Ακούγεται προκλητικό σε ορισμένους αλλά σκεφτείτε λίγο..Υπάρχουν άτομο που σύμφωνα με τις κριτικές τους πληρώνουν 150-200 ευρώ την εβδομάδα για στούντιο/μασάζ κτλ..Αν κάνετε το λογαριασμό θα δείτε ότι τα ίδια λεφτά είναι..Ο kourtakis θέλησε να τα δώσει με τη μία..Αφού δεν τα στέρησε από την οικογένειά του (ελπίζω) κανένα πρόβλημα..Και επιπλέον πού ξέρει ο καθένας πόσα βγάζει ο άλλος?.Μπορεί να ήταν το μιας μέρας..Και μη γελάτε..Το ότι ορισμένοι είναι φτωχοί δε σημαίνει ότι πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να σταματήσουν να ζουν.
20 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που είναι σε ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω για το κέφι μου, αλλά επειδή δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...μου αρέσουν οι παρτούζες και οι πουτάνες και αυτή είναι η αδυναμία. Ευτυχώς μέχρι στιγμής πιστεύω ότι το ελέγχω. Πάντως σίγουρα δεν οργανώνω παρτούζες κάθε δεύτερη ημέρα. Μέτρον άριστον...
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10