Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στις 30 και 31 του Μάη επισκέφθηκα την Αθήνα και για να χαλαρώσω έκλεισα ραντεβού με την Mina και την Crystal Crown για τριπλό. Στη ζωή μου έχω κάνει αρκετές φορές τρίο ή και με περισσότερες γυναίκες είτε αυτό είναι με escorts είτε με φυσιολογικές γυναίκες αλλά μετά από αυτό κατάλαβα τι σημαίνει να υπάρχει χημεία μεταξύ των γυναικών, ήταν σαφώς η καλύτερη εμπειρία μου μέχρι σήμερα. Τις συνάντησα σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων όπου και διέμεναν και παρά το μπέρδεμα της τελευταίας στιγμής που παραλίγο να μου κοστίσει τη Mina aαπό το να μείνει μαζί μας όλα ήταν εντάξει, ευκολία στο να κλείσεις ραντεβού όπως πάντα, καλό ξενοδοχείο. Η Mina είναι σαφώς καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες της, περίπου στο 1,70 με ωραία σιλικονάτα στήθη. Η Crystal Crown είναι πολύ μικροκαμωμένη γύρω στο 1,55 με 1,60 με μικρό στήθος αλλά και αυτή καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες.

Οι γυναίκες από ότι μου έδωσαν να καταλάβω κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς πράγμα που φαίνεται στο κρεβάτι, η Mina γάμησε την Crystal σε όποια στάση μπορείτε να φανταστείτε πάνω στο κρεβάτι, στο πάτωμα, σε καρέκλα ενώ χωρίς να με ρωτήσουν χρησιμοποίησαν ερωτικά βοηθήματα τα οποία τις βοήθησαν ακόμη περισσότερο να απογειωθούν, η Crystal όταν τελειώνει τρέμει ολόκληρη πράγμα που το είδα 3-4 φορές καθώς η Mina είναι μεγάλη σκύλα. Η Crystal έκανε τα ίδια στη Mina και σίγουρα πρέπει να την έφτιαξε 2-3 φορές, η εμπειρία τους από το σινεμά σίγουρα της βοήθησε για να δώσουν ένα πολύ καλό σόου.

Το στοματικό τους πολύ καλό και βαθύ με πολύ φτύσιμο ιδιαίτερα από τη Mina ενώ είμαι σίγουρος ότι το κουλούρι είναι η αγαπημένη τους τρύπα καθώς εκεί φάνηκε να το ευχαριστιούνται ιδιαίτερα. Πρώτη φορά τελείωσα σε διπλό στοματικό και η Mina τα ήπιε ενώ όσα περίσσεψαν στο πρόσωπο της τα καθάρισε η Crystal με τη γλώσσα της, τη δεύτερη φορά τελείωσα στο κουλούρι της Crystal την οποί έιχα στα τέσσερα εκείνη τη στιγμή.

Θα της ξανατιμήσω μόλις έρθουν καθώς είχα μια πολύ καλή εμπειρία πράγμα που με κάνει να της προτείνω, σίγουρα τιμούν τα λεφτά που παίρνουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
650
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
20
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού