Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν φίλοι μου το κορίτσι είναι όπως το περιγράφουν και οι προηγούμενοι φίλοι.Πρέπει να είναι στην αρχή στη συγκεκριμένη δουλειά, με καλό πρόσωπο, καλύτερο σώμα, φιλικότατη, χαμογελαστή, ανοιχτός άνθρωπος, ευχάριστη και ότι κάνει δείχνει να το απολαμβάνει και να το ευχαριστιέται. Θα την ξαναέπαιρνα σίγουρα.

Με υποδέχτηκε με ένα ροζουλί μπουστάκι, μια ζώνη-φουστίτσα, ένα κατακόκκινο στρινγκ και high heels. Σωματάκι καλό προς το αδύνατο με χαμόγελο και φιλιά. Εκ πρώτης άποψης λέω θα περάσουμε καλά. Μπανάκι και το όπλο έτοιμο για τον πόλεμο. Νουνάκι και κουλουράκι μοσχομυριστά τα δοκίμασα πρώτος και φάνηκε να το απολαμβάνει αρκετά. Στα φιλιά της δεν ξέρει να χρησιμοποιεί γλώσσα αλλά μαθαίνει εύκολα και το κυριώτερο έχει πολύ καλή διάθεση και δεν λέει σε τίποτα όχι. Στη συνέχεια αφέθηκα στην περιποίηση του στόματος της. Πίπα καλή πολύ υγρή και απαλή. Το δυνατό της σημείο είναι το τέλειο γλύψιμο των μπαλακίων. Είναι άψογη με αργό και βασανιστικό γλύψιμο. Πολύ καλό και βέβαια μετά από λίγη ώρα....υπέκυψα ο καυμένος τι να κάνω. Λίγη κουβεντούλα, μπανάκι και μετά από λίγο μόνη της πάλι τον πήρε στο στόμα. Δεν άργησε να ξυπνήσει ο κύριος, είχε 69 μετά ήρθε απά πάνω με το νουνάκι της αλλάξαμε λίγο και κατευθείαν κουλούρι από πάνω να την βλέπω, από πάνω με την πλάτη, από κάτω, αντέχει στο σφυροκόπημα και της αρέσει πολύ της κουλουρίτσας. Εκεί και τέλειωσα αλλά ένδοξα αυτή τη φορά. Το τελευταίο σκηνικό συνεχίστηκε ακόμη δύο φορές σχεδόν παρόμοιο αλλά μόνο με .... κουλούρι και όχι μουνί. Ρε παιδιά τόσο κουλούρι σε πήδο 3 ωρών δεν έχω ξαναρίξει στη ζωή μου. Και κάθε φορά όλο και καλύτερη η ρουφιάνα. Με αποκορύφωμα την τελευταία που μόνο GFE δεν ήταν. Εκεί έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Με πολύ καλές κραυγές και αυτό που με τρέλαινε ήταν αυτή η ματιά της έτσι όπως σε κοίταζε. Εφερνε πολύ προς το PSE.Εκεί με ξετρέλανε και με το χέρι να χαιδεύει συνέχεια το μουνάκι της. Εκεί το ευχαριστήθηκα πάρα πόλύ και εγώ και απ ότι έδειξε και αυτή. Αυτό το τελευταίο αποτέλεσε και έκπληξη για μένα, δεν το περίμενα. Εβγαζε κάτι πολύ πρόστυχο.

Τι να πω ρε παιδιά, η κοπέλα τιμάει τα λεφτά και της αξίζει. Μακάρι και άλλες να ήταν λίγο καλές όσο αυτή. Τέσσερις (4) φορές σε 3 ώρες, νομίζω είναι καλό σκορ. Και έβαζα αν το πίεζα λίγο ακόμη και πέμπτη. Για overdrive δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα την ξαναπάρω. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.

Μάζεψα τα κομμάτια και έφυγα....παραπατώντας. Δεν ξέρω πως βγήκα έξω και πως έφτασα σπίτι. Ακόμα και τώρα που το γράφω (την επομενη το πρωί) το σκεφτομαι και........

Δεν ξέρω φίλοι μου αλλά για μένα αυτές οι Τσέχες και οι Ρωσίδες είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ευρώπη. Γυναίκες με Γ κεφαλαίο και όχι σαν τις δικές μας τις ξενέρες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2008
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
480
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
4 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού