Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στο ξενοδοχείο που γειτνιάζει με τη μεγαλύτερη εργατική οργανωση της χώρας συνάντηση με μια νέα στα μέρη μας "εργάτρια" ρουμανικής καταγωγής (και ας γράφει το ΕΝ από την Ουγγαρία). Υποδοχή με διακριτικό σλιπάκι, κάλτσες και ριχτή μπλούζα από ελαφρύ ύφασμα. Πρώτη εντύπωση θετική. Ψηλή (1.80 και με ψηλά τακούνια, προς τα πάνω κοίταζα) με λεπτά και μακριά πόδια και καλοσχηματισμένα οπίσθια. Ηλικία εκτιμώ γύρω στα 24. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την πραγματικότητα. Αυτό που δεν δείχνουν είναι κάποια σημάδια στο δέρμα (δεν είναι αψεγάδιαστο) και το πόσο γυμνασμένη πλάτη έχει η Νικολ (έκανε χρόνια κολύμπι κατα δήλωση της). Η ίδια γκρίνιαξε για κάποια παραπανίσια κιλά στην κοιλιακή χώρα τα οποία αφενός δεν είναι πολλά αφετέρου δεν με χάλασαν. Στήθος όπως στις φωτό, μικρό και φυσικό, η ρόγα του δεν ανταποκρίθηκε στις περιποιήσεις μου.
Ψιλοκουβεντα, ντούς και έναρξη του αγώνα. Στι φιλί η γλώσσα δεν εμφανίστηκε. Είδα ότι είναι καπνίστρια και δεν επέμεινα. Πίπα μέτρια, ρηχή, χωρίς σάλιο και με χέρια που μετά από οδηγίες μου απομακρύνθηκαν. Περιποίηση στα @@ ελάχιστη με τα χέρια, καθόλου με το στόμα. Σκούφος και αποφασίζω για αρχή καβάλημα δικό της (με διακριτική χρήση λιπαντικού) το οποίο δεν το έχει. Γενικά ρωτούσε συνέχεια για τις προτιμήσεις μου και σίγουρα δεν είναι για να παίρνει πρωτοβουλίες, δεν σε πηδάει. Εσύ πρέπει να το σύρεις το καράβι. Δεν λέει σε τίποτα όχι (από αυτά που εγώ ζήτησα) και δεν έχει μα και μου σε ότι της κάνεις με τα χέρια. Κουλούρι δεν σερβίρεται (κρίμα φαίνεται αδούλευτο..)
Αξιοπρεπή αγγλικά. Στα συν και το χαμόγελο της το οποίο δεν την εγκαταλείπει και κάνει την παρέα της πολύ ευχάριστη.

Συμπερασματικά ένα αξιοπρεπές δίμπαλο με μια ψηλή λεπτή και όμορφη κοπέλα με διάθεση να εξυπηρετήσεις αλλά εν τέλει με μέτριες υπηρεσίες και δική σου πρωτοβουλία. Δεν τα έκλαψα αλλά VFM στα 200 ούτε κατά διάνοια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού