Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια Νοσοκόμα ακόμα μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους... και θα ξεκινήσω κάπως έτσι για ένα ραντεβού που αισθάνθηκα να κάνω μέρες πριν αλλά δουλειά και άλλοι πειρασμοι δεν με άφησαν!!
Μια Νοσοκόμα ακόμα διότι βρέθηκε στην πόλη μας για να γιατρέψει την καύλα μας, αλλά με την σωστή συμπεριφορά και ενδυμασία!
Μια Νοσοκόμα ακόμα για ένα κορίτσι σαν τα άλλα που το φρέσκο την έφερε στην επιφάνεια για να συζητηθεί...
Μια Νοσοκόμα ακόμα που είναι πιο ευγενική ... από τις άλλες αλλά με το τυπικό στυλ του επαγγελματισμού, και εκεί μπορεί να σε φτιάξει και τους αγαπούληδες να τους χαλάσει..

Η πόρτα ανοίγει και βλέπω ένα εμφανίσιμη νεαρά... σίγουρα όχι 21 ετών με ξανθό μαλλί όπως τις φωτογραφίες!! Η αλήθεια είναι ότι προσωπική μου γνώμη πάντα, ότι η εμφάνιση της Νοσοκόμας δεν την κολακεύει, γιατί μέχρι να την γδύσω με έφαγαν τα φίδια για το σωματότυπο! Αλλά ok είμαι γενικά περίεργος με τις τέλειες αναλογίες!
Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και είναι ευγενική έως υπερβολής!! Δεν είναι κακό!! Αν αναλογιστούμε ότι άλλες μας γράφουν στο μουνί τους είτε είμαστε εκεί είτε όχι!
Έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και κορμί για καλοπέραση!!
Θέλει να χαλαρώσει λιγάκι γιατί είναι πολύ σφιγμένη και φαίνεται! Αν όμως την πάρεις με το μαλακό θα περάσετε και οι δυο καλά! Πίπα με ελάχιστο χέρι που απομακρύνει χωρίς να δυσανασχετεί και με λίγη καθοδήγηση θα φύγετε ικανοποιημένοι.
Στο κυρίως παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι πήρα αναλόγως εμφάνισης και υπηρεσία! Η τρυπούλα της δεν είναι πολυδουλεμένη αλλά έδειξε ακόμα και όταν ανέβασα ρυθμό να αντέχει και ίσως να την έφτιαχνε κι όλας αν και προσωπικά μου είναι αδιάφορο!!
Εκτιμώ ότι με τον καιρό θα στρώσει και θα κάνει καλύτερο πήδημα γιατί αν εστιάσει την προσπάθεια που κάνει στο χαμόγελο και στην ευγένεια να την περάσει και στο κρεβάτι τότε θα περάσουμε και εμείς καλύτερα!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
3.553
Πόντοι:
12.986
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού