Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 38 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Για το anal πήγα φυσικά, αλλά δυστυχώς εισέπραξα συνολικό επίπεδο υπηρεσιών πολύ χειρότερο από ανάλογες περιπτώσεις στον Βαρδάρη (και στο τριπλάσιο του κόστους).

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Τζούλια είναι ένα πολύ ελκυστικό κοριτσάκι για τα γούστα μου, μικρόσωμη κοντή ξανθούλα με ίσιο μαλλί, οι φωτογραφίες είναι κάπως παραπλανητικές γιατί την βγάζουν πολύ στυλιζαρισμένη, ενώ εγώ βρήκα μια απλή κοπέλα, όχι ιδιαίτερα βαμμένη, σαν τουριστάκι από κεντρική ευρώπη που βλέπεις στις παραλίες το καλοκαίρι. Δεν είναι ούτε όμορφη ούτε και άσχημη στο πρόσωπο κατά την γνώμη μου, το σωματάκι της είναι σούπερ σέξυ αν γουστάρετε λεπτούλες.

Γρήγορη συνεννόηση με sms, ραντεβού σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης, με υποδέχτηκε φορώντας ένα απλό φορεματάκι που αναδείκνυε το σώμα της και καθήσαμε για ένα τσιγαράκι γνωριμίας. Αγγλικά σε καλό επίπεδο, άνετη και συμπαθητική στην συζήτηση, ντουζάκι μετά το τσιγάρο και βουρ στα του αγώνα.

Άρχισε με ένα μισό-γλωσσόφιλο χωρίς ιδιαίτερο πάθος, εγώ ήδη ντούρος, και συνέχισε με ένα *χάλια* τσιμπούκι, επιφανειακό και με χέρι, το οποίο της το απομάκρυνα γρήγορα. Δηλαδή ένα τσιμπούκι της προκοπής τόσα χρόνια στην δουλειά δεν έμαθε να κάνει; Αφού την άφησα για κανένα πεντάλεπτο να κάνει την ίδια μηχανική κίνηση ξανά και ξανά περιμένοντας μήπως ανεβάσει στροφές, βαρέθηκα και την γύρισα να της ρίξω ένα γλυφομούνι, μπας και τη ξυπνήσω. Έβαλα τέχνη, μαεστρία, κακό, ιδιαίτερη αντίδραση δεν είδα. Την γύρισα και για ένα γλυφοκώλι (παραδόξως στενή σουφρίτσα) και μετά πρώτα από μουνί και μετά από κώλο, όπου είχε υπέροχη αίσθηση. Μου ζήτησε να γυρίσει ανάσκελα όπου άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και εκεί τελείωσα πολύ ευχάριστα και ωραία στο κωλαράκι της. Σε όλο αυτό το διάστημα πολύ ήσυχη, ένα "αχ βαχ", μια αντίδραση, τίποτα. Καθήσαμε για ένα τσιγαράκι ακόμα, όπου μου είπε κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες, δεν έμενε πολύς χρόνος και η ίδια δεν έδειχνε διάθεση για δεύτερο γύρο με το μπλα μπλα που έριχνε, όποτε έκανα το ντουζάκι μου και έφυγα λίγο πριν τελειώσει η ώρα.

Συνοπτικά, η κοπέλα είναι παρούσα στο social time και αλλού στο σεξ (μάλλον σκέφτεται τον boyfriend που μου είπε ότι έχει). Δεν έχει ίχνος σεξουαλικής περηφάνειας που έχουν οι πραγματικές ανατολικές, αυτό το "κάτσε να σου δείξω τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα". Μηχανική, παθητική και κλεισμένη στον εαυτό της στο κρεβάτι. Το ότι προσφέρει το πλήρες πακέτο σε ελκυστική για τα δεδομένα τιμή δεν σημαίνει τίποτα. Και για να επιστρέψω στον ταπεινό Βαρδάρη που ανέφερα στην αρχή, έχω περάσει καταπληκτικά κάνοντας τα ίδια πράγματα που έκανα σήμερα σε κλάσμα κόστους. Τώρα, εσείς μπορεί να έχετε (ή να είχατε) μια διαφορετική εμπειρία από εμένα και τα αστέρια να είναι (ή να ήταν) σε διαφορετική θέση, αλλά υποπτεύομαι ότι αυτή είναι η στάνταρ συμπεριφορά της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2012
Δεν ηταν παντα ετσι. Παλιοτερα εκανες αεροπλανικα γαμησια, (και ειχε συμμετοχη) με τις καλυτερες τιμες της αγορας. Αλλα βαλε τα θεματα της απογοητευσης απο το γκομενο της, βαλε πως εχει βαρεθει και θελει να σταματησει, βαλε πως εχει πεσει η δουλεια κ εχει ξενερωσει, παει... χαλασε το γλυκο.
01 Απριλίου, 2012
Ναι αλλά τα λεφτά τα παίρνει κι'αφού τα παίρνει πρέπει να τα δουλεύει κι'όλας,σωστά?Ευτυχώς εγώ τη γλύτωσα και ακύρωσα λόγω δουλειάς και δε ξενέρωσα Λύπη
01 Απριλίου, 2012
Συμφωνω απολυτα με το προηγουμενο σχολιο. Εχω παει μαζι της 5-6 φορες στο παρελθον ( πανω απο ενα χρονο η τελευταια συναντηση) Τοτε, με 200 ευρω φουλ πακετο ηταν ασυναγωνιστη. Αν δε πεσει στα 150 θα εχει θεμα νομιζω. Σαν ατομο ειναι μια χαρα. Περνας πολυ καλα. Οκ, συμφωνω οτι η πιπα ηταν παντα το αδυνατο σημειο της. Εισαι ομως λιγο αυστηρος μιας και το anal για το οποιο πηγες φαινεται να ηταν επιτυχημενο. Σιγουρα λογω αναδουλειας και μακροχρονης παραμονης στο χωρο εχει σημαδια κοπωσης. Το τελευταιο καιρο παει αρκετα επαρχια μηπως και βελτιωθει η κατασταση. Ισως να την πετυχες σε κακη φαση. Παραμενει παντως αξιολογη περιπτωση και δεν ειναι ξεπετα. Αμφιβαλλω παντως αν ο γκομενος ειναι το προβλημα. Δεν μασαει απο τετοια. Σιγουρα ειναι η αναδουλεια και η κατρακυλα των τιμων
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3