Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπερα στους συναθλητες!

Αν και παλεμαχος του αθληματος, θα πηγαινα πισω στο 2004 οπου εκανα τα πρωτα βηματα στον χωρο , δεν εχω επιχειρησει να γραψω ποτε γιατι για καποιο ανεξηγητο λογο στις περιστασιακες φορες που προσπαθησα να κανω Log in δεν κατεστη εφικτο. Πως και δουλεψε σημερα, μετα απο χρονια αποχης απο τις προσπαθειες εγγραφης, ειναι αποριας αξιο.

Αρκετα με τα εισαγωγικα.

Με ολες τις κορασιδες που εχω βρεθει, εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος ΕΚΤΟΣ απο την συγκεκριμενη ΑΠΑΤΗ!!

Τα πολλα λογια ειναι περιττα.

Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη.

Οπως και ενας αλλο συναθλητης ανεφερε η τυπισσα ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΒΡΩΜΑΓΕ και γενικα ηρθε για να κανει ΑΡΠΑΧΤΕΣ χρηματων.

Ειλικρινα σηκωθηκα στο 15 λεπτο και εφυγα.

Ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα που συναντησα τετοια κατασταση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .


ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ








Καλη συνεχεια στους αγωνες μας. Κ Και να θυμαστε παντα οτι αυτο το site μας δινει την δυαντοτητα να ενημερωνομαστε και να αποφευγουεμ τις κακοτοπιες σαν και αυτην.
Να το χρησιμοποιουμε ολοι για την ενημερωση μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
VILLAGE
Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
154
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2012
Φιλαράκο αν αυτή είναι απατεώνισσα τότε εσύ είσαι λεβεντομαλάκας με κατοχυρωμένη πατέντα !!!
Καλά σε αυτό το μπουρδελοsite δεν έχεις καταλάβει ακόμα την χρησιμότητα του ??
Ο πρώτος τύπος που έκανε κριτική τα είπε ΟΛΑ...τι σκατά δεν κατάλαβες από αυτά που έγραψε ???
Γιατί στο διάολο όλοι σας κλαίγεστε σαν πουτάνες όταν κάποιος πριν από σας έχει προσπαθήσει να σας ανοίξει τα μάτια...ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου...μου θυμίζεις μαλάκα ψηφοφόρο που κλαίγεται ότι το κορόιδεψε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ...
18 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

H συναντηση με την συγκεκριμενη εγινε καποια χρονια ΠΡΙΝ, οταν ειχε πρωτοερθει στην Ελλαδα και δεν υπηρχαν σχετικες κριτικες. Φρονω οτι ολοι μας κατεχουμε κοινη λογικη αποτρεποντας μας απο δυσαρεστες καταστασεις στην θεα και μονο αρνητικων σχολιων. ΑΡΚΕΙ να υφισταται καποια τετοια κριτικη.
Ως εκ τουτου οι παραλληλισμοι σου με "μαλακα ψηφοφορο" ειναι ατυχεστατοι, προφανως κρινωντας εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Υ.Γ. Ορμομενος απο το ψεγαδι πολιτικης χροιας του σχολιου σου, εχοντας γεννηθει και ζησει μονιμα στην Ελβετια, θα αρκεστω να αποτανθω στους οπως χαρακτηρισες "μαλακες ψηφοφορους" του πελατειακου ελληνικου κρατους λεγοντας τους οτι η πεπατημενη τοσων δεκαετιων θα εφθανε αργα η γρηγορα σε αυτη την καταληξη. Χαρακτηριζεται τουλαχιστον ηλιθια η σκεψη που επικρατουσε δεκαετιες στους Ελληνες ΕΝΤΟΣ των συνορων της χωρας οτι ειναι πιο μαγκες απο τον Γερμανο, τον Γαλλο, τον Ελβετο κ.τ.λ που καταφερνε να εχει 2 και 3 σπιτια, 3και 4 αυτοκινητα ανα οικογενεια , μια ευμαρεια που δεν την ειχαν οι πολιτες των υπολοιπων αναπτυγμενων κρατων. Και ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ οτι αυτη η ευμαρεια, αυτος ο πλουτος προερχοταν απο τις Ευρωπαικες επιχορηγησεις για καλλιεργειες και κτηνοτροφια που ποτε ομως δεν πηγαν για αυτο το σκοπο αλλα εγινα Μερσεντες και εξοχικα, απο τις μιζες στην Siemens,στα υποβρυχια και δεν ξερω εγω τι αλλο, απο την απυθμενη φοροδιαφυγη , τους διπλοθεσητες, και και και....δεν τελειωνει η λιστα. Στα κρατη ομως με σοβαρους ελεγκτικους μηχανισμους οι πολιτες τους που δεν μπορουν να ξεφυγουν απο την φορολογια ή δεν υπαρχει περιθωριο μιζας , εχουν ΙΣΩΣ απο 1 σπιτι ο καθενας αδυνατωντας να εχουν και δευτερο. Αυτη την πραγματικοτητα ο Ελληναρας την κοροιδευε. Γιατι ηταν ο μαγκας, για να το θεσουμε στην καθομιλουμενη. Για ποσο ακομα θα συνεχιζοταν η κοροιδεια, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το σκεφθηκε???? Καποια στιγμη οι για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ δανειστες της χωρας θα αγανακτουσαν βλεπωντας τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Ελληνα να την περναει φραπε και παραλια με τα ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ των ΕΥρωπαιων. Τωρεα τους λενε ΜΑΓΚΕΣ πληρωστε τα , αλλιως δεν σας δινουμε αλλα-χρεοκοπειται. Η αποφαση ειναι των Ελληνων. Το θεμα ειναι, τολμανε να χρεοκοπησουν?? Δεν νομιζω Τακη. Και αυτο το ξερουν οι δανειστες ΟΠΟΤΕ σου λενε τωρα αφου δεν θες να χρεοκοπησεις , ΠΛΗΡΩΝΕ αυτα που ΕΦΑΓΕΣ με ΠΛΑΣΤΑ εγγραφα και ρεμουλες.

Και ναι κυριε συναγωνιστα, σε αυτη την κατασταση φερανε οι ΜΑΛΑΚΕΣ ψηφοφοροι την Ελλαδα, οι οποιοι τωρα κλαιγονται ΑΛΛΑ αυτη την φορα θα πληρωσουν ακριβα την ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ τους. Ας ειχαν περισσοτερο μυαλο , οτι καποια στιγμη μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη θα πληρωσουν. Το κακο ειναι οτι , για να μην ειμαστε απολυτοι , θα πληρωσουν και καποιου ΛΙΓΟΙ που δεν φταινε. Αλλα ειναι πολλοι λιγοι αυτοι, και στα πλαισια του θεσμου της Δημοκρατιας οπου η πλειοψησφφια κερδιζει, θα πληρωσουν μαζι με τους πολλους που ΦΑΓΑΝΕ και οι λιγοι που δεν φαγανε. Ο ΧοντροΠαγκαλος με την φραση του "Μαζι τα φαγαμε" αναφερονταν στην πλειοψηφια. ΤΩΡΑ, the party is OVER. Το κριμα ειναι οτι θα την πληρωσει ΚΑΙ ο οικονομικα εξαθλιωμενος. ΑΛΛΑ αυτην την Δημοκρατια θελανε, αυτη θα λουστουν με θεματοφυλακα αυτης τον μεγιστον Προδοτη Καρολο Παπουλια.

Θυμηθειται να ξαναβγαλετε κυβερνηση τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, ΛΑΟΣ (μεγαλοι κολοτουμπες), ΣΥΡΙΖΑ (ολο μαλλι και ζελε), ΚΚΕ (εχουν μεινει στην εποχη του Λενιν) .

Ξυπνησε Ελληνα και πεταξε και τους 300 ΕΞΩ απο την Βουλη. Δοκιμαστηκαν ολοι αυτοι και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ο κυριαρχος ελληνικος λαος ειναι αυτος που ΕΚΛΕΓΕΙ ποιοι θα ΟΡΙΣΟΥΝ την τυχη του. Συνειδητοποιειστε το αυτο , ΒΓΑΛΤΕ κυβερνηση ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ -τα παλια να πανε σπιτι τους- και ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

Οσο ζω ελπιζω.

Αν και αλλο το περιεχομενο του site, μια μικρη παραλαγη δεν βλαπτει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2