Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 26 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν ήμουν σίγουρος τι ακριβώς ήθελα και αποφάσισα να πάρω την Νταιάνα που είδα ότι είναι GFE με καλές υπηρεσίες. Πάω λοιπόν ακριβώς στην ώρα μου και μου ανοίγει η Νταιάνα φορώντας το πολύ όμορφο χαμόγελο της και ένα νεγκλιζέ που έδειχνε το πολύ όμορφο σώμα της. Καστανό μαλλί (δίχρωμο με ξανθό βαμμένο) πολύ λεπτή μέση τριάρες βυζάρες φυσικές.

Με αρχίζει στα γλωσσόφιλα όπου έχω την πρώτη επαφή με το σώμα της το οποίο είναι σε καταπληκτικές αναλογίες για την ηλικία της (γύρω στα τριάντα), με απίστευτη επιδερμίδα μωρού αλλά όχι πολύ σφιχτό. Ύψος γύρω στο 1,65 χωρίς τα τακούνια.

Την κάνω για ντουζάκι και βγαίνοντας με περιμένει πίσω από την πόρτα έχοντας πετάξει έξω την κορμοστασιά της. Ξανά γλωσσόφιλα που όπως γράψατε κι οι προηγούμενοι τα έχει, ξάπλα στο κρεβάτι, δουλειά πολύ καλή με τη γλώσσα σε όλο το σώμα. Πίπα με καλή τεχνική αλλά όχι και deepthroat αν και προσπάθησε αρκετά να το χωρέσει όλο το θηρίο. Σε σύγκριση γλώσσας - πίπας με τη φίλη της Μάργκο σαφώς υστερεί.Αρκετά καλή και στα υπόλοιπα με πολύ ωραία στησίματα όταν τη γυρνάς στα τέσσερα.

Η επικοινωνία είναι προβληματική λόγω των λιγοστών αγγλικών της πράγμα που είναι μείον όταν η γκόμενα είναι GFE και έχεις πάρει δίωρο. Μεταξύ 1ου και 2ου γύρου μου έκανε και ένα body to body μασάζ με πολύ γλώσσα και καταπληκτική αίσθηση του στήθους της πάνω μου. Ο τρίτος γύρος είχε πολύωρη πίπα που τελείωσε με handjob.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να βελτιώσει τα αγγλικά της γιατί η άψογη συμπεριφορά της είναι στα μεγάλα συν αλλά όταν θες να μείνεις μαζί της πάνω από μια ώρα τι κάνεις;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού